Alt komsunun cocugu

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
Ya kizlar bana tepki gostermeyin ama cok sinirleniyorum ben bu duruma..altimda oturan komsunun 3 yasinda cocugu var bir cocuga gore sesi inanilmaz gür resmen kulagi rahatsiz ediyor daha once bu komsuyla gorusuyorduk simdi bazi sebeplerden aramiz bozuk daha gorusmeyi kesinlikle istemiyorum ve gorusurken cocugunun cok aglamasindan icten ice rahatsiz oluyordum allahim 5 dk susmazmi.bir cocuk anneside sus yawrum bile demez okadar simartmislarki annesinden biseyi alayarak istiyor aciktim aaaaaa agla su ver aaaaaaa agla uyucam aaaaaa agla yemin ederim kulaklarim cinliyordu onun sesinden simdi cok sukur gorusmuyorum ...ama je yazikki yatak odalarimiz ayni odalarda ve cok ses geliyor bu binada ..ve ben yine bu cocukla basim.dertte:( gecenin korunde saat basi oyle bir agliyorki benim cocugum uykudan uyanip anne kim agliyor diyor:( mutlaka benimki de onunla birlikte uyaniyor....ve bu cocuk uzun bir sure agliyor anne babasinin citi bile yok ya hicmi.mudahale etmezler bu cocuga ..cocuk aglarken hicmi pispislemez ihtoyacini karsilamaz...kendi kendine aglayarak uyuyor cocuk galiba uzun sure sora uavas 6avas aglamayi kesiyor...ama ben artik resmen bu sesten nefret ettim...imkanim.olsa tasincam.o derece ya..hadi ben neysede cocugum uyaniyor binbir zorlukla uyutuyorum tam asada bir aglama sesi hemde oyle boyle degil sanki cocugu yerden yere atiyorlar ...ya yapicak bisey de yok gibi odayi degistiremem takim anca buraya sigiyor...cok sinirim.bozuk benim yaa...gunduz cok yoruluyorum uykumda agir sayilir ama bu cocugun o ses tonu beni bile ayaga dikiyor...ay cok sinir8m.bozuk suan yine agliyor:(((((

Ya kizlar bana tepki gostermeyin ama cok sinirleniyorum ben bu duruma..altimda oturan komsunun 3 yasinda cocugu var bir cocuga gore sesi inanilmaz gür resmen kulagi rahatsiz ediyor daha once bu komsuyla gorusuyorduk simdi bazi sebeplerden aramiz bozuk daha gorusmeyi kesinlikle istemiyorum ve gorusurken cocugunun cok aglamasindan icten ice rahatsiz oluyordum allahim 5 dk susmazmi.bir cocuk anneside sus yawrum bile demez okadar simartmislarki annesinden biseyi alayarak istiyor aciktim aaaaaa agla su ver aaaaaaa agla uyucam aaaaaa agla yemin ederim kulaklarim cinliyordu onun sesinden simdi cok sukur gorusmuyorum ...ama je yazikki yatak odalarimiz ayni odalarda ve cok ses geliyor bu binada ..ve ben yine bu cocukla basim.dertte:KK43: gecenin korunde saat basi oyle bir agliyorki benim cocugum uykudan uyanip anne kim agliyor diyor:KK43: mutlaka benimki de onunla birlikte uyaniyor....ve bu cocuk uzun bir sure agliyor anne babasinin citi bile yok ya hicmi.mudahale etmezler bu cocuga ..cocuk aglarken hicmi pispislemez ihtoyacini karsilamaz...kendi kendine aglayarak uyuyor cocuk galiba uzun sure sora uavas 6avas aglamayi kesiyor...ama ben artik resmen bu sesten nefret ettim...imkanim.olsa tasincam.o derece ya..hadi ben neysede cocugum uyaniyor binbir zorlukla uyutuyorum tam asada bir aglama sesi hemde oyle boyle degil sanki cocugu yerden yere atiyorlar ...ya yapicak bisey de yok gibi odayi degistiremem takim anca buraya sigiyor...cok sinirim.bozuk benim yaa...gunduz cok yoruluyorum uykumda agir sayilir ama bu cocugun o ses tonu beni bile ayaga dikiyor...ay cok sinir8m.bozuk suan yine agliyor:KK43:((((
3 yaşında yani şimdi büyük olsa birşeyler dersin komşu çocuğunuzun sesi geliyor vs ama 3 yaşında ki bir çocuk için birşey denmez bence .

Seni cok iyi anlıyorum. 1 hafta oldu yeni bir eve taşındım ve üstümdeki ailenin çocuğu da çok gürültü yapıyor annesi de sürekli yüksek ses ile konuşuyor. Benim bir hafta oldu ve canım sikilmaya başladı sen kim bilir ne zamandır cekiyorsun. .
Çocuk işte bir şey denmiyör idare edeceğiz. .

Ayy benimde iki oğlum var onların sesine tahammülüm yok oyun oynarken bile bağırarak oynuyolar bazen yapmayın evladım fln diyip 5 dk susturabiliyorum ama komşuların çocukları var bide onlara müdahale edemiyoruz gecenin bi vakti :/

Takım yine aynı odada kalsın başka odada uyuyun ? Duzeniniz maalesef bozulcak

ben yeni evime tasindigimda alt komsunun 2 yasindaki oglu gece aglar beni uyandirirdi. hicbir zaman bisi demedim tabi ama icimden diyordum 2 yasindaki çocuk neden aglar. bana gore 2 yas buyuk bir yas gibiydi o zaman. sonra benim cocugum oldu hatta su an 3 yasinda hala agliyo. 3 yas krizleri cok daha fena hatta.

sizinde cocugunuz varmis. kac yasinda bilmiyorum ama her cocuk ayni degil.

Hakkisiniz ne diyim .benim de oglum 3 yasinda sadece 2-3 aydir aglamayi kesti diyebilirim .meger alerjisi varmis yeni ogrendik sut urunlerini kesince aglamasi da kesildi.ben ve esim psikolojik olarak bittik.dogdu dogali uyumadigim gibi gece boyu uyanip 1 saat araliksiz aglayip geri uyuyup yarim saat sonra uyanip tekrar agliyordu.yalniz biz komsulara rahatsizlik verdigimize cok takiyorduk.butun apartman karsilasinca soruyor surekli hasta mi niye agliyor diye.biz aglamaya baslayinca hemen alip oturma odasina goturuyorduk komsular rahatsiz olmasin diye.o da beni bitirdi yataktan firla obur odaya gotur surekli.kisin soguk oluyordu cocugum hastalaniyordu bir de.ama kimse de bizim yuzumuzden uyanmak zorunda degil surekli.gerci yine de rahatsiz oldular .

Cocuk bu malesef agliyor kim ister cocugu gecenin bir yarisi aglasin kim ister her gece uykusu bolunsun yapacak bir sey yok bir sure idare edeceksiniz

Bazı çocuklar boyle. Sızın cocugunuz olsaydı ne yapardınız? Empatı kurun.
Eminim cok rahatsız edıcı bır durumdur ama her cocuk bır degıl. O cocuk sızınkınden farklı belirtıyor istek ve duygularını. Anne baba olarak caresız kaldıgınız anları dusunun. Cocugun kendı kendıne rahatlamasını saglamakta bır mudahale yoludur. Ve egıtımde yerı vardır.
Dilerim farklı cozum yolları bulabılırsınız..
Not: alt kattan cok net ses gdnellikle gelmez evınızın ses yalıtımının kötü oluşunuda dusunun !!

Eminim cok rahatsız edıcı bır durumdur ama her cocuk bır degıl. O cocuk sızınkınden farklı belirtıyor istek ve duygularını. Anne baba olarak caresız kaldıgınız anları dusunun. Cocugun kendı kendıne rahatlamasını saglamakta bır mudahale yoludur. Ve egıtımde yerı vardır.
Not: alt kattan cok net ses gdnellikle gelmez evınızın ses yalıtımının kötü oluşunuda dusunun !!

Alt kattan da ses gelir yalıtım iyide olsa aşırı gürültüde gelir son ses müzik yada gecenin 2 de falan açılan elektrik süpürgesi vs.

Alt kattan da ses gelir yalıtım iyide olsa aşırı gürültüde gelir son ses müzik yada gecenin 2 de falan açılan elektrik süpürgesi vs.
Bilemıyorum olabilir de ben bu durumu sorun haline getırdıgı için fazla hassasıyet gosterıldıgı kanısındayım

Back
X