- Konu Sahibi karamelli_turta
 - #34.241

Ama inanıyorum en beğendiğiniz mutlu olacağınız ev olacak şansınız bol olsun allah hayirli yer nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aslinda çok ikilemde kalmam ama düşündüm taşındım kaşındım böyle oldu.karamelli_turta canım hayırlısı olsun hakkınızda nasibiniz elbet bi yerde bekliyodur sizi içine sinen bi yer bulursun inşallah
benimde sürekli kararlarım değiştiği için pek şaşırmadım kendimi gördüm![]()
Aa bunu hiç duymamıştım cnmBen yanlış anlamışım ama kredi çıkması diğer ev icin geçerli her eve kredi cikmayabiliyor onu söylemek istedim tapu durumuna bağlı. Mesela benim ailem evi satamıyor istanbul da. Ev 19 yıllık toprak tapulu olduğundan kredi ile almak isteyene kredi vermiyorlar
Iyi yapmışsın canım:) bereketli olsunelimde biraz TL vardı, altın aldım :)
Oo super gidiyorsun cnmGünaydınlar kızlar
İstanbul tatili dönüşü tartıldım 64.7yi gördüm tok karına. @tatlu
Bugün sabah aç karına 61.8 wuhuuuuu az yiyorum bugünlerde iştahım pek yok.
sağol canım hepimizin birikimleri bereketli olsunGunaydinlarrr
Merkez bankasının hamleleriyle dolar altin biraz düşmüş. Alım fırsatı doğmuş. Kshvrmsim bereket li olsun
Canim sen begendigin eve gore araştır durumu. Tapu üzerinde arsa tapusu kat irtifakı ya da kat tapusu yazar hepsi farkli...Aa bunu hiç duymamıştım cnm
Pek eksigim yok ama eve gecince bir kurcalayayım trendyol u belki stokluk atarim..Stokcu kizlar fairy tablet trendyolda 55 kurusa geliyor
tatluuu ben de cıkısta gıdıp alıcam galıba yetti gariSabah 1 gram daha ekledim bu ayki birikime.
Müstakil gibi büyük demek istedim cnm.
Kredi cıktı bana.
Ulaşım bizim için önemli öyleki üç vardiya çalışıyoruz, gelip giderken yalniz başıma da çıkabilmeliyim, orada rahatlikla çıkabilirim ama evi alıcı gözüyle incelemek artilari eksileri düşünmek lazım. O muhit ilçenin yerlilerinin olduğu yer.
altin fiyatlari yüksek değil mi düşebilirSabah 1 gram daha ekledim bu ayki birikime.
Yaaaa ne güldürdün beni...T tatlu gazamız mubarek olsun aldım ben de son parayla,dolardan anlamıyorum ben ya bozasım gelıyo altına döndüm yıne.gecen cuma 243tü 150lira fazla vermıs oldm ama nasıp bakalm. 15gram aldm 253tü arkadasım kuyumcu 251.3ten aldm bereketli olsun
birikim sayılmaz bozdugumu geri aldm bide ustune para vererek![]()