- Konu Sahibi karamelli_turta
- #32.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bayıldım çok spor ama bir o kadar da ben altinim diye bağırıyor, güle güle kullanEki Görüntüle 2254805 1800 e aldim kızlar
güle güle kullan canımEki Görüntüle 2254805 1800 e aldim kızlar
gule gule kullanınEki Görüntüle 2254805 1800 e aldim kızlar
spor oluşu da güzel bence de sağol canımAyy bayıldım çok spor ama bir o kadar da ben altinim diye bağırıyor, güle güle kullaniyiniyetli cim.
Teşekkürler canımgüle güle kullan canım
teşekkür ederim kızlar hepinize daha güzellerini nasip etsin Allahgule gule kullanın![]()
Gerçekten çok beğendim.spor oluşu da güzel bence de sağol canım
vallaa çok güzelmiş güle güle kullannn inşallahhh :)Eki Görüntüle 2254805 1800 e aldim kızlar
Aminnn sağol canımvallaa çok güzelmiş güle güle kullannn inşallahhh :)
bügün hep takip ettim 230 ve altı olursa biraz para ayırdım altın alacaktım ama olmadıKızlar çeyrek 380,
Ata 1.580 idi.
Altın yükselmiş
Sag9l tatlucumiyiniyetli güle güle kullan cnm
karamelli_turta evet bugun yükselmiş bende almadim pzt insallah alirim
Canım sen temizlik yaparken çocuğa eşin bakamaz miBen çok yorulunca gergin oluyorum gercekten...
Ve su huyumdan nefret ediyorum . MESELA yapılacak islerim olup ve onlari yapana kadar huzursuz oluyorum... Şu an ev gercekten cok kirlendi dağınık hepsini yapacak enerjim yok.
çünkü 1 gun boyuna iş yapinca yorgun oluyorum ve çocuk o sürede hep gereksiz şeylere yöneliyor tv cizgi film gibi bu dum beni rahatsiz ediyor
Hayırlı olsun güle güle kullan canımEki Görüntüle 2254805 1800 e aldim kızlar
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun güle güle kullan canım
Canim esim 6 gun ram çalışıyor aksam 8 i geçiyor gelmesi. Pazar günü bazen çalışıyor ve o günü gezmeye alışveriş vs ayırıyoruz genelde.Canım sen temizlik yaparken çocuğa eşin bakamaz mi