• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

krediyi çekerken herşeyi sordum ben,
böyle birşey hiç konuşulmadı ki tanıdık vardı arada bilemedim ki

bana da şu an mantıklı geliyor,
borc 1 yıl kısalacak, aslında biraz daha birikimim var ama şu an onu çıkarmak istemiyorum
elimdeki tüm parayı versem 2,5 sene kısalıyor borç ama riske atamam, ara ödeme için ayrıca birikim yapacağım bundan sonra.
18 ay kisalacak kadar ödeme de yapabilirsin belki cnm.
Ceza odeniyormusara ödemede ne saçma aslında ceza olmasi

Selam kızlar
Her gün spor yapmaya başladım oruç oruç fazla da zorlamadım kendimi. Akşama iftara dışarıdayız. Yeni eviniz hayırlı olsun ağız tadı işe borç ödemeniz nasip olsun karamelli_turta karamelli_turta
T tatlu kredi kartından kurtulmama az kaldı daha doğrusu bizi zorlamayacak rakamlara iniyoruz artık. Biriktirmek nasip olur inş ;)

K kahvemsi mutluluk sanki mantıklı görünüyor.
Demek oyle bir seçenek varmis ilk kez duyuyorum
Bence kasıtlı olarak soylemiyorlar
Canım şöyle oluyor. Eğer ara ödeme yapacağın tarihi belirtirsen buna balon ödeme deniliyor. Örneğin her sene Ocak ayı taksitim 30bin olsun dersen. Daha az faiz ödüyorsun.
Ekonomine göre ara ödeme tarihlerini belirlemen gerekiyor. Alşah korusun ödeyemezsen çok faiz alabiliyorlar.
@kahvemsi_mutluluk canım önceden bilemeyebilirsin. Borç ödemek zor . Çok şükür birikim yapabiliyorsun. O birikimi kendin için kullan bence. Kredi ödemeleri sizi zorlamıyor anladığım kadarı ile. İlk üç yıl çok faiz ödeniyor ana paradan çok eksilmiyor. 3 yıldan sonra da insan o kadar faiz ödedim , evinde değeri arttı zaten deyip ödemeye devam ediyor.

Selam kızlar
Her gün spor yapmaya başladım oruç oruç fazla da zorlamadım kendimi. Akşama iftara dışarıdayız. Yeni eviniz hayırlı olsun ağız tadı işe borç ödemeniz nasip olsun karamelli_turta karamelli_turta
T tatlu kredi kartından kurtulmama az kaldı daha doğrusu bizi zorlamayacak rakamlara iniyoruz artık. Biriktirmek nasip olur inş :KK66:
Allah kabul etsin canım ben bugün ara verdim, işlerimiz var çarşıda diye.
Inş hayırlısı ile ödeyelim..

Seninde kk bitiyor bu harika bir haber :)

Sağol canım teşekkür ederim:)
Yatak odasında dolap olması da büyük masrafı azalttı diyebilirim.
Müstakil degil 4 blok var ara katta son satılık daireydi bu.
seni beklemiş nasibin
inşallah iyi komşuların olur :)
dün yan tarafıma taşındılar
mücver ve sarmayla hoş geldine gittim yeni komşuma :)

seni beklemiş nasibin
inşallah iyi komşuların olur :)
dün yan tarafıma taşındılar
mücver ve sarmayla hoş geldine gittim yeni komşuma :)
Ayy benim de senin gibi komşularim olur inş.
Çocuklar küçük ve okulları var ,kv bakıyor ya şimdi ayriyeten o yüzden en az iki yil taşınmayız gibi görünüyor. Bu arada birikime devam edip ödemeyi azaltma niyetindeyiz cnm.
Kapora verdigimiz gün başka bir aile evi kaçırdı diye kavga etmişler kari koca :KK67:
Hatta kredi çıkmazsa bana eğer, haber verilmesini istemis oha.

