• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım merhaba, benim de kızım yarın 4 aylık olacak. Dediğin sorun hemen herkeste oluyor gibi. Sürekli emen bebek bazen emmek istemiyor, sürekli ağlıyor vs. Israrla memeyi ver. Sürekli ten tene temas edin. Kokunu duysun. Ben her ağladığında memeyi veriyorum, geçti sorun kalmadı. Muhtemelen ataktandır ama. Bazı ataklar 1 ay kadar sürüyor. Sabret, sakın emmiyor diye düşünme. Her ağladığında emzir sen. Sütün de azalmasın hem. Bebeğinle sağlıklı, mutlu, güzel günler dilerim. 😊😍 Bir de reklam olmaz umarım, facede Emzirme Akademisi diye bir grup var. 13 bin küsür üyesi var. Sorulan sorulara hemen yardımcı oluyorlar.
Teşekkür ederim yardımlarının icin

selam kızlar,
mesaideyim bu akşam biraz geç gideceğim eve :(
mesailer diyet programımı çok zorluyor maalesef sanırım bu hafta biraz da ondan kilo veremedim:(
yarın maaş günüm, sabahtan hesap kitap yaptım, yapılacak sağlık ödemesini elimde bulunan bir miktar TL acil durum parası ile yapmaya karar verdim yetmezse de altın takviyesi yapacağım,
hazır kendimizi toparlamışken kk tekrar bulaşmak istemiyorum
ay içinde zorlanırsam ek hesaplarımın limiti de yüksek oradan kullanır aysonunda diğer maaşla dengelerim.
bu ay mesai yapılması gereken durum da çok, elimden geldiğince kalıp durumu toparlarım düşüncesindeyim

karamelli_turta karamelli_turta ne yaptın canım, var mı yeni gelişmeler
T tatlu ev kredileri on gün önce yükseldi, ben belki bir düşüş olur da bana da yapılandırma fırsatı doğar diye sürekli takipteyim
ama bu şartlarda pek mümkün değil gibi :(

iyiniyetli iyiniyetli kıdemli analisti bizim denetmenler önermişti epeydir takipteyim, yorumları mantıklı ve istikrarlı

selam kızlar,
mesaideyim bu akşam biraz geç gideceğim eve :(
mesailer diyet programımı çok zorluyor maalesef sanırım bu hafta biraz da ondan kilo veremedim:(
yarın maaş günüm, sabahtan hesap kitap yaptım, yapılacak sağlık ödemesini elimde bulunan bir miktar TL acil durum parası ile yapmaya karar verdim yetmezse de altın takviyesi yapacağım,
ay içinde zorlanırsam ek hesaplarımın limiti de yüksek oradan kullanır aysonunda diğer maaşla dengelerim.
bu ay mesai yapılması gereken durum da çok, elimden geldiğince kalıp durumu toparlarım düşüncesindeyim
Allah yardimcimiz olsun

Kızlar çok şükür.bugün 10 siparişi aldığım yazmaların .ücretini getirdi.bayan aslında bitirmemistimde.ama kendisi il dışında olacağı için erken vermek istemiş.suan elimde 350 tle var.çeyrek alamam bunla ama üstüne biraz koyup bir çeyrek daha alacağım ınşallah.

karamelli_turta karamelli_turta ne yaptın canım, var mı yeni gelişmeler
T tatlu ev kredileri on gün önce yükseldi, ben belki bir düşüş olur da bana da yapılandırma fırsatı doğar diye sürekli takipteyim
ama bu şartlarda pek mümkün değil gibi :KK43:

iyiniyetli iyiniyetli kıdemli analisti bizim denetmenler önermişti epeydir takipteyim, yorumları mantıklı ve istikrarlı
Var canım bugün çarşıyı duman ettim başım döndü gezerken.
Fiyatlar bütçemize uygun değil, uygun olanlar 10/20 yillik ev haliyle tadilat istiyorgirmeden önce.
Bir daire buldum ama içini göremedik, fotolarını gördüm.
3+1 bütçemize uygun, 3 yillik, kombi, ankastre seti, portmanto var beğendim ama gözümle içini görmek istiyorum kismetse cumartesi gideceğiz eşimle.
Bu arada ablama da yakin :)
Hayırlısı ise olsun

Kızlar çok şükür.bugün 10 siparişi aldığım yazmaların .ücretini getirdi.bayan aslında bitirmemistimde.ama kendisi il dışında olacağı için erken vermek istemiş.suan elimde 350 tle var.çeyrek alamam bunla ama üstüne biraz koyup bir çeyrek daha alacağım ınşallah.
bereketli olsun kazancınız

Var canım bugün çarşıyı duman ettim başım döndü gezerken.
Fiyatlar bütçemize uygun değil, uygun olanlar 10/20 yillik ev haliyle tadilat istiyorgirmeden önce.
Bir daire buldum ama içini göremedik, fotolarını gördüm.
3+1 bütçemize uygun, 3 yillik, kombi, ankastre seti, portmanto var beğendim ama gözümle içini görmek istiyorum kismetse cumartesi gideceğiz eşimle.
Bu arada ablama da yakin :)
Hayırlısı ise olsun
ayyyy çok sevindim, ablana yakın olması süper
bana artık sıfır evdense birkaç yıl kullanılmış ve sorunları ilk sahibi tarafından giderilmiş evler daha mantıklı geliyor, benim bir yıldır yaşadıklarım malum :))))
hayırlısı olsun canım, Rabbim gönlüne göre nasip etsin

selam kızlar,
mesaideyim bu akşam biraz geç gideceğim eve :KK43:
mesailer diyet programımı çok zorluyor maalesef sanırım bu hafta biraz da ondan kilo veremedim:KK43:
Kolay gelsin canım
Yorgun hissediyorum ben de meyve getirdim salona uzandım

kızlar bu arada benim ekstra bir birikim daha yapmam gerekiyor, erkek kardeşim biliyorsunuz evlilik yolunda
Allahtan bir mani çıkmazsa bayramda isteme olacak, nişan salonda yapılsın istiyor kız tarafı kasım gibi olur dediler
benim nişanda ne takmam uygun olur, seneye haziranda da düğün planlanıyor.

böyle insanlara çok kızıyorum, herkes kendi yaşadığını bilir. kime neeeeee
Evet esim asker.ama o maaşı alana kadar cami çıkıyor dağlarda.gelde anlat onlara.onun için kaldığım yerde çok kimsem yok.cumku beni böyle yadirgiyorlar.

Back
X