- 16 Haziran 2015
- 1.609
- 1.055
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
Evli adam böyle yapsa yine korkulur ama bekar veya eşinden ayrı bir adam yapsa 2 kat korkulur benceEşinden ayrı olması neden önyargı katıyor
Dul kadın algısı gibi bir şey mi bu da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli adam böyle yapsa yine korkulur ama bekar veya eşinden ayrı bir adam yapsa 2 kat korkulur benceEşinden ayrı olması neden önyargı katıyor
Neden boyle baktigini adama sormaktan utanip foruma sorarak mi karar vermek istediniz ? Hakkinda kanaatiniz kesinse namusunuza bir kasit var ise 1 saniye beklemeyin esinize soyleyin. Yok tek dusunceniz sacmasapan hareketler yapmasi ise hasta olabilir kafasi gidik olabilir belki sapik degildir ama size yine zarar verebilir. Bir sekilde sonuca ulasmasi lazim konunun. Ve bu kk yoluyla olmayacaj emin olun. Erkeklere karsi cekingensiniz ben de cok giriskenim nerede bir erkek var hemen ceker hosbes ederim hic kacirmam. Tovbe tovbe.Aslinda konunun asil sapigi benim Adamla yuzlesin dedim adamla flort edin demedim Artik ne manaya geliyorsa. Ilginc ilginc imalariniz var. Hatta konu toptan ima uzerine kurulmus. Rahatsizsaniz rahatsiz oldugunuzu dile getirmezseniz bu da tacizi kabuldur belirteyim erkekler bunu da sever. Kadina bakiyorum ilgileniyorum kadinda istiyor ki susuyor .. oldu mu cekingenlik basa bela ! Malum siz erkeklere cekigensiniz ben ikaz edeyim sizi.Hanfendi 3 kez başıma geldi kırk yılda 1 çamaşır sererim. Gündüz sererim önce balkonumu yıkarım akşam 9-10 gibi de hemen toplar girerim. Adamı neden takip edeyim manyak mıyım? Ama tipindeki gariplik ve eşinden ayrılmış olması istemsiz bi ön yargı oluşturuyor. Adama sapık demiyorum neden böyle bakıyor diyorum. Normal değil. Erkeklere karşı çekingenim öyle pat diye bişey soracak ya da ağzına geleni sayacak biri değilim anlamaya çalışıyorum buraya danışmamın sebebi bu. Zaten arkadaşların çoğu adamın normal olmadığının farkında. Ben de dahil. Zaten uyaracağım tekrar ederse.
Evet ayrılma sebeplerini bilmiyoruz belki karısını aldattı belki dövüyordu iyi geçinen çiftler ayrılmaz, mutlu ve sorunsuz giden evlilikler bitmez. Neden güveneyim ki? Neden önyargılı olmayayım ki? Babamın oğlu mu?Eşinden ayrı olması neden önyargı katıyor
Evet ayrılma sebeplerini bilmiyoruz belki karısını aldattı belki dövüyordu iyi geçinen çiftler ayrılmaz, mutlu ve sorunsuz giden evlilikler bitmez. Neden güveneyim ki? Neden önyargılı olmayayım ki? Babamın oğlu mu?
Evet hanfendi bir adama güvenmemek için ihtimal de yeter. Güvenmek zorunda değilim. Karısı dövmüş olsa da adam masum olsa da bana öyle sapık gibi garip tavırlar ile bakmasını haklı çıkarmaz.Belki kadın onu dövüyordu
Belki kadın onu aldattı
Belki kadın akıl hastası idi
Ya da aileler tarafından evlendirilin birbirleri ile uyumsuz iki iyi insanlardı
Boşandılar
Karşımızdakini sadece medeni durumuna bakıp yaftalamamalıyız
Dul kadın algısı da iyi olsa eşi ile evli kalırdı bu Adam kötü algısı da toplumsal olarak çok kötü
Babanızın oğluna da güvenmeyin o da boşanabilir ama direkt karşıdakini etiketleyerek bakmayın önyargılardan kalıp düşüncelerden arının
Evet hanfendi bir adama güvenmemek için ihtimal de yeter. Güvenmek zorunda değilim. Karısı dövmüş olsa da adam masum olsa da bana öyle sapık gibi garip tavırlar ile bakmasını haklı çıkarmaz.
Öf hanfendi siz de mi ayrıldınız o yüzden mi bu adama toz kondurmuyorsunuz. Adam normal değil. Ne yapacağıma ben karar veririm. Burda saygıyla karşılayan arkadaşlara çokk teşekkür ediyorum.Bakın Ada'mın bakması vs değil konu
Evli olmaması ve eşinden ayrılmış olması potansiyel sapık yapıyor Ada'mı sizin gözünüzde
Evli olsa da sapık yine sapıktır
Benim söylemek istediğim dul algısının her şeyi yapar algısının yanlışlığı
Yani dul kadın başlıkları var ya eşimin iş yerinde işe başlayan dul kadın eşimi ayartır mı vs ya da iş arkadaşım boşandı bana bakışı değişir mi Adam ya beni hayal ederse vs vs
Benim karşı çıktığım bu önyargı
Ayrıca da iki yılda üç kere Ada'mın yukarı bakmasını görmüşsünüz madem rahatsızsınız söyleyin eşinize
Öf hanfendi siz de mi ayrıldınız o yüzden mi bu adama toz kondurmuyorsunuz. Adam normal değil. Ne yapacağıma ben karar veririm. Burda saygıyla karşılayan arkadaşlara çokk teşekkür ediyorum.
Ama sizin bana bi iftiracı demediğiniz kalmadı.
Dul bile demem yakıştıramıyorum ayrılanlara. Ki kocaları ayartır mantığıyla bakayım. Siz kendi düşüncenizi bana aitmiş gibi dile getiriyosunuz.
Sonuçta bu adam evli ya da bekar ama erkek. Yani zaten güvenmek için bi sebep yok. Ve bu adam evlenip ayrılmışsa 10 katı güvenmem. Bu yalnız beni ilgilendirir. Ben kimseyi dul diye yaftalamadım. Sizden çıktı bu laflar.
Sordum???? Öylesiniz demedim. Sizin algılama ile ilgili ufak bi sıkıntınız var.Beni yaftaladınız siz de ayrıldınız da o yüzden mi Adama toz kondurmuyorsunuz diye
Önyargılarım var Adama karşı diyen de sizsiniz
Oysa ayrılmadım falan
Lakin çoğu evli Adamdan daha düzgün olan boşanmış adamlar tanıyorum çoluğuna çocuğuna bakan
Sadece Adam boşanmış olmasaydı bu kadar takmayacağınızı kendiniz söylediniz ben de bu düşünceyi hatalı bulduğumu ilettim
Kişileri kategorize etmemeliyiz boşanmış sapık varsa suç o kişidedir tüm boşanmışlarda değil
NE güzel demiş MevlanaYahu alintilayip ne demisim ne kadar tahammulsuz bi insansin da celalleniyorsun.
Sen ne zannediyosun ki kendini bi insanla yok nerenden anladin yok buranin anlama kapasitesi belli fln seklinde bi tarzla konusuyosun.
Sizin gibi insanlar icin burasi birilerine cemkirip ruhsal tatmin sagladiiniz yerler haline donustu. Gidin ciddi bi psikoterapi alin da kendinize gelin burasi sizi paklayacak gibi degil bence.
Terbiyesiz bi insansiniz. Verdiginiz tepkilerden belli