Alt komşum yan komşusu ile bir olup zilime gece gündüz bastı yardım edin

Ben yalancı değilim Allah kimseye bu yaşadıklarımı yaşatmasin gerçekten çok ağır şeyler bunlar... insanlar onyargili konuşup daha da üzülmeme sebep oluyor...
Siz kendinizi tam anlatamadığınız için böyle oluyor. Size tavsiyem bu konuyu kapattırın ve yeni bir konuda kocanıza olan şüphelerinizi sorunlarınızı komşularınızı daha anlaşılır bir dille anlatın,burada insanlar anlamadığı için soru soruyor, parça parça cevap verdiğiniz için konu sapıyor,sizde sinirleniyorsunuz. Olay bu. Kimsenin ön yargılı olduğu yok yani. İnsanlar anlamadığı için böyle yapıyorlar.

Siz kendinizi tam anlatamadığınız için böyle oluyor. Size tavsiyem bu konuyu kapattırın ve yeni bir konuda kocanıza olan şüphelerinizi sorunlarınızı komşularınızı daha anlaşılır bir dille anlatın,burada insanlar anlamadığı için soru soruyor,sizde parça parça cevap verdiğiniz için konu sapıyor,sizde sinirleniyorsunuz. Olay bu. Kimsenin ön yargılı olduğu yok yani. İnsanlar anlamadığı için böyle yapıyorlar.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için konuyu kapattirmayi bilmiyorum onunla uğraşayim ben

Yok ben gidip kafamı sarıp yatıcam migrenim kalktı yeminle biri benim demek istediğimi anlamayinca böyle oluyorum ben hadi herkese iyi geceler :kızgın:

Arkadaşlar 17 sayfanın özeti şu;

Kocama güveniyorum da çevreye güvenmiyorum.

O yüzden akıl istiyor konu sahibi. Çevreyi evliliğim için tehlike olmaktan nasıl çıkarırım, diyor.

Bu ne Ya Hu!
Büyük büyük harflerle yazmış bir de
'KONUMU TERK EDİN' diye.
'Emredersiniz efendim' cevabını bekliyor herhalde.
Açılan konulara yorum yazmak konu sahiplerinin iznine bağlandı da haberimiz mi yok?
Not:Son zamanlarda bdv'de okuduğum en tuhaf konu,anlamakta bile zorlandım.
Konuyu bir ben anlamadım sanıyordum, siz de varmışsınız.
Çalan kapıya niye kimse bakmıyor?:işsiz:
Durduk yere zil çalsa ben de korkarım demiş biri, o ne demek zil önceden haber mi vermeli çalacağım diye?o_O
Milli eğitim müdürüyle konunun ne ilgisi var?
Zilleri o mu çalıyormuş?
Allah aşkına gelen kimmiş:KK70:

Bu ne Ya Hu!
Büyük büyük harflerle yazmış bir de
'KONUMU TERK EDİN' diye.
'Emredersiniz efendim' cevabını bekliyor herhalde.
Açılan konulara yorum yazmak konu sahiplerinin iznine bağlandı da haberimiz mi yok?
Not:Son zamanlarda bdv'de okuduğum en tuhaf konu,anlamakta bile zorlandım.
:KK200:Cansin sen
Onceki konulariyla bir arada okuyunca insan daha net gorebiliyor bazi seyleri aslinda

Durduk yere zil çalsa ben de korkarım demiş biri, o ne demek zil önceden haber mi vermeli çalacağım diye?o_O
Zilleri o mu çalıyormuş?
Gelen kimse yok altta az yaşı büyük bir kadın varmış eşi milli eğitim müdürüymüs kocası yanında değilken bu kadın konu sahibi arkadaşın Zile basıp kaciyomus ama konu sahibi hiç kim o dememiş ve o alt komşunun milli eğitim müdürü kocasının tayini karisinin yanına çıkınca adam tamamen karısının yanına gelince konu sahibinin zili çalmayı kesmiş alt komşusunun karşı komşusu olan kadının konu sahibinin kocasinda gözü varmis.

(Oy beynim yandi ya )

Zilleri o mu çalıyormuş?
Milli egitim mudurunun karisi karsi komsusuyla beraber zillere basip kaciyomus ;)

Gelen kimse yok altta az yaşı büyük bir kadın varmış eşi milli eğitim müdürüymüs kocası yanında değilken bu kadın konu sahibi arkadaşın Zile basıp kaciyomus ama konu sahibi hiç kim o dememiş ve o alt komşunun milli eğitim müdürü kocasının tayini karisinin yanına çıkınca adam tamamen karısının yanına gelince konu sahibinin zili çalmayı kesmiş alt komşusunun karşı komşusu olan kadının konu sahibinin kocasinda gözü varmis.

(Oy beynim yandi ya )

Edit : konu sahibi de burda ki insanlardan komşularına nasıl göz dağı verip kocasını dışarıdaki tehlikelerden nasıl korurum diye soruyor kocası evliliğe alisamamis da :deli: Esra Esra

Arkadaşlar 17 sayfanın özeti şu;

Kocama güveniyorum da çevreye güvenmiyorum.

O yüzden akıl istiyor konu sahibi. Çevreyi evliliğim için tehlike olmaktan nasıl çıkarırım, diyor.

Eski konularina bakarsaniz dugununde baslamis her sey yani butun insanlar konu sahibi icin tehlike :KK17: insan demeye de korkuyorum ama bel alti diyor bu sefer de :KK17:
Benim anladigim esegimiz erkekmis ve konuya insanlar yazacakmis bizlik bir durum yokmus :KK70:

Aynı konu bi arkadaşımdan tanıdık geldi. Karşı komşusu resmen yazıyordu arkadaşımın eşine ama gerçekten haklıydı kız o zaman olanları hemen anlatırdı ben bile sinir oluyordum. En son arkadaşım patladı ima da bulundu kadın da pişkin pişkin evet kocanı elinden almaya çalışıyorum ne yapacaksın demiş. ben inanaanmadım arkadaşım da konuşmalarını ekran resimi olarak atmıştı. Valla böyle bişeyi biri bana ima etse ben kabul etmek yerine yıkarım o apartmanı kadının tepkisi sadece evet ne yapacaksın olmuştu.

Zilleri o mu çalıyormuş?
Vallahi bunca sayfadan sonra, o ziller benim beynimde çalıyor.
Hayır anlayışı kıt biri de değilim ama, demek ki konu benim anlama kabiliyetimi aştı.

Korkularınızı kendi anneniz dışında kimseye anlatmayın ,
komşularla da eşler meslektaş olsa dahi; çok içli dışlı olmayın, mesafe her zaman iyidir .

Sizinki kadar tuhaf olaylar olmasa da, yeni evlendiğimde, 23 yaşında daha insan ilişkileri konusunda çok tecrübeli değilken,
karşı komşularımın durduk yere kinine maruz kalmıştım , onlara gelip gitmiyormuşum gibi salakça bahanelerle.. evlenmemiş yaşları 40 civarı iki kız kardeş ve yaşlı anneleri vardı. sorunlu olduklarını anlayamadım ilk etapta ,
Sadece evine girmiyorum diye ciddi ciddi rahatsızlık veriyorlardı bana. Ben taşınıp kurtuldum çok şükür.
Siz de kesinlikle o evden çıkın
Eşinizi de kesin bir dille uyarın , üçüncü şahıslar yanında özellikle komşu gibi dış kapının mandalı kişilerin yanında , hayat arkadaşını rencide etmek ne demek, biraz terbiyesini takınsın ve evli barklı adam gibi davransın..

Back
X