• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alt ust oturmaktan kurtuldum gibi ??

kiraya cikmazsak nisani atayim mi

• evet

OY: 92 89,3%
  • hayir

OY: 11 10,7%

• Ankete Katılan
    103
Veeeeee bittiiiii...bu saate kadar bekledim bana ne diyim simdi diye mesaj atmis.bende yolun acik olsun dedim.ailemede nisani bozun bitti dedim.
Akla gerek kalmamış sanırım ama alt üst olmaz .yikanirken sizi takip edecekler eve giriş çıkışları takip edecekler misafirlerinizi takip edecekler .olmaz olmaz olmaz.aradaki saygı bitecek .aralarsa seni niye böyle olsun istiyosun diye .aradaki saygıyı yitirmek istemiyorm ondan kira istedim olmuyorsa by dersin

Iyi yaptın gerçekten o eve girsen emin ol her tartışmada bizim evde oturuyorsun dicekler sana hep yüzüne vuracaklar evlenip annesinin babasının dizinin dibinden ayrılamayan biriyle hergun uzulcegine mutsuz olacağına hasta olacağına şimdi en fazla çeksen çeksen iki ay çekersin banada çok demişti biri evlenmeden önce sakın yapma diye ben bi kişi degilmi nasılsa geçiniriz deyip susturmuştum şimdi pişmanım çok keşke diretseydim diye

Bugun anasina babasina karsi oturdugu yeri secemeyen adam doldurup ustune salasalar size neler yapmaz bugun hersey cok guzel olacak bize kimse karismicak gelip gitmeler olmicak dugunden bi ay bile gecmeden yeme icme ortak olmaya baslicak yada aksamlari uzanip tam tv izlicekken kapi calacak caya geldik diye hatta belki evinizin anahtarlari onlardada olacak kac yasindasiniz bilmiyorum ama kardesimsiniz uc senelik evliyim kv ile evlerimiz arasinda 3/4 sokak falan var yinede olmuyo gecen ramazanda elti kizlari ondaydi yemin ediyorum tam tamina 20 gun iftardan tam yarim saat sonra kapida bitiyolardi hatta bi gun yemekte komsudayiz yemek yedik kalktik esimin tel caldi biz geldik isiklar yanmiyo evde yoksunuz gelin ee arkadas yemekteyiz daa hayir hava sicak yemek yer cikar gezeriz diyorum yok 20 gunun sonunda gunduzden esimi aradim aksama gezicez dedim sonra bi arkadasa durumu actim hemde esimin arkadasinin sevgilisi okadar bunalmistimki artik kizla ilk defa muhabbet ediyoruz oda her aksam bana gel artik ayaklari kesilir dedi cok sukur azaldi sonrasinda bu arada ramazan disindada yakin oturmanin verdigi rahatlikla cat kapi cok geldigi olurdu ilk evlilik yildonumunu bile beraber gecirdik yine ramazandi gunduz tam markete cikcaz cat kapi geldiler iki saat kalkmadilar iftara az kalmis bide diyoki sizin yildonumunuz bugun biliyo yani aksam iftardan yine yarim saat sonra cat kapi geldi gece 12 ye kadar kv bekar kaynim eltimin iki kizi beraber oturduk onlara cay servisi yaptim sustum yapilan herseye sustum neden biliyomusunuz god kafali esim yuzunden sikintilar daha sozden basladi bulusmalarimiza bile laf sokmaya baslamisti esim hep soz verdi Yok nisanlanalim savunurum olmadi bu sefer evlenelim soz ettirmem simdi uc senelik evliyim artik kendim mesafemi koymaya basladim ama Ben ben degilim artik simdiki aklim olsaydi inanin bitirirdim Ben size siz bitirin diyemem ama hayatimiz bi tane ikinci sans yok nisanliniz daha ailesine baska yerde oturmak istiyorum diyemiyo sizi katmasina bile gerek yok aslinda Ben istiyorum diyecek kararli olacak sonra sizde beni ararsalar be there diyecegim diye dusunmeyeceksiniz bi tane oglum var buyuk konusmak degil kendimi biliyorum daha 22 aylik ama simdiden dusunuyorum mutlu etsin mutlu olsun gerisi onemli degil

Ewet suan babam konusuyo.bitti.

Gerçekten hayırlı uğurlu olsun.. Geç olmadan hem nişanlının hem de ailesinin o kadar saklamaya çalıştıkları gerçek yüzlerini görmüş oldun.. Verilmiş sadakan varmış arkadaşım.. İyi ki o resti çekmişsin.. Evlendikten sonra şimdi aklına gelmeyen kp kaynaklı dünya kadar sorundan da kurtulmuş oldun.. Yolun hep ışıklı açık sevgiyi hakedenlerle dolu olsun..

Oh be sonunda güçlü bir gelin adayı. Kimse seni dayanamayacağını düşündüğün bir hayata zorlayamaz. Ki evlilik de zaten böyle "Allah'ım nasıl korkunç bir şeyin içine giriyorum. Her gün kavga gürültü olacak" düşüncesiyle değil tos pembe hayallerle kurulmalı değil mi? Yoksa insan evlenmeyi istemez ki. Ne kadar seversen sev bir yerden sonra böyle olacağına uzaktan seveydim hiç ulaşamayaydım dersin.
Altli ustlu oturup tecrubeli Yaşayan biri olarak özellikle son cümleye kesinlikleeeee katılıyorum aman sakın sakın keşke evde kalaydim da bu şekil bi evliligim olmasaydı ....

