- 17 Ocak 2019
- 1.053
- 1.366
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #35.901
Kadir gecemiz mübarek olsun ,rabbim herkese sağlık, huzur, mutluluk nasip etsin . Dualarımiz hayırlısı ile kabul olsun inşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sekerim00 mutlu senelerin olsunnn bak sana çocuklu tavsiyesi ne diyeceğim gez dolaş deli gibi tıkılıp kalma
sekerim00 ıyıkı dogdun canım benim nıce sneeleree
sekerim00 doğum günün kutlu olsun canım
Canım sağol babam kötü en sonunda söylediler açıkça. 8 yıl önce kolon kanserini atlatmıştı o nüksetmiş. Gözümün önünde eriyor çok zor.
Günaydınlar herkese,ne kadar çok yazımızsınız şimdi okuyabildim
sekerim00 , doğum gününüz kutlu olsun .
iyiniyetli , babanıza acil şifalar diliyorum ,çok geçmiş olsun .
Sağolasın aminnn inşallah.Günaydınlar herkese,ne kadar çok yazımızsınız şimdi okuyabildim
sekerim00 , doğum gününüz kutlu olsun .
iyiniyetli , babanıza acil şifalar diliyorum ,çok geçmiş olsun .
Aminnn sekerim Allah razı olsunsağol tatlucum
herkes öyle diyor
bende öyle istiyorum inşallah
yaş oldu 27
çocukla gezilmezmi ya
şu gezginler var ya onları görüyorumda
nasıl beceriyolar çocukla hayret
sağol canısııı
teşekkürler canımm
çokk üzüldüm rabbim şifa versin bu mübarek günde inşallah
Allah sizlere sabır versin...
çok sağol canımmm
teşekkür ederim canımm
Ya kiyamam.karamelli_turta
Oğlunun öğretmeni direkt Allah'a havale.
Ben solagim, ilkokula başladığımda öğretmen sürekli sağ eliniz ile tutun kalemi diyordu. Çocuk aklı okulda sağ ile yazmaya çalışıyorum ama olmuyor. Evde solla yazıyorum.
Bir gun ev ödevimi benim yapmadigimi düşünüp tokat atmıştı.
Ertesi gün ailem okulu ayağa kaldırdı.
Özür diledi falan ama bir kere heves kırıldı.
Hayatım boyunca öğretmen olmak istememin tek en büyük sebebidir
Allah şifa versin sana da yardım etsin inşCanım sağol babam kötü en sonunda söylediler açıkça. 8 yıl önce kolon kanserini atlatmıştı o nüksetmiş. Gözümün önünde eriyor çok zor.
Canim muhit pek iyi degil. Sadece 2 tane
çok pahalı gerçekten yaCanim muhit pek iyi degil. Sadece 2 tane
Cok büyük site var oralardan bakılabilir.
Yeni olanin 3 arti 1 ler 400 u geciyor 2 arti 1 ler 300 üstü
Bir de eski olan var onda kiraciyim bunda da 3 arti 1: fiyati 300 falan ama iyi degil
Öyle pek karışık huzursuz oldum canim
Canım bence devlet Hastanesi'nde tahlil iste, onlar yonlendirsin diyetisyene.Ben kiloda sabit kaldım bayramdan sonra diyetisyen dusunuyorum değerlerime falan da bakilsin diyorum yaklaşık 45 gündür yürüyorum verdiğim kilo 2.5 oyle cok yiyen biri de degilim
Canim eski öğretmenlerin bir cogu öyleydi...ne yazık ki..sabit olduğum su an oyle seyler.var kikaramelli_turta
Oğlunun öğretmeni direkt Allah'a havale.
Ben solagim, ilkokula başladığımda öğretmen sürekli sağ eliniz ile tutun kalemi diyordu. Çocuk aklı okulda sağ ile yazmaya çalışıyorum ama olmuyor. Evde solla yazıyorum.
Bir gun ev ödevimi benim yapmadigimi düşünüp tokat atmıştı.
Ertesi gün ailem okulu ayağa kaldırdı.
Özür diledi falan ama bir kere heves kırıldı.
Hayatım boyunca öğretmen olmak istememin tek en büyük sebebidir
Evet cnm devlet dusunuyorum dahiliye ye gideyim once. Sonra onlar yönlendirir degil miCanım bence devlet Hastanesi'nde tahlil iste, onlar yonlendirsin diyetisyene.
Ozeller çok pahalı ve yaz geldiği için de aşırı yoğun.
sekerim00 gezilir ben de geziyorum ama her şeyi çocuğa gore ayarliyorsun
Gittiğin yer de 2 laf ettirmiyor cocuklar hani derler ya anlatılmaz yaşanır.. hakikaten zor..
Çocuk ev hayatı seven insan icin daha kolay sanirim...Ya da bırakacak yerin varsa rahatlikla
Ben 1 tane zor buyuttum
Sen iyice gez dolas
Bugün evdeyiz, disarida halledilecek işlerim var. Eşimle Kimlik, ehliyet değiştirmeye gideceğim. Bakacağım birkaç şey var.
Birazdan cikariz, yine makinadaki çamaşırları bekliyorum :))
Yakınımızda bir cami var orayı ziyaret etmek istiyorum bugün. Çalışınca herşey erteleniyor
öğlenden sonrayi bulur gelmemiz, donunce de sil supur işleri yaparız.
Valiz hazırlama en sona kalacak.
Allah'tan kişisel bakım işlerimi dün akşam hallettim :))