• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alt ust oturmaktan kurtuldum gibi ??

kiraya cikmazsak nisani atayim mi

• evet

OY: 92 89,3%
  • hayir

OY: 11 10,7%

• Ankete Katılan
    103
Bakalim ne dicekler bekliyorum simdilik.kararimdan da asla donmeyecegim.bu zamana kadar yetti yaptiklari artik.
Asla vazgeçmeyin. Saray olsa oturulmaz kV evinde. Güzel güzel anlatın baktınız kaftan anlamıyorlar,işte bu yüzden istemiyorum bu ikimizin hayatı ve ikimiz karar veririz ama olmuyorsa da zorlamam nişan yüzüğünü ve eşyaları bir ara size yollatırım diyin. Nişanlınız seviyorsa mecbur kabul ederler. Sevmiyorsa ve arkanızda duramıyorsa da ayrılmak sizin için daha iyi

Neden yazık tam olarak bir açar mısınız?
sanirim demek istedigi "benim gibi sevgilileri zamaninda ikileseydin simdi bunlari dusunmezdin.biri cikmazsa biri cikardi ayri eve diyor galiba".malum iki sevgiliyle nam salmis birisi kendisi kk da.gerci az once bir konuda tutuşmus bir vaziyetteydi kendisi ama olsun mutlu o halinden.:)

Neden yazık tam olarak bir açar mısınız?
sanirim demek istedigi "benim gibi sevgilileri zamaninda ikileseydin simdi bunlari dusunmezdim.biri cikmazsa biri cikardi ayri eve diyor galiba".malum iki sevgiliyle nam salmis birisi kendisi kk da.gerci az once bir konuda tutuşmus bir vaziyetteydi kendisi ama olsun mutlu o halinden.:)

Bence hiç girmeyin hiç cıkamazsınız ordan yarın birde cocuk olursa imkansız olur söleyim iyiyken kötü olma sende cok dahil olma eşin halletsin sorarlarsa güzellikle anlat sormazlarsa hic girme araya yoksa oğlumu doldurmuslar lafları havalarda ucar ve simdi eşin iyi arkanda olur ama evlenince emin ol aile arasına girmiş gelin olursum eşinde ana kuzusu olur nede olsa köprüyü geçene kadar...

gercekten zordur birlikte yasamak.heleki istemiyorsaniz yapamazsiniz zaten.hersey ters gelir.bastan konusmak iyi olurdu ama henuz nisanlisiniz sonucta ne kadar kizarlarsa kizsinlar zamanla unutulur gider.sonra herkez alisir belki bir zaman sonra onlar bile der iyki ayri oturmussunuz diye..tartismadan bunun daha iyi olacagini anlatin onlarada..cocuklarinin mutlulugunu istiyorlarsa uyum saglayacaklardir..

Gerçekten zormuş işin bu aileyle..resti çekmişsin, arkasında dur. Devam edecekse de senin netliğini görsünler, bulaşmasınlar. Ayrıca nişanlına da taviz verme. Kp ni bu kadar müdahil hale getiren nişanlının pasifliği.
Benim kv de de fırsatını bulsa neler yapar ama bulamıyor işte

Cok doğru yapmışsın.bastan kabul ediyorsa etsinler.eger kabul edersen hiç huzurun kalmaz.

Kizlarrr nisanlimla konustum ve nisani bozmak istedigimi ailesiyle yapamicami alt ust oturmicami soyledim.icimdeki herseyi anlattim ve yuzugu ellerinin arasina koydum benden bu kaar eger yeniden birine asik olur da ewlenmeye kalkarsan o ewe yuva kurma yuvan olmaz dedim ve gittim.pesimden geldi zorla oturttu konustuk tekrar benden vazgecmiceni soyledi ve kiraya cikalim tamam ama ne diyecez bizimkilere sorun cikarir babam dugunu rezil eder dedi.nolacaksa olsun boylede reziliz dedim.ya benle yeni bi hayat kur yada bitirelim dedim.simsi ewe gitti aksam konusacaklar buyuk bi kavga cikacak.bundan sonrasi icin nasil hareket etmem gerekir nolur onerilerinizi verin.not: ikimizde calisiyoruz.
valla evliyken kötü olcana nisanlıyken ol ben kaynanasıyla altlı üstlü oturupta memnun olanı görmedim oylamayada bak yani yüzde yüz oturma demis nerdeyse

