- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #34.901
Inşallah cnm . Yaz tatili ev bakip tasinip yerleşme icin rahat zaman bakalim.nerde kismetimiz
Teşekkür ederim kahvemsim. Bu 4000 doların dışında bir de atalar yaptım zulayaWuuuu çok iyi canım
Masallah
Insallah canim hic aceleye getirme guzelce gez yazin bol zamanımız var zaten.Inşallah cnm . Yaz tatili ev bakip tasinip yerleşme icin rahat zaman bakalim.nerde kismetimiz
Bizim bir de oturma odamız yok hep bunların üstündeydik ama durumları hala gayet iyi iyi bakmışız. Bunlar kelebek mobilyaydı çok da rahat kullandım.Bence de yeter cnm 8 yılda biz yıprattık taşımaktan çocuktan salon takimlarini
Yaaa çok tatlısın :)
Teşekkür ederim kahvemsim. Bu 4000 doların dışında bir de atalar yaptım zulaya
Evet yaz tatili senin için ideal zaman canım, inşallah hayırlısıyla senin de güzel haberlerine sevinecegiz az kaldiInşallah cnm . Yaz tatili ev bakip tasinip yerleşme icin rahat zaman bakalim.nerde kismetimiz
Harika olmuştur, ne güzel, dopingBizde 1 gun kalmali mini tatil yaptik şehir dışı harika oldu evdeyiz... cok planli yaptik ki ekstra harcamayalim diye.gelirken bahçelerden meyve topladık satın aldik... bazıları ikramlık verdi tarihi yerler ve yeşil le mavi ici içe guzel gecti...
Artık bayrama kadar tempolu çalışma bekler...
Hafta ici isleri yapmak iyi oluyor
Yarına yemek de hazır
Sadece yarin gelince camasir katlama olur
Okul isleri yaparim bu ara ev isleri idare edecek kadar olur...
Bursa nin ilçesine cnm
Cnm ev plânınız varsa bence de dokunma derim taksitle sabit ödersin mobilyalarıBizim bir de oturma odamız yok hep bunların üstündeydik ama durumları hala gayet iyi iyi bakmışız. Bunlar kelebek mobilyaydı çok da rahat kullandım.
Tatlu şimdi bu eşyalar için biriktirdiğimiz dolarları ellemesem de yeni eşyaları kk dan alsam diye düşünüyorum. Çünkü biz haziran sonu dolar bozsak dolar iyice çıkacak gibi. Bir de ev alırsak dolarların olması peşinatı hafifletir. Eşime de söyledim tamam dedi.
Vallahi güzel oldu oksijen doldum rahatladimHarika olmuştur, ne güzel, doping
Inş guzel haberleri paylasirimEvet yaz tatili senin için ideal zaman canım, inşallah hayırlısıyla senin de güzel haberlerine sevinecegiz az kaldi
Ben görmedim bursayi,iki sefer niyetlendik ama gidemedik.Bursa nin ilçesine cnm
ıyı dusunmussun bence de canım.mobılyadan kart puan kampanyaları oluyor onlara da bak.Bizim bir de oturma odamız yok hep bunların üstündeydik ama durumları hala gayet iyi iyi bakmışız. Bunlar kelebek mobilyaydı çok da rahat kullandım.
Tatlu şimdi bu eşyalar için biriktirdiğimiz dolarları ellemesem de yeni eşyaları kk dan alsam diye düşünüyorum. Çünkü biz haziran sonu dolar bozsak dolar iyice çıkacak gibi. Bir de ev alırsak dolarların olması peşinatı hafifletir. Eşime de söyledim tamam dedi.
Doğuma birşey kalmamış, sağlıkla kucağına alırsın dilerimıyı dusunmussun bence de canım.mobılyadan kart puan kampanyaları oluyor onlara da bak.
ben de kurban ıcın gram koymustum sımdı para ayırabılırsem onla alalım gramlar bırıkım olmus olsun dıyorum ama belirsiz suan tam dogum pesıne gelıyor ınsAllah hayırlısıyla atlatalımda
Ayyy çok az zaman kalmış uykucumuz Rabbim kolaylık versin canim sağlıkla al kucağına inşallahıyı dusunmussun bence de canım.mobılyadan kart puan kampanyaları oluyor onlara da bak.
ben de kurban ıcın gram koymustum sımdı para ayırabılırsem onla alalım gramlar bırıkım olmus olsun dıyorum ama belirsiz suan tam dogum pesıne gelıyor ınsAllah hayırlısıyla atlatalımda
Ne güzel yapmışsınız yaz öncesi yorgunluk atmışsın canım. Yaza da az kaldı zaten.Bizde 1 gun kalmali mini tatil yaptik şehir dışı harika oldu evdeyiz... cok planli yaptik ki ekstra harcamayalim diye.gelirken bahçelerden meyve topladık satın aldik... bazıları ikramlık verdi tarihi yerler ve yeşil le mavi ici içe guzel gecti...
Yarına yemek de hazır
Ellemeyelim dedim ama eşim durur inşallah ikide bir tırtıklarCnm ev plânınız varsa bence de dokunma derim taksitle sabit ödersin mobilyaları
Ne güzel olmuş canım:)Bizde 1 gun kalmali mini tatil yaptik şehir dışı harika oldu evdeyiz... cok planli yaptik ki ekstra harcamayalim diye.gelirken bahçelerden meyve topladık satın aldik... bazıları ikramlık verdi tarihi yerler ve yeşil le mavi ici içe guzel gecti...
Yarına yemek de hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?