• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alt ust oturmaktan kurtuldum gibi ??

kiraya cikmazsak nisani atayim mi

• evet

OY: 92 89,3%
  • hayir

OY: 11 10,7%

• Ankete Katılan
    103
Nisan olmadan inan boyle degillerdi cok iyilerdi yaparim sandim.yoksa o zamanda demistim istemiyorum diye.oturun para biriktirin ev alin demislerdi mantikli gelmisti.bin pismanim zaten
sen şanslısın yine bana melek gibilerdi düğün gunumde başladılar herşeyi zehir etmeye şimdi kurtuldum bende çalışıyorum ama 3yilimi aldı taşınmak tabi en önemli olan eşin senin arkanda mı değil mı yoksa ülke değiştiren fayda yok.

Cikarsa ciksin alt ust oturunca hergun kavga cikacaksa en basta bir kere kavga olsun
Eski konularinizi bilmiyorum nasil insanalr karsi taraf bilmiyorum ama biz de aile apartmaninda oturuyoz benim altinda eltim onun altinda kv var. Ama ben daha sikintisini hic yasamadim. Komus gibiyiz dir o bana gelmeden once arar ben ona gitmeden once ararim. Ay da 1 2 yemege cagirir yemege gideriz yani bu tamamen sizinle ve nisanlinizla ilgili bir durum siz nasil bir tavir sergilerseniz onlarda oyle davranirlar.

Benim teyzem de geliniyle alt ust oturuyor. Cevremde gordugum kadariyla oturan çok. Ama kimse şikayetçi degil. Hatta gelin çalışıyor Allah razi olsun cocuguma bakiyor diyor. Ama kimse kismenin evine habersiz gitmiyor kapisi ayri yemesi icmesi ayri. Misafiri ayri.

Tabi bunu basaramayan da var. Ben bir tek burda gordum boyle cadı kaynanalar zaten. Karsi taraf iyiyse sikinti yaratmicaksa oturulur. Para toplarsiniz ev araba alirsiniz. Yada memnun kalirsin cocuguna bakar belki isterse tabi. Faydalari da var.

Altlı üstlü olmayı bırak ayrı şehirde bile olsa erkek tararından kv , kp , elti , görümce her türlü yetişip huzur bozuyorlar. En iyisi mesafeyi baştan ayarlayıp tavrını hiç bozma , kendini sevdireyim diye de hiç ugraşma boşver .

Benim anlamadıgım konu bunlar ogullarının neden yakasını bırakmıyor gelinide hizmetçi gibi görüyor, neden kız tarafı yapıcı olmak zorunda erkekler bulunmaz hint kumaşı mı anlamıyorum. Gerçi çok nadiren olsada kız tarafı sorun çıkaran da var .

Konu sahibi sende buradaki konulara bakarak nişanlına ve ailesine sert tepki verme. Unutma burası sanal ortam. Insanlar iyi niyetli mi ne dusunup yaziyor bilemezsin. Sırf gaz verip geyik yapan bile olabiliyor. Sozum meclisenden dışarı o kadar akıl veren yapma etme diyen niye zamaninda kabul etmis evlenmis. Burda konusanlara da illaki birileri nisanliyken çıkıp akil vermistir. Her alti ustu oturan kanli bicakli dusman olacak diye bir kural yok. Olamaz zaten boyle bir genelleme.
Kimi iyi olur kimi kotu. Ama emin ol iyi olan da var. Cok yakinimdaki insanlar hemde. Çok iyi dusunerek haraket et. Empati yap.

Konu sahibi sende buradaki konulara bakarak nişanlına ve ailesine sert tepki verme. Unutma burası sanal ortam. Insanlar iyi niyetli mi ne dusunup yaziyor bilemezsin. Sırf gaz verip geyik yapan bile olabiliyor. Sozum meclisenden dışarı o kadar akıl veren yapma etme diyen niye zamaninda kabul etmis evlenmis. Burda konusanlara da illaki birileri nisanliyken çıkıp akil vermistir. Her alti ustu oturan kanli bicakli dusman olacak diye bir kural yok. Olamaz zaten boyle bir genelleme.
Kimi iyi olur kimi kotu. Ama emin ol iyi olan da var. Cok yakinimdaki insanlar hemde. Çok iyi dusunerek haraket et. Empati yap.

