- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #21.501
Selam kızlar eve gelince duş yapıp yemek yiyip hemen uyudum. Biraz daha normal olarak uyandim. Kötü bir gündü 
sekerim00
yerleşme işinin bitmesine sevindim, kendi evinde olmak nasıl bir his :) huzurla oturun inşallah canım.
damla cikolata
sezon sonu indirimleri aradığın beden olunca super. Benim de hem tatil hem de genel birkaç parça eksigim var haftasonu önce sosyete pazarına bakacağım, orada bulamazsan pazar günü biraz mağaza gezerim. İstediğim fiyat aralığında bulamazsam genelde almıyorum ve sürekli kullandığım markaları nettenden uygun fiyata bulursam sipariş veriyorum ben. Bu sene pek bişey almadim kendime. Dolabı da epeyce eledim ve olanları değişik değişik giymeye çalışıyorum.
Kışın daha rahat kombin yapıp özenli giyiniyorum ben, saç falan ama yazın sıcaktan sanırım en rahat şeyler hep ele geliyor.
Yarın sabahtan önemli bir toplantımız var kıyafetten bahsetmişken kalkıp ayarlayayim düzgün birseyler
Kışın daha rahat kombin yapıp özenli giyiniyorum ben, saç falan ama yazın sıcaktan sanırım en rahat şeyler hep ele geliyor.
Yarın sabahtan önemli bir toplantımız var kıyafetten bahsetmişken kalkıp ayarlayayim düzgün birseyler