Altan ultrason acı veriri mi?

Melendan

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
2.228
2.011
333
40
Arkadaşlar lekelenmem olduğu için doktor cinsel ilişkiyi yasaklamıştı bana bebek 6+2 olduğunda kalp atışlarını duymak ve gelişimin nasıl ilerlediğini görmek için doktora gidicem. Eğer karından bunu göremezse alttan bakıcağını söylemişti. Bende açıkçası korkuyorum zaten cinsel ilişki sırasında da hep kasılıyordum. Bu acı veren bir olaymı? Bebeğimi görmek istiyorum çünkü içim hiç rahat değil korkularım var bir taraftada. En azından kesenin içinde onu görsem rahatlıycam.

ben bi çok kez alttan muayne oldum jel kullanıldıgı için dayanılmıcak bi acı degil sonuç olarak o rahimden bi bebek çıkıcak şimdiden alışmak lazım acılara...onu gördügün zaman acı falan kalmaz zaten

rahmim dışa dönük olduğu için bebeğim karnımdan net görünmüyodu hatta hala da görünmüyo sürekli alttan muayene oluyorum hiç acımıyo .. zaten prezervatif takıyo aletin ucuna ve jel sürüyo hiçbişi hissetmiyosun sen zaten o anda sadece bebeğini görmeye kalp atışını duymaya odaklanıyosun korkma yanii :))

Arkadaşların da dediği gibi kesinlikle acımıyor. Rahat olun sadece bebeğinizi görmeye odaklanın.

kesinlikle acımıyor arkadasların dedigi gibi jel sürüyor hiç korkulacak bi durum değil inş. hayırlısıyla alırsın bebişini kucagına simdiden güüzel bi hamilelik dilerim:)

cnm korkacak bşi yok hiç hissetmiosun bile jel sürüo zaten incecik bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…