• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt komşum kayınvalidesine eziyet ediyor

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Bu apartmana yeni taşındık,önceleri ses yoktu ama bir aydır falan inanılmaz bir bağırış çağırış,şiddet sesi.soruşturduk alzemirmış yaşlı kadın ve gelini bakıyormuş.Kime şikayet etmeliyiz,sesden duramıyoruz sabah akşam.Yöneticiye söyledik iki gün sonra tekrar başladı.tamam mutlaka çok zordur ama bu ses pskilojimi alt üst etti.Üstelik tam da çocuğun odasının altı ve ses olduğu gibi bizde.

Sesin rahatsız etmesinden çok “bir câninin hasta teyzeye şiddet uygulamasına daha çok takıldım.”
Bir daha seste direk 112 ve 155 i ara derim İsim bilgimin verilmesini istemiyorum de teyzeyi götürüp darp raporu alıp her hangi bir bakım evine yerleştirirler hiç değilse biraz daha huzurlu olur.
Gelin evladının gözünün önünde dövüyorsa, evladıda ilerde onu döver sonra insanlarımız neden cahil neden hanzo..

Bu apartmana yeni taşındık,önceleri ses yoktu ama bir aydır falan inanılmaz bir bağırış çağırış,şiddet sesi.soruşturduk alzemirmış yaşlı kadın ve gelini bakıyormuş.Kime şikayet etmeliyiz,sesden duramıyoruz sabah akşam.Yöneticiye söyledik iki gün sonra tekrar başladı.tamam mutlaka çok zordur ama bu ses pskilojimi alt üst etti.Üstelik tam da çocuğun odasının altı ve ses olduğu gibi bizde.
Allah islah etsin Allah ta ona eziyet etsin bakmayacaksın döveceksen azarlayacaksan niye bakıyorsun ki iki kuruş maaşını alayım diye eziyet çektiriyorlar kadına . Sesi geçtim artık da günah değil mi ya 😢😢

Polis ya da 112 bir şey yapamaz bu konuda. Sosyal hizmetlere şikayet kaydı oluşturmanız gerekiyor. Gelir kontrol eder bir sorun varsa, istismar ediliyor ya da şiddet görüyorsa bakım evine yerleştirirler.

Gerçi muhtemelen şikayet etmeyeceksiniz. Adınız verilir diye gerileceksiniz.

Polis ya da 112 bir şey yapamaz bu konuda. Sosyal hizmetlere şikayet kaydı oluşturmanız gerekiyor. Gelir kontrol eder bir sorun varsa, istismar ediliyor ya da şiddet görüyorsa bakım evine yerleştirirler.

Gerçi muhtemelen şikayet etmeyeceksiniz. Adınız verilir diye gerileceksiniz.
Nerden biliyorsunuz şikayet etmeyeceğimi?

Tabiki şiddet var mı gözümle görmedim teyze çok bağırıyor inliyor ama şiddeti bilmiyorum.belki itip kakma vardır darp raporu gibi bir şey söz konusu değil ama sözel şiddet olduğu kesin kulaklarımla duyuyorum her sabah.Bu şekilde devam ederse tabiki gerekli mercileri arayacağım benim anlamadığım bu sesten tek ben mi rahatsızım.Sonuçta ben yeni taşındım tanımam etmem diğer komşular neden duyarsız.

Eziyet ettiğine emin misiniz?
Sesleri yanlış yorumlamış olabilirsiniz. Annemin komşusunun evinden gelen seslerde böyleydi ama biz bilirdik yaşlı teyze çığlık atardı, inlerdi sanki birisi dövüyor gibi. Oda hastaydı.
Teyze çok bağırıyor,sözel şiddetten kesin eminin bağırma hakaret ama fiziksel şiddetten emin değilim

Bence orda önceden oturan komşularla diyaloğa geçin. Onlar işin aslını biliyorlardir. Ona göre hareket edersiniz. Çünkü bazı üyelerin dedigi gibi yanlış yorumlamış da olabilirsiniz.

Eziyet ettiğine emin misiniz?
Sesleri yanlış yorumlamış olabilirsiniz. Annemin komşusunun evinden gelen seslerde böyleydi ama biz bilirdik yaşlı teyze çığlık atardı, inlerdi sanki birisi dövüyor gibi. Oda hastaydı.
Bu da olabilir. Anneannemin komsusu da aynı böyleydi. Bilmeyen dışardan yaşlı teyzenin işkence gördüğünü sanırdı ama aslında teyze hastaydı ve sürekli inleyip ağlardı. Çiğlik aTardi. Tabii bunu görmeden bilemezsiniz. Şikayet etmeden önce aileyle bi konuşun derim anlamaya çalışın

Allah islah etsin Allah ta ona eziyet etsin bakmayacaksın döveceksen azarlayacaksan niye bakıyorsun ki iki kuruş maaşını alayım diye eziyet çektiriyorlar kadına . Sesi geçtim artık da günah değil mi ya 😢😢
Şikayet ederek bakıyor sana kimse bakmıyor ben bakıyorum diye sürekli bağırıyor.

Bence orda önceden oturan komşularla diyaloğa geçin. Onlar işin aslını biliyorlardir. Ona göre hareket edersiniz. Çünkü bazı üyelerin dedigi gibi yanlış yorumlamış da olabilirsiniz.
Evet diğerleri eski komşu ben yeni taşındım buraya.Herkes dinliyor sadece

Back
X