• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok teşekkür ederim insallah gecer sıkıntılarım

Sabah uyandim ev supurdum camasir astim banyo yıkadım... Benden bu kadar daha fazlasını canim yapmak istemiyor
Boşverin her zaman aynı psikolojide olamıyoruz, canim istemediğinde kolumu kıpırdatmıyorum kendi adıma, siz yine iyi yapmışsınız. Dinlenin güzelce, keyfini çıkarın haftasonunun, kafaniza takmayın hiç birseyi . Siz pozitif ve iyi kalpli birisiniz yazişmalarınizdan gördüğüm kadarıyla. Pozitif kalmaya devam edin 🙋‍♀️

Sadece onların parasını paylaşsak bizimki yine bizde kalsa :KK70:

Şaka bir yana Henüz Evli değiliz belki ama attığımız her adım aldığımız hediyeler bile geleceğe yönelik artık bizdede

En son Doğum gününde yakasına çeyrek iğneledim adam şok oldu :KK57:
Ama sonra çok hoşuna gitti

İhtiyacı yada bir eksiği yoktu. Gereksiz bir harcama yapmamış oldum
Çeyrek iyiymiş, geçen eşimde bana soruyor istedğin birşey var mi ,ihtiyacın var mi diye . Hiç birseye ihtiyacım yok, bir çeyrek alsan sevinirim dedim güldüm bende 😊

Sadece onların parasını paylaşsak bizimki yine bizde kalsa :KK70:

Şaka bir yana Henüz Evli değiliz belki ama attığımız her adım aldığımız hediyeler bile geleceğe yönelik artık bizdede

En son Doğum gününde yakasına çeyrek iğneledim adam şok oldu :KK57:
Ama sonra çok hoşuna gitti

İhtiyacı yada bir eksiği yoktu. Gereksiz bir harcama yapmamış oldum
ay keşke benim eşimde öyle yapsa 5 gün sonra doğum gunum mutluluktan bayılırdım heralde :D
ama adamın parası yok nası yapıcak :D

maşallah size canım :KK19:

kızlar tatilde nakit yetmezse birikimden harcama işine ne diyosunuz :KK43: hiç harcamak istemiyorum tabiki

yada sanal kredi kartımız var onun kartını talep edip ordanmı harcasak? öderiz sonra onu
Canim kart daha mi mantikli birikime dokunmamış olursunuz yerine koymak daha zor oluyir sanki bilmiyorum

Canim kart daha mi mantikli birikime dokunmamış olursunuz yerine koymak daha zor oluyir sanki bilmiyorum
bende öyle düşündüm eşime dedim hiç değilse gaz paralarını karttan geçeriz nakiti yeriz çünkü nerdeyse 1500 km yol yapıcaz. nakit kalırsa yine karta yatırırız dedim kabul etti kartı istek yapmış.

Herkesin varmış evet bir dönüm noktası da ben eşimden hiç ümitli değilim malesef ,değişse şimdiye kadar değişirdi, sonuçta 15lik delikanlı da değil yani, yaşıtlarım çok çocuksu diye olgunluğu hoşuma gitmişti eşimin, yaş olarak da benden büyük yani .bu mevzular pek yaşa bakmıyor sanki 😏
Yaşa bakmiyor canım ama kadınlar daha çabuk olgunlaşıyor maalesef..
karamelli_turta karamelli_turta valla bende eşime senin gibiyim turtiş :))
hiç utanmam yok maaş günü bile maaşın yattımı diye sorup dururum sanki adam parayı alıp kaçacak :KK70:
garibim kendinede hiç para ayırmadan ödemeleri yapıp kalanı gönderir
onada lazım oldukça ben veririm atarım hesaptan falan :)
bizim maaşlardan çok bişey kalmıyor ama yinede idare etmeye çalışıyoruz
Sende bendensin sekerim00 sekerim00 :D
Geldiği gibi almaliyiz onlardan sonra sağa sola bakinmayalim ,ben taniyorum eşimi :)

T tatlu Cum neyin var canım benim hayir olsun

ay keşke benim eşimde öyle yapsa 5 gün sonra doğum gunum mutluluktan bayılırdım heralde :KK70:
ama adamın parası yok nası yapıcak :KK70:

maşallah size canım :KK19:
Alirsan adamin tüm parasini sana hediye alabilmek için senden ister :D
Benimki en son şubatta kolye almıştı, eksik vereceğim çünkü sana hediye alacağım demişti :D artik adami ne kadar korkuttuysam.
kızlar tatilde nakit yetmezse birikimden harcama işine ne diyosunuz :KK43: hiç harcamak istemiyorum tabiki

yada sanal kredi kartımız var onun kartını talep edip ordanmı harcasak? öderiz sonra onu
Ben olsam birikimimden borç alirim, maaşta yerine koyarim ;)

Çeyrek iyiymiş, geçen eşimde bana soruyor istedğin birşey var mi ,ihtiyacın var mi diye . Hiç birseye ihtiyacım yok, bir çeyrek alsan sevinirim dedim güldüm bende 😊
Ohoooo İhtiyacım yok demiyceksin:KK20:
Direk çeyrek istersen yatar o iş

Bi bileklik beğendim çok güzel hemde sadece bir tane çeyrek altından yapıyorlar falan deyip benim sayfaya attığım resmî gösterip alttan alttan işleyeceksin adamı :KK48:

Ben karttan harcamayı tamamen bırakmaya karar verdim.
O yüzden senin yerinde olsam birikimden borç alıp sonra yerine koyardım

Ama tekrar yerine koymayız dersen kart daha mantıklı

iyiniyetli iyiniyetli selam tekrardan
Fotolar geldi
20.47
4.710
A87A2EB6-029E-4030-8C98-53BE19F7B64D.jpeg
CFB4DE4C-277D-43C4-8C9E-DF2AB27957D3.jpeg

Alirsan adamin tüm parasini sana hediye alabilmek için senden ister :KK70:
Benimki en son şubatta kolye almıştı, eksik vereceğim çünkü sana hediye alacağım demişti :KK70: artik adami ne kadar korkuttuysam.

Ben olsam birikimimden borç alirim, maaşta yerine koyarim :KK66:
Ohoooo İhtiyacım yok demiyceksin:KK20:
Direk çeyrek istersen yatar o iş

Bi bileklik beğendim çok güzel hemde sadece bir tane çeyrek altından yapıyorlar falan deyip benim sayfaya attığım resmî gösterip alttan alttan işleyeceksin adamı :KK48:

Ben karttan harcamayı tamamen bırakmaya karar verdim.
O yüzden senin yerinde olsam birikimden borç alıp sonra yerine koyardım

Ama tekrar yerine koymayız dersen kart daha mantıklı

Ay kizlar birikime dokunursam rahat davranirim koyamam belki yerine maas ucu ucuna yetiyo cunku ama kart kullanirsak mecbur oderiz. Bide dolar ve altinda birikim bozarsam ayni paradan alamam bidaha.

sempatik_kiz sempatik_kiz sen oyle deyincee az once esime attim altinli bilekligi onu nerden buldun diye soruyo :D internetten dedim cok guzel degilmi guzelmis kac money diyor :D dedim bi ceyrek kadar iste :D

Alirsan adamin tüm parasini sana hediye alabilmek için senden ister :KK70:
Benimki en son şubatta kolye almıştı, eksik vereceğim çünkü sana hediye alacağım demişti :KK70: artik adami ne kadar korkuttuysam.

Ben olsam birikimimden borç alirim, maaşta yerine koyarim :KK66:
Ay zaten bisey kalmiyo maasindan ev borcu yedi bitirdi bizi :D

Back
X