Bugun anasina babasina karsi oturdugu yeri secemeyen adam doldurup ustune salasalar size neler yapmaz bugun hersey cok guzel olacak bize kimse karismicak gelip gitmeler olmicak dugunden bi ay bile gecmeden yeme icme ortak olmaya baslicak yada aksamlari uzanip tam tv izlicekken kapi calacak caya geldik diye hatta belki evinizin anahtarlari onlardada olacak kac yasindasiniz bilmiyorum ama kardesimsiniz uc senelik evliyim kv ile evlerimiz arasinda 3/4 sokak falan var yinede olmuyo gecen ramazanda elti kizlari ondaydi yemin ediyorum tam tamina 20 gun iftardan tam yarim saat sonra kapida bitiyolardi hatta bi gun yemekte komsudayiz yemek yedik kalktik esimin tel caldi biz geldik isiklar yanmiyo evde yoksunuz gelin ee arkadas yemekteyiz daa hayir hava sicak yemek yer cikar gezeriz diyorum yok 20 gunun sonunda gunduzden esimi aradim aksama gezicez dedim sonra bi arkadasa durumu actim hemde esimin arkadasinin sevgilisi okadar bunalmistimki artik kizla ilk defa muhabbet ediyoruz oda her aksam bana gel artik ayaklari kesilir dedi cok sukur azaldi sonrasinda bu arada ramazan disindada yakin oturmanin verdigi rahatlikla cat kapi cok geldigi olurdu ilk evlilik yildonumunu bile beraber gecirdik yine ramazandi gunduz tam markete cikcaz cat kapi geldiler iki saat kalkmadilar iftara az kalmis bide diyoki sizin yildonumunuz bugun biliyo yani aksam iftardan yine yarim saat sonra cat kapi geldi gece 12 ye kadar kv bekar kaynim eltimin iki kizi beraber oturduk onlara cay servisi yaptim sustum yapilan herseye sustum neden biliyomusunuz god kafali esim yuzunden sikintilar daha sozden basladi bulusmalarimiza bile laf sokmaya baslamisti esim hep soz verdi Yok nisanlanalim savunurum olmadi bu sefer evlenelim soz ettirmem simdi uc senelik evliyim artik kendim mesafemi koymaya basladim ama Ben ben degilim artik simdiki aklim olsaydi inanin bitirirdim Ben size siz bitirin diyemem ama hayatimiz bi tane ikinci sans yok nisanliniz daha ailesine baska yerde oturmak istiyorum diyemiyo sizi katmasina bile gerek yok aslinda Ben istiyorum diyecek kararli olacak sonra sizde beni ararsalar be there diyecegim diye dusunmeyeceksiniz bi tane oglum var buyuk konusmak degil kendimi biliyorum daha 22 aylik ama simdiden dusunuyorum mutlu etsin mutlu olsun gerisi onemli degil

Oyy benim sinirlerim zıpladı. Yıldönümü olayında koptum zaten.

Veeeeee bittiiiii...bu saate kadar bekledim bana ne diyim simdi diye mesaj atmis.bende yolun acik olsun dedim.ailemede nisani bozun bitti dedim.

Haklısınız bu saate kadar bekletmesi hoş değil ama takdir edersiniz ki babasına karşı geleceği ve büyük tartışma yaşanacağı bir olay. Çekinmesini normal karşılıyorum ben.
Keşke babası ile yaşanan diğer sorunlarda resti çekseydiniz. Zaten ortalık karışıkken aileler de konuşur çözülürdü.

Nisan olmadan inan boyle degillerdi cok iyilerdi yaparim sandim.yoksa o zamanda demistim istemiyorum diye.oturun para biriktirin ev alin demislerdi mantikli gelmisti.bin pismanim zaten
Sizinmi kp sürekli herşeyinize karısıyodu. Eşya bakmaya gitmişti hatta beyenmişti gelinliginizi filan. Valla geç bile kaldınız. Arayıpta noldu niye böyle oldu biz sizin bişeyinize karışmıyoruz derlerse eger. Senmi karışmıyosun bıktırdın dersin. Hatta buna nişanlın cvp versin sen hiç yüz göz bile olma.

Oyy benim sinirlerim zıpladı. Yıldönümü olayında koptum zaten.
Bide ben yasayanim hani bilmese dicemki nerden bilsin aklindami and tutuyo ama gunduzden biz bisey demeden bugun sizin evlilik yildonumunuz deyip aksamina gece 12 ye kadar bizde oturdular ve gelme sebpleri okadar sudan sebeptiki icimde patladi hic bisey diyemedim bilerek kastili olarak yapilinca daha kotu

Blrde zamane erkekler kız aşık diye ailesinin her dediğini yaptırma derdinde neyseki sen bu tuzağa kanmamışsın , şimdilik akıllı bir girişimde bulunmuşsun

Her turlu karisiyorlar..esimle duvar gibi durdugumuz halde yine de yikmaya calisiyorlar.yazin olay patladi.bir mesafe koydum ohhh ne rahat dedim ama dogum yaklasiyor.yine baslayacak durumlar...

Back
X