• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım ben cuma günü sormuştum diyelim ilk taksitten sonra 20 bin ara ödeme yaparsak ödemeler ne kadar olur diye aylik 350 tl düşermiş, çok iyi birşey aslında ama sınır olup olmadığını sormak aklima gelmedi :(
Açıkçası ben şöyle düşünüyorum, şu anki şartlara göre uygun bir oran ile kredi kullandım.
Odemeleri de düzene koydum.
Aylık ödemede üç beş düşmesi beni çok etkilemez, ama o tutar ile altın alırsam daha karlı olurum ve mesela 5 sene sonra borcu yapılandırır ya da tamamen kapatırım.
Bir de her zaman kenarda bir miktar birşey olsun düşüncesindeyim, özel sektörde çalışıyoruz yarın bir aksilik olsa birkaç ay idare etmemiz gerekecek meblağ bulunmali

Açıkçası ben şöyle düşünüyorum, şu anki şartlara göre uygun bir oran ile kredi kullandım.
Odemeleri de düzene koydum.
Aylık ödemede üç beş düşmesi beni çok etkilemez, ama o tutar ile altın alırsam daha karlı olurum ve mesela 5 sene sonra borcu yapılandırır ya da tamamen kapatırım.
Bir de her zaman kenarda bir miktar birşey olsun düşüncesindeyim, özel sektörde çalışıyoruz yarın bir aksilik olsa birkaç ay idare etmemiz gerekecek meblağ bulunmali
Evet canım faizler şu zamana göre daha düşüktü.
Düzenini de kurdun, böyle devam:)
Birikim de yapıyorsun zaten.

Altın iyi getiri sağladı bana, birikimi zamaninda iyiki altindan yana tutmuşum.

Selam kızlar
Iyi gezmeler K kahvemsi mutluluk
Dünden yemek var biraz, buzluktan sarma dolma çıkardım,
Bahçeden marul ve yeşillik getirdim yıkadım, salata yaparım.
Yarın misafirim var, Karnıyarık, bulgur pilavı, humus düşünüyorum,
Tatlı olarak da el açması yufka ile lorlu tatlı (annem açtı)
Çorba??adı yok
Iyice ısındı hava,
Çamaşır yıkıyorum bazı giyecekleri kaldiracam artık
Haftalık bütçemden 115tl kaldı an itibariyle,
Euro alsam dedim, yok kurban parasına katayim dedim,
Şimdi de anneme götürmek için bayram çikolatası almayı düşünüyorum (Çok para olsa uykularım kaçarmış demek :KK47:

Back
X