- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #34.861
K
kahvemsi mutluluk
senin de henüz ödediğin faiz miktarı fazladır, ara ödeme yaparsan hem ana para hem faiz birden azaliyor bir bak bencede canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıkçası ben şöyle düşünüyorum, şu anki şartlara göre uygun bir oran ile kredi kullandım.Canım ben cuma günü sormuştum diyelim ilk taksitten sonra 20 bin ara ödeme yaparsak ödemeler ne kadar olur diye aylik 350 tl düşermiş, çok iyi birşey aslında ama sınır olup olmadığını sormak aklima gelmedi![]()
Daha ana paradan 15 bin bile düşmemiş :))K kahvemsi mutluluk senin de henüz ödediğin faiz miktarı fazladır, ara ödeme yaparsan hem ana para hem faiz birden azaliyor bir bak bencede canım:)
Evet canım faizler şu zamana göre daha düşüktü.Açıkçası ben şöyle düşünüyorum, şu anki şartlara göre uygun bir oran ile kredi kullandım.
Odemeleri de düzene koydum.
Aylık ödemede üç beş düşmesi beni çok etkilemez, ama o tutar ile altın alırsam daha karlı olurum ve mesela 5 sene sonra borcu yapılandırır ya da tamamen kapatırım.
Bir de her zaman kenarda bir miktar birşey olsun düşüncesindeyim, özel sektörde çalışıyoruz yarın bir aksilik olsa birkaç ay idare etmemiz gerekecek meblağ bulunmali
Aylik ana para ne kadar kesiliyor şu an:)Daha ana paradan 15 bin bile düşmemiş :))
Ama güncel oranlar üzerinden yeniden hesaplama yapılırsa sıkıntı
Temmuz gibi taşınırız sanırım tayin olacak bizim canım doğudan batıyaUyar canım, iyi birikirmişsin :)
Ne zaman taşınıyorsun?
Şehir değişikliği değil mi
Hiç o detaylara bakmadım, sadece kalan anaparayi takip ediyorumAylik ana para ne kadar kesiliyor şu an:)
Benim haziranda 460 tl ilk anapara :))
Ben bugün hafif yemekler düşünüyorumAz uzanayim dedim uyumuşum yarım saat kadar
Yatak odasında atlet ve pijama çekmeceni düzenleyip, mutfağa geçmeliyim ufaktan
Neler pişireceksiniz kızlar
Dün yazmışsın pardonAz uzanayim dedim uyumuşum yarım saat kadar
Yatak odasında atlet ve pijama çekmeceni düzenleyip, mutfağa geçmeliyim ufaktan
Neler pişireceksiniz kızlar
Iyi gezmeler sizeEşimi gezmeye götürüyorum :)
Hiç çıkasım yoktu ama eşim her hafta ben seni gezdiriyorum bugün sıra sende diyince tamam dedim.
Yalnız hava çok güzel, iyi ki çıkmışım
Bir ara yazlıkları tamamen çıkarmak gerek
Bereketli olsun ekledim :)
Teşekkür ettimBereketli olsun ekledim :)
Mayis birikim listemiz;
1. @Kostebekpasta =3 çeyrek
2. @busra89ist =1 çeyrek +1 gram altın
3. @tatlu =11 gram altın
4. @pisi26237=6 gram altın
5.iyiniyetli =650$
6. @kronikuykucu =1 gram altın
7.p_ritha =3 gram altın
8.-Pandora- =3.500 tl
9.Cascade_ =2 000 tl +100 $
Olsun bugüne de ne pişirsem diyoruz,yarına da))))Dün yazmışsın pardon
Aynen :)Olsun bugüne de ne pişirsem diyoruz,yarına da))))
Yok canım maaşımdan geriye kalan.