• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alt ust oturmaktan kurtuldum gibi ??

kiraya cikmazsak nisani atayim mi

• evet

OY: 92 89,3%
  • hayir

OY: 11 10,7%

• Ankete Katılan
    103
Istekleri olsun diye ölü taklidi bile yapan olur bu kv milletinde
Dimi ama aynı inanirmisin bizimki de öyle tartışma ciktimi hep o hasta tansiyonu yüksek şekeri yüksek hiç uyumamış gece oluyo ama o bize laf söyleyince hep o haklı bide benimki çift kişilikli dışarıya karşı hep iyi hep oğullarını gelinlerini düşünen ama içine gör bak dışı seni ici beni yakar cinsten şimdi şimdi soyluyorum ben yakınlarıma şok oluyo herkes ya o hiç öyle birine benzemiyo diyolar

Evlenecek adamda kriterler aranır seviyorum diye gözü kapalıo evlenilmez ki zaten evlenende fazla sürmüyor boşanıyor, sorumsuzluk varsa evlenmeyi düşünme genelinde bu var zaten annelerinin eteği altında saklanmakta çekinmiyorlar koca ,koca adamlar yani diyeceğim her bıyıklı ve sakallı olanı erkek sanmayın

Dimi ama aynı inanirmisin bizimki de öyle tartışma ciktimi hep o hasta tansiyonu yüksek şekeri yüksek hiç uyumamış gece oluyo ama o bize laf söyleyince hep o haklı bide benimki çift kişilikli dışarıya karşı hep iyi hep oğullarını gelinlerini düşünen ama içine gör bak dışı seni ici beni yakar cinsten şimdi şimdi soyluyorum ben yakınlarıma şok oluyo herkes ya o hiç öyle birine benzemiyo diyolar

Sanki benim kaynanami anlatiyon kız bu kadar olur :) benim annem bile inanmadi bana çok iyi dedi. Bi gün annem de şahit oldu o haline ancak öyle inandı . Oscarlik benim kv:sinirli:

Bu altüst oturmak okadar bela bir şey ki gelin ne yapsa suçlu , her daim yaşlı insanlar beklenti içinde
kaynananın günü olur mecbur katılmak zorundasın mümkünse pastada yapacaksın ki birde misafirde hiç bitmez akrabası gelir seni çağırır hizmet etmek için , bayramda desen en çok yorulan gelin üst katta olan gelir yorulur herkez misafir misafir gelir lay,lay lom gider elini bir işe doğru dürüst sürmeden hasta olur gelen akrabalar şikayet eder gelin kapımı açmıyor diye herkes gelini
kötü en kötüsüde direk gider oğluna hanımını keser oda gider hanımına bağırır anneme saygılı ol diye asla ama asla huzurlu birortam olmaz
Şuan tam bu anlattığını yaşıyorum inan sadece eşim hep benden tarafta misafir konusunda tam bunlar yaşadıklarım yanlız bir fark bayramda 9 gün tatil varsa 8 gün annemdeyiz o yüzden rahatım sadece bi gidiyoruz bidaha tatil bitince geliyoruz

Sanki benim kaynanami anlatiyon kız bu kadar olur :) benim annem bile inanmadi bana çok iyi dedi. Bi gün annem de şahit oldu o haline ancak öyle inandı . Oscarlik benim kv:sinirli:
Benimki oscarlık asıl yazık garip anacim hala bişey bilmediği için her gidişimizde kaynananı ne getirmedin yanlız bıraktınız kadını diyo ama bi bilse kv annem için dediklerini beni alır gider bi dahada göndermez ama benim kocamla problemim yokki tek sorun kv

Benimki oscarlık asıl yazık garip anacim hala bişey bilmediği için her gidişimizde kaynananı ne getirmedin yanlız bıraktınız kadını diyo ama bi bilse kv annem için dediklerini beni alır gider bi dahada göndermez ama benim kocamla problemim yokki tek sorun kv

Bizimde aynı canım eşimle çok iyiyiz çok şükür . Bizim çok büyük kavga çıktı beni evden atıyordu dedesi olacak pislik sırf kiraya cikcam diye . O büyük kavgada öğrendi ailem herşeyi.