Konu sahibinin önceki konularını okuyun isterseniz burada yorum yapanlar hakkında önyargılı davranmadan önce. Geliliğini konu sahibinin haberi olmadan seçen, evin eşyalarının kaporalarını ödeyip eşyaları konu sahibine rengini seçmesi için gösteren bir kp'den bahsediyoruz. Bilip bilmeden yorum yapmayın bence.

Konu sahibi sana gelince kiranı mümkün olduğunca onlara uzak bir yerde tutmaya çalış ne olur ne olmaz bu karakterler şimdiden susup düğünden sonra acısını çıkarmak isteyebilirler.

Konu sahibinin önceki konularını okuyun isterseniz burada yorum yapanlar hakkında önyargılı davranmadan önce. Geliliğini konu sahibinin haberi olmadan seçen, evin eşyalarının kaporalarını ödeyip eşyaları konu sahibine rengini seçmesi için gösteren bir kp'den bahsediyoruz. Bilip bilmeden yorum yapmayın bence.

Konu sahibi sana gelince kiranı mümkün olduğunca onlara uzak bir yerde tutmaya çalış ne olur ne olmaz bu karakterler şimdiden susup düğünden sonra acısını çıkarmak isteyebilirler.
Polemik yaratmayalim lütfen. Söz meclisten dışarı diyerek basladim. Ustune alinmana gerek yok. Ben sana nasil saygi gösteriyorsam sende beni alıntı yapip dan dun konusamazsin. Herkes fikirlere saygi duysun.

Eski konularinizi bilmiyorum nasil insanalr karsi taraf bilmiyorum ama biz de aile apartmaninda oturuyoz benim altinda eltim onun altinda kv var. Ama ben daha sikintisini hic yasamadim. Komus gibiyiz dir o bana gelmeden once arar ben ona gitmeden once ararim. Ay da 1 2 yemege cagirir yemege gideriz yani bu tamamen sizinle ve nisanlinizla ilgili bir durum siz nasil bir tavir sergilerseniz onlarda oyle davranirlar.
Keşke bende sizin gibi olsaydım şimdi bende bahçeli kaloriferli henüz 4 yıllık evimi bırakıp apartmana çıkıcam sırf bu huzurdan dolayi

Benim bu çocuğu gözüm tuttmadı
sorunlardan kurtulacağını sanma kaynana,kayınpeder sizi rahat bırakmayacaklar asla huzurlu olmayacaksın hep ve her zaman senide dahil etmek isteyecekler hazırlıklı ol , onlarada kendi kabul ettireceğim diye çırpınma başta mesageni ve tavrını koy öyle alışsınlar
Forumun genelleme yapma müdürü falan mısın bu nasıl moral motivasyon ? Hey Allahım ya

Ewettt kiraya cikiyoruzzz.tam 4 saat herkes gelip gidip konustu herkese ayni cevabi verdim "huzur" baska bise demedim.nisanlim once ikna etmeye calisti herkes kendi yoluna gitsin yapacak bisey yok dedim.oyle olunca kiraya cikalim dedi.konustuk kiraya cikiyoruz.diger sorunlarida konustuk bu kadar karistiklari icin boyle oldugunu herseyi soyledik kp karismiyorum ne istiyosaniz yapin dedi.nisanlimda bize kimse karismasin boyle mutlu olaaksak boyle olalim dedi.valla ben kesin biter diye esyalarini bile toplamistim.
affferrimm beeee peki diger evi kiraya verelim alın kirasını falan demedimi kaynana biraz daha anlat süper bi konu bu

Back
X