• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20190405_140838.webp 1800 e aldim kızlar

Ben çok yorulunca gergin oluyorum gercekten...

Ve su huyumdan nefret ediyorum . MESELA yapılacak islerim olup ve onlari yapana kadar huzursuz oluyorum... Şu an ev gercekten cok kirlendi dağınık hepsini yapacak enerjim yok.
çünkü 1 gun boyuna iş yapinca yorgun oluyorum ve çocuk o sürede hep gereksiz şeylere yöneliyor tv cizgi film gibi bu dum beni rahatsiz ediyor

Ben çok yorulunca gergin oluyorum gercekten...

Ve su huyumdan nefret ediyorum . MESELA yapılacak islerim olup ve onlari yapana kadar huzursuz oluyorum... Şu an ev gercekten cok kirlendi dağınık hepsini yapacak enerjim yok.
çünkü 1 gun boyuna iş yapinca yorgun oluyorum ve çocuk o sürede hep gereksiz şeylere yöneliyor tv cizgi film gibi bu dum beni rahatsiz ediyor
Canım sen temizlik yaparken çocuğa eşin bakamaz mi

Canım sen temizlik yaparken çocuğa eşin bakamaz mi
Canim esim 6 gun ram çalışıyor aksam 8 i geçiyor gelmesi. Pazar günü bazen çalışıyor ve o günü gezmeye alışveriş vs ayırıyoruz genelde.
Çünkü hic sosyallik olmaması daha cok bunaltiyor.
Bu akşam konuştuk bayam çağıracağız her ayın 15 inden sonra. Bu bayanı 4 yıldır arada çağırırım ark da sık gider temizliğe biliriz temizliğini.

Belki ayda 1 tam 1 kerede yarim alacagim musitse

Back
X