Annenize allah uzun ömür versin ki hiç değilse tatilde sende mutlu ve huzurlu ol
Şuan tam bu anlattığını yaşıyorum inan sadece eşim hep benden tarafta misafir konusunda tam bunlar yaşadıklarım yanlız bir fark bayramda 9 gün tatil varsa 8 gün annemdeyiz o yüzden rahatım sadece bi gidiyoruz bidaha tatil bitince geliyoruz

Bizimde aynı canım eşimle çok iyiyiz çok şükür . Bizim çok büyük kavga çıktı beni evden atıyordu dedesi olacak pislik sırf kiraya cikcam diye . O büyük kavgada öğrendi ailem herşeyi.
Şimdi benimkide sorcak tasincaz diyince ben yine anlatmayı düşünmüyorum sadece dicen ben bu güne kadar sana hiç birşey söylemedim yine sen sorma ben soylemicem zamanı gelince anlatırım dicem başka birşey demicem

Kizlarrr nisanlimla konustum ve nisani bozmak istedigimi ailesiyle yapamicami alt ust oturmicami soyledim.icimdeki herseyi anlattim ve yuzugu ellerinin arasina koydum benden bu kaar eger yeniden birine asik olur da ewlenmeye kalkarsan o ewe yuva kurma yuvan olmaz dedim ve gittim.pesimden geldi zorla oturttu konustuk tekrar benden vazgecmiceni soyledi ve kiraya cikalim tamam ama ne diyecez bizimkilere sorun cikarir babam dugunu rezil eder dedi.nolacaksa olsun boylede reziliz dedim.ya benle yeni bi hayat kur yada bitirelim dedim.simsi ewe gitti aksam konusacaklar buyuk bi kavga cikacak.bundan sonrasi icin nasil hareket etmem gerekir nolur onerilerinizi verin.not: ikimizde calisiyoruz.

Çocuk akıllıysa hemen senden ayrılır. Nißanda bunu yapan evlenince kimbilir ne yapar. :halay::halay:

Zaten sizin kararınıza saygı duymayıp, kavga çıkaracak, işi düğünü rezil etmeye kadar vardıracak insanlarla altlı üstlü yaşanmaz.
Nişanlınızın gerçekten bir eş olup olamayacağını, şu tavrınızla başlayan süreci nasıl yönettiğini izleyerek anlayabilecek olmanız da bir nevi şansınız.

Ewettt kiraya cikiyoruzzz.tam 4 saat herkes gelip gidip konustu herkese ayni cevabi verdim "huzur" baska bise demedim.nisanlim once ikna etmeye calisti herkes kendi yoluna gitsin yapacak bisey yok dedim.oyle olunca kiraya cikalim dedi.konustuk kiraya cikiyoruz.diger sorunlarida konustuk bu kadar karistiklari icin boyle oldugunu herseyi soyledik kp karismiyorum ne istiyosaniz yapin dedi.nisanlimda bize kimse karismasin boyle mutlu olaaksak boyle olalim dedi.valla ben kesin biter diye esyalarini bile toplamistim.

Ewettt kiraya cikiyoruzzz.tam 4 saat herkes gelip gidip konustu herkese ayni cevabi verdim "huzur" baska bise demedim.nisanlim once ikna etmeye calisti herkes kendi yoluna gitsin yapacak bisey yok dedim.oyle olunca kiraya cikalim dedi.konustuk kiraya cikiyoruz.diger sorunlarida konustuk bu kadar karistiklari icin boyle oldugunu herseyi soyledik kp karismiyorum ne istiyosaniz yapin dedi.nisanlimda bize kimse karismasin boyle mutlu olaaksak boyle olalim dedi.valla ben kesin biter diye esyalarini bile toplamistim.
Çok sevindim. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Tebrikler sakin alt ust oturma rezalet biseydir heralde.ben uzagim sukur kavga ciksin bosveerrr hizmetci olacagina calisiyosunda huzurun olsun once..

Şaşırdım doğrusu hauret o kp bile yola geldi ha sevindim adınıza inşallah bundan sonra her şey gönlünüzce olur

İnsallah her sey gönlünce olur

inşallah bunun acısını evlenice cıkartmazlar sizden. içten içe kin besleyebilirler. umarım ağzınızın tadı kaçmaz. herkes bu duruma bi sünger ceker. bzim gelinimizde altlı üstlü yeme içme bir. ben hepsine söyluyorum anne ayrılın diye. bazen beni kötü belliyolar ama e ev üstüne olmuyo. gelinimiz üzülüyo 4 yıllık evli hala yeme içme bir müstakil ev bide onların ki. abimde rest cekemiyo. babam hem ayrılsınlar diyo hem ayrıldıklarında ben onların evıne gırmem dıyo. ben de dedim baba bak bnm evim yemem içmemm ayrıl k.v bi problem var mı yok. inşallah kırada huzur verırler. Barıstığınıza da pek sevinememiş gibisin sanki.

Back
X