Aynen bundan sonra oyle zaten.hicbiri umrumda degil ister kabul ederler ister etmezler ben etmiyorum asla oturmicam orda.nolacaksa olsun.
Oh be sonunda güçlü bir gelin adayı. Kimse seni dayanamayacağını düşündüğün bir hayata zorlayamaz. Ki evlilik de zaten böyle "Allah'ım nasıl korkunç bir şeyin içine giriyorum. Her gün kavga gürültü olacak" düşüncesiyle değil tos pembe hayallerle kurulmalı değil mi? Yoksa insan evlenmeyi istemez ki. Ne kadar seversen sev bir yerden sonra böyle olacağına uzaktan seveydim hiç ulaşamayaydım dersin.

Beni ararlar yarin kesin.niye boyle oldu noldu biz bisey yapmiyoruz size diye.ne dicemi bilmiyorum.ama kiraya cikacagiz ya sanki ev almis gibi mutluyum
dicen ben böyle düsünüyorum hem uzak olarsak daha iyi oluruz ilerde sorun yasamayız sanki tatlı tatlı olsun dersin yada nisanlına söyle bu konuyu konurken sakın kızı aramayın sizi gebertiim gibi cıkıs yapsın senide aramazlar en azından

Asla vazgeçmeyin. Saray olsa oturulmaz kV evinde. Güzel güzel anlatın baktınız kaftan anlamıyorlar,işte bu yüzden istemiyorum bu ikimizin hayatı ve ikimiz karar veririz ama olmuyorsa da zorlamam nişan yüzüğünü ve eşyaları bir ara size yollatırım diyin. Nişanlınız seviyorsa mecbur kabul ederler. Sevmiyorsa ve arkanızda duramıyorsa da ayrılmak sizin için daha iyi
Ewettt aynen dedigini yapacagim.kararimin arkasindayim.asla fikrim degismicek

Nişanlanmadan önce konuşmanız gerekirdi.
"yaparım sandım" diyor zaten her birlikte oturan, dikkat ettiniz mi hiç?
Altlı üstlü oturmak da birlikte oturmak gibidir bana göre.
Sıradan bir komşu ilişkisi yaşanamayacağına göre.

Lakin nişanı at ya da atma demek, buna anket düzenlemek biraz keskin olmuş. Ben mesela cevap vermem buna.
Bu sizin kararınız.
Ama haklısınız kabul etmemekle, çok pişman olursunuz çünkü.
Nişanlınız da ailesi ile konuşacağını söyleyerek pasif bir karakter olmadığını göstermiş, ona haksızlık etmeden bir karar verin derim.

Nişanlanmadan önce konuşmanız gerekirdi.
"yaparım sandım" diyor zaten her birlikte oturan, dikkat ettiniz mi hiç?
Altlı üstlü oturmak da birlikte oturmak gibidir bana göre.
Sıradan bir komşu ilişkisi yaşanamayacağına göre.

Lakin nişanı at ya da atma demek, buna anket düzenlemek biraz keskin olmuş. Ben mesela cevap vermem buna.
Bu sizin kararınız.
Ama haklısınız kabul etmemekle, çok pişman olursunuz çünkü.
Nişanlınız da ailesi ile konuşacağını söyleyerek pasif bir karakter olmadığını göstermiş, ona haksızlık etmeden bir karar verin derim.
Kendiler bilir.ben kesin karar verdim olmuyosa bitsin onlarin keyfini güdecek halim kalmadi benim.

Olmuyorrrr yaşayan biri olarak tek kelime olmuyor diyorum bakın ben çok rahatım istedigimi pişirir istedigimi dökerim ama yinede olmuyor arkadaşlar bende evlenmeden önce yaparız nolcak diyodum ama insan rahat rahat biyere gidemiyo rahatca bi kavga bile edemiyor neyseki kocamda ayni fikirde bende çıkıcam ev alıp 5 ay sonra inşaat bitince şimdiden şükür diyorum

Back
X