• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay ben çok yiyorum yaa napıcam böyle kilo almaya başladım bi el atın kızlar:mad::mad::mad:
Oy kiyamam canım.
Az yemek benim için de mümkün olmamıştı istahliydim:) 20 kilo almıştım.
Ikincide dikkat edip yemeyeceğim dedim ama ne mümkün durduramamistim yine kendimi :))
Beyaz ekmek, hamurişi ve tatlı çok tuketmemeye çalış ben yapamamistim ama neyse ;)

Oy kiyamam canım.
Az yemek benim için de mümkün olmamıştı istahliydim:) 20 kilo almıştım.
Ikincide dikkat edip yemeyeceğim dedim ama ne mümkün durduramamistim yine kendimi :))
Beyaz ekmek, hamurişi ve tatlı çok tuketmemeye çalış ben yapamamistim ama neyse :KK66:
beyaz ekmek yerine tam buğday yiyorum
tatlı zaten canım çok çekmiyor yemiyorum ama nutellayı bırakamıyorum
karbonhidrat ağırlıklı şeyleri çok yiyorum ya az önce 3 tane minik biber dolması ve 2 tabak yoğurtlu makarna yedim :KK53::KK45::kızgın:

Nasılsınız altın kızlarım...hergün okuyorum ama yazacak pek bir şey bulamıyorum...tatil moduna girdim benim ergenlerle birlikte...yeni kahvaltıdan kalktık desem yalan olmaz...sabah kalkmıyorlar gece yatmıyorlar...bende akışına bıraktım kavga edip sinirlerimi hoplatamam...altın alıyorum ara ara...ne güzel dolar düşüyor dedik altında düşer diye beklerken ons çıktı bu seferde...@ sekerim00 sekerim00 gözün aydın bebişin olacakmış hayırlısıyla...

Nasılsınız altın kızlarım...hergün okuyorum ama yazacak pek bir şey bulamıyorum...tatil moduna girdim benim ergenlerle birlikte...yeni kahvaltıdan kalktık desem yalan olmaz...sabah kalkmıyorlar gece yatmıyorlar...bende akışına bıraktım kavga edip sinirlerimi hoplatamam...altın alıyorum ara ara...ne güzel dolar düşüyor dedik altında düşer diye beklerken ons çıktı bu seferde...@ sekerim00 sekerim00 gözün aydın bebişin olacakmış hayırlısıyla...
Iyiyiz canım sen nasılsın ne zamandır yoktun sebep tