• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar hastahaneye gittim
Bir isik gorduler
Riskli bir durumum varmis beni aylardir oyaliyorlar
Istanbula cakili kaldim allah herseyin hayirlisi versin
Kv gorumce kayin kp ayni evdeyiz
Gorumcem pek gergin
Ay cok senlikliyim
Bidee bi kizcemiz oluyoo
Bu aksam islaticam
Bana cihaz takiyorlar haftasonu yokum
Bu aksam hasret gidersekya
Geçmiş olsun canım, umarım ciddi bir sorun olmaz inş

Uykucum nolur kusura bakma dun testler arasinda okudum atlamisim sonrada telefonu elimden aldilar.

Kim varsa cvp yazmadigim kusura bakmasin bana msjlariniz cok iyi geliyor

Bana tum hamisler dua edin olurmu
olurmu oyle sey canım ne kusru
Allahım dermansız dert vermesin hayırlısıyla sıfa bul ınsAllah dualarım senınle canım bnım

selam kızlar,
tatil sonrası zor bir haftaydı,
biraz iş yoğunluğu, en çok da tatil rehavetini henüz üstümden atamadığım için sanırım işyeri oldukça bunaltıcıydı.

evdeki tadilatlar için fiyat araştırması yapmaya başladık,
duşakabini de değiştirmeye karar verdik, sanırım düşündüğümüzden biraz daha detaylı ve maalesef masraflı olacak
ama yapılacak tüm işleri aradan çıkarıp rahat rahat oturalım diye karar verdik eşimle
fiyatlar ortaya çıktıkça bütçemize göre yapmayalım diyeceğimiz şeyler kesin olur, piyasa düşündüğümüzden çok çok çok daha pahalıy
Ah tadilat...
Biz sünnet mevludu yaptığımız yıl banyo ve tuvalette komple tadilata girmistik, çok zor olmuştu.
Umarım gönlündeki gibi olur cnm fiyatlar zaten uçuk.

Canim tatil yerine bağlı ama akdeniz de su ısınmıştır kuzey ege karadeniz soğuktur hala diye düşünüyorum
Nereye gideceksiniz
Bodrum’a
Geçen sene de marmaris Bozburun a gitmiştik aynı tarihlerde. Yağmurlu havada yüzdük deniz sıcaktı ama akşam yemeklerinde üşüdük biraz

Günaydın kızlar.
Maaşları yatanlar bereketli olsun inşallah.
Bu ay gelir-gider hesabımızı yaptım. Elimizde 520 tl kalıyor harçlık. Birine borç vermiştik 250 tl o da verirse 770 tl nakit biraz sıkışarak yeter gibi görünüyor.
Günaydın portakalım.
Bereketli olsun
Aylik birikim varsa ekleyelim ;)

Avans hesaba geçmiş.

Faturalar ödenecek.
Iki düğün var 50ser hediye veririm çok bir yakınlığımız yok ama davetliyiz gideriz .
Birde arkadaşımın sünnet töreni var oğlu için yarım gram altın almam gerek.
Noterde küçük bir işim var o da 100 tl.
Aylik birikime biraz daha ekleyebilmek istiyorum.

Günaydın kızlar.
Maaşları yatanlar bereketli olsun inşallah.
Bu ay gelir-gider hesabımızı yaptım. Elimizde 520 tl kalıyor harçlık. Birine borç vermiştik 250 tl o da verirse 770 tl nakit biraz sıkışarak yeter gibi görünüyor.
Bizim de kalan harçlık zor yetecek. Yek tesellim güne verdiğim para olacak.
Esimin saglik gideri var ekstra bu ay oldukça yüklü miktar bize gore saglik olsun

Back
X