18 ay kisalacak kadar ödeme de yapabilirsin belki cnm.
Ceza odeniyormusara ödemede ne saçma aslında ceza olmasi
bankanın faiz geliri düştüğü için cezai şart oluyormuş ve bu kredi sözleşmesinde yazıyor dedi :)
18 ay bilemiyorum benim iyice düşünüp taşınıp sağlam bir hesap kitap yapmam lazım.
kardeşimin düğünü olacak, yazın tatiller var, şirkette maddi sorun var bunların hepsini gözönünde bulundurup
bayram tatilinde karar vereceğim.

Ayy benim de senin gibi komşularim olur inş.
Çocuklar küçük ve okulları var ,kv bakıyor ya şimdi ayriyeten o yüzden en az iki yil taşınmayız gibi görünüyor. Bu arada birikime devam edip ödemeyi azaltma niyetindeyiz cnm.
Kapora verdigimiz gün başka bir aile evi kaçırdı diye kavga etmişler kari koca :KK67:
Hatta kredi çıkmazsa bana eğer, haber verilmesini istemis oha.
ben çok severim komşuluğu ya iki tarafta iyi olsun yeterki :KK19:
nasip işte bak onların değilmiş demekki bizimmiş :sampiyon::KK59::ıslık:

bankanın faiz geliri düştüğü için cezai şart oluyormuş ve bu kredi sözleşmesinde yazıyor dedi :)
18 ay bilemiyorum benim iyice düşünüp taşınıp sağlam bir hesap kitap yapmam lazım.
kardeşimin düğünü olacak, yazın tatiller var, şirkette maddi sorun var bunların hepsini gözönünde bulundurup
Sen hesabini bilirsin canım:)

Ama ben ilerde ara ödeme yaparsam taksitten düşürmeyi isteyebilirim ilk etapta belki.

bizimde toki ödemesi olduğu için evi satın aldıktan 1 2 sene sonra ara ödeme yada borcun hepsini kapatarak %25e kadar indirim hakkımız oluyor bize bu sene değilde seneye olacak ben kredi faizlerine göre evin borcu kadar kredi çekip borcun hepsini kapatma taraftarıyım eşimde öyle. çünkü bu şekilde her 6 ayda bir zam geliyor ve bu zamda beni geriyor maaşa zam ödemeye zam o zaman hiç bişey anlaşılmıyor maaştan. heyecanla bekliyorum o günü. birikimide o zaman kullanmak için yapıyorum aslında. ya kredi çekip hepsini kapatıcaz %25 indirim olcak yada en az %25ini ödeyerek ödediğimiz tutardan indirim yapılıcak. bazende şey düşünüyorum ya zaten ev aldık borca girdik ödüyoruz neden bi daha ev için birikim yapıpta onu düşüneyimki kafamda deli sorular :KK47:

bizimde toki ödemesi olduğu için evi satın aldıktan 1 2 sene sonra ara ödeme yada borcun hepsini kapatarak %25e kadar indirim hakkımız oluyor bize bu sene değilde seneye olacak ben kredi faizlerine göre evin borcu kadar kredi çekip borcun hepsini kapatma taraftarıyım eşimde öyle. çünkü bu şekilde her 6 ayda bir zam geliyor ve bu zamda beni geriyor maaşa zam ödemeye zam o zaman hiç bişey anlaşılmıyor maaştan. heyecanla bekliyorum o günü. birikimide o zaman kullanmak için yapıyorum aslında. ya kredi çekip hepsini kapatıcaz %25 indirim olcak yada en az %25ini ödeyerek ödediğimiz tutardan indirim yapılıcak. bazende şey düşünüyorum ya zaten ev aldık borca girdik ödüyoruz neden bi daha ev için birikim yapıpta onu düşüneyimki kafamda deli sorular :KK47:
Aynı deli sorular bende de var, bir düşüneyim içinden çıkarsam haber veririm :)))

Toki evlerine 6 ayda bir ödemede yükseliş olduğunu bilmiyordum cnm.
Çek kredi kapa derim.
Sen bilirsin canım

Selam kızlar
T tatlu kredi kartından kurtulmama az kaldı daha doğrusu bizi zorlamayacak rakamlara iniyoruz artık. Biriktirmek nasip olur inş :KK66:
Inşallah cnm kurtulursun kk olayından. Biz taksit bitirdik ama günlük harcamaları ondan yapıyoruz harçlık bitince.

Back
X