Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha bebeğiniz çok küçük farkındasınız di mi? Kızım 1 yaşında bu döneme ne ara geldik hatırlamıyorum. Ama benim kızımda böyleydi. Şuan ise beni gördüğünde ayrı gülümser. Üzüldüğünde korktuğunda canı yandığında acıktığında uykusu geldiğinde direk bana atlar. mutluysa eğer herkesle oynayabilir. Şu an içinde bulunduğu ay için bence normal bir durum.
Benim yiğenlerim beni ablamla arada karıştırılardı sonra yüzüme garip garip bakıp anlarlardı anneleri olmadığımı. Bebek bu demek ki insanlardan ve kalabalıktan korkmayan sıcak bir bebeğiniz varmış ne güzel elbette sizin kim olduğunuzu o biliyordur his bu.
Bence cocuk gelisimiyle ilgili kitaplar okuyun. Bostan yere caninizi sıkıyorsunuz sosyal bir bebeginiz var. Milleti gorunce avaz avaz aglayip sizi istese daha mi iyi.
Avuç içine dokununca elini kapatması yanağına dokununca emme refleksi ilkel refleksler sizin bebislerde varmı nörolojik bir durumdan korkuyorum yardım edin