• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemerde cok guzel plajlar var side belekte bulanik ve ince kum / agac olmayinca pek sevememistim
Ben cok arastirip gidiyorum kum mu kayalikmi havuza genelde hic girmeyiz
Alanyada cok ucuz oteller oluyor cogunda deniz kayalik ve dalgali
Alanyaya hiç gitmedik.
Side en beğendiğimiz oldu sonra belek, en son kemer.
Havuzu en çok tercih ediyoruz çocuklardan dolayı, kaydiraklar vazgeçilmezimiz çünkü.
Alanyanin hotelleri nedense hiç ilgimi çekmedi.

Alanyaya hiç gitmedik.
Side en beğendiğimiz oldu sonra belek, en son kemer.
Havuzu en çok tercih ediyoruz çocuklardan dolayı, kaydiraklar vazgeçilmezimiz çünkü.
Alanyanin hotelleri nedense hiç ilgimi çekmedi.

Annemler ile ilk tatilimizdi.
Annem sidede bir otel pansiyon begeniyor Allahtan dolu
Ben devreye girdim
O yil kk ile turon9 arasi kampanya var buradan yonlendirdiler
Tek tek sikayet sitelerini aradim yorumlara baktim. Bu fikir aklima nasil geldi bilmiyorum
1 tanesini sectim
Sahane bir oteldi
Ilk heves o kdr eglendikki
Hala en guzeli en ozeli o oteldir
Otelde guzeldi ilgiliydi temizdi
Tum odalar deniz manzaraliydi
Kocaman birsuru havuzu vardi
Denizi harikaydi yemekler iyiydi
Annem yanina bsy almadi girmedi sonradan alip girmeye basladi ama yinede cok keyif almistik otelden degil aslinda ilk heves birlikte gitmek anilar paylasmak
Dusunsene evde kanepede uyuyorsun orada 1 hafta yayli yatak kesintisiz sicak su.
Alanya bende baskadir,bir daha gidermiyim ozel plan yapmam ilki gibi ozel kalsin derim ama denk gelirse firsat cikarsa giderim

Kemer de cok kaldim orasi belde belde bile degisiyor artik sıkıldım firsatlar oraya denk geliyordu tatil olsunda amaan diye gittik ama yesil/ mavi icice olmasini seviyorum buyuk oteller de de kaldim semsiye yonu derdine dusmeden agac golgesinden denize kosardik

Kuzenimin yasi tutana kdr onu da goturduk burusana kdr sudan cikmiyordu ya :D

Kemer de cok kaldim orasi belde belde bile degisiyor artik sıkıldım firsatlar oraya denk geliyordu tatil olsunda amaan diye gittik ama yesil/ mavi icice olmasini seviyorum buyuk oteller de de kaldim semsiye yonu derdine dusmeden agac golgesinden denize kosardik

Kuzenimin yasi tutana kdr onu da goturduk burusana kdr sudan cikmiyordu ya :KK70:
Kemer çok dağlık çok yeşillik.
Ben pek sevemedim cnm.
Gölge de pek sevmem zaten :D
Düzlük olacak, bol bol her çeşit kaydirak olacak, uhd olacak bir de denize sifir.
Daha ne istenir ki :)

Bende macera cok ya :D
Evlenmeden onceki yaz ayy son diye kosa kosa bayramda tatile gittik ( annem su an kardesimle tatilde :D )
Ay bi degisik otel
Bir aile geliyor
Herkes hazirola geciyor.
Otelde soguk su yok
Onlara en guzel masalar ayriliyor
Sonra gezerken bir villa gorduk agaclarin arasi resmen gizlenmis otel bahcesinin sonunda
Yabanci dadilar, yasli bir adam tekerlekli sandalyede bir grup kadin cardakta
O tarafa gecisi kapamislar bizi gecirmediler sorun olmustu
Bir suru takim elbiseli adam
Kapida korumalar
Otelin garsonlar bahcede mangal yapiyor
Ay o gizemi hala merak ederim kimdi onlar orada ne yapiyodu

Bende macera cok ya :KK70:
Evlenmeden onceki yaz ayy son diye kosa kosa bayramda tatile gittik ( annem su an kardesimle tatilde :KK70: )
Ay bi degisik otel
Bir aile geliyor
Herkes hazirola geciyor.
Otelde soguk su yok
Sonra gezerken bir villa gorduk agaclarin arasi resmen gizlenmis otel bahcesinin sonunda
Kapida korumalar
Sidede gittiğimiz hotelde havuz başı masada her akşam bir şapka oluyordu.
Giciklik ya gittim o masaya akşam yemeğinde :KK70:
Garson masanin dolu olduğunu söyledi, hani dedim neredeler eğer doluysa, size yakışmadı dedim.
Bir sonraki akşam,akşam yemeği saatine doğru bizim odayi aradilar:KK70: şu numarali masa size rezerve diye.
Ben şok.
Garson beni tanımıyor,ismimi, odami bilmiyor, nereden aradi buldi da bize rezerve etti :KK70:
Eşim dedi naaptın, valla dedim sen ne biliyorsan bende onu biliyorum

Son düzenleme:
Bende macera cok ya :KK70:
Evlenmeden onceki yaz ayy son diye kosa kosa bayramda tatile gittik ( annem su an kardesimle tatilde :KK70: )
Ay bi degisik otel
Bir aile geliyor
Herkes hazirola geciyor.
Otelde soguk su yok
Kapida korumalar
Aa kimdi acaba onlar:D

Sidede gittiğimiz hotelde havuz başı masada her akşam bir şapka oluyordu.
Giciklik ya gittim o masaya akşam yemeğinde :D
Garson masanin dolu olduğunu söyledi, hani dedim neredeler eğer doluysa, size yakışmadı dedim.
Bir sonraki akşam odayi aradilar:D şu numarali masa size rezerve diye.
Ben şok.
Garson beni tanımıyor,ismimi, odami bilmiyor, nereden aradi buldi da bize rezerve etti :D
Eşim dedi naaptın, valla dedim sen ne biliyorsan bende onu biliyorum

:D :D
Biz 2 genc kiz bide anne
Turk aile,ama keyifliyiz surat asmiyoruz egleniyoruz
Alanyada animasyon ekibi bizle tanismisti
Sonrada gorustuk.hepsi tertemiz cocuklardi
Biriyle bi ara az kalsin evleniyordum ama flort olmadan direk evlenecekmisiz oyle bir degisik hal simdi anliyorum :D :D
Sonra kimiyle koptuk sonuncudan pacami zor kurtardim yakinlastik sonra nasil oldu anlamadan uzaklastik ama kavga gurultu yada acilip reddetme olmadi esimle tanismadan cok once artik nefret etmis beni arama ne paylasiyoruz istedigi zmn rahatsiz edemezsin diye cemkirmistim :D
Esimle tanistiktan sonra bile yazdi engeli bastim oyle koptuk. annemi hala arada arar sanirim. 10 yil gecmis aradan guzel zamanlarmis ya
Gecen ogrendimki evlenmis kardesim foto atti telefon etti karsilikli gulme krizine girdik. O ortamdan sonra evlendigi tip o kdr alakasiz ki cok sasirmistim:D
Ay gece gece cenem dustu :D

:KK70: :KK70:
Biz 2 genc kiz bide anne
Turk aile,ama keyifliyiz surat asmiyoruz egleniyoruz
Alanyada animasyon ekibi bizle tanismisti
Sonrada gorustuk.hepsi tertemiz cocuklardi
Biriyle bi ara az kalsin evleniyordum ama flort olmadan direk evlenecekmisiz oyle bir degisik hal simdi anliyorum :KK70: :KK70:
Sonra kimiyle koptuk sonuncudan pacami zor kurtardim yakinlastik sonra nasil oldu anlamadan uzaklastik ama kavga gurultu yada acilip reddetme olmadi esimle tanismadan cok once artik nefret etmis beni arama ne paylasiyoruz istedigi zmn rahatsiz edemezsin diye cemkirmistim :KK70:
Esimle tanistiktan sonra bile yazdi engeli bastim oyle koptuk. annemi hala arada arar sanirim. 10 yil gecmis aradan guzel zamanlarmis ya
Gecen ogrendimki evlenmis kardesim foto atti telefon etti karsilikli gulme krizine girdik. O ortamdan sonra evlendigi tip o kdr alakasiz ki cok sasirmistim:KK70:
Ay gece gece cenem dustu :KK70:
Ah esila ahh :KK70:

Gençlik yillari, başımızı ne büyük belalara sokabilecegimiz durumlar :KK70:
Ben lisede iken erkek arkadaşım benden ayrılmayı istedi diye intikam olarak ne yapmıştım biliyor musun:KK70:
Amcasinin oğluna sinyal verip teklif etmesini sağlamıştım bana :KK70:
Sonrada benden ayrilan o salaga amcaoğlu nun bana çıkma teklifi ettiğini, nasil bir akrabasi olduğunu şikayet edip onları birbirine düşürmüştüm :KK70:

Allah beni affetsin, ya şimdi olsa yaparmıyım,asla.
Manyak miyim ya arada bende zarar görseydim..ay...

Ah esila ahh :KK70:

Gençlik yillari, başımızı ne büyük belalara sokabilecegimiz durumlar :KK70:
Ben lisede iken erkek arkadaşım benden ayrılmayı istedi diye intikam olarak ne yapmıştım biliyor musun:KK70:
Amcasinin oğluna sinyal verip teklif etmesini sağlamıştım bana :KK70:
Sonrada benden ayrilan o salaga amcaoğlu nun bana çıkma teklifi ettiğini, nasil bir akrabasi olduğunu şikayet edip onları birbirine düşürmüştüm :KK70:

Allah beni affetsin, ya şimdi olsa yaparmıyım,asla.
Manyak miyim ya arada bende zarar görseydim..ay...

Yaa bende gidip bi animatorle evlendigimi hiiic dusunemiyorum
Aklima guzin abla geldi annem beni kadir gecesi dogurmus :D

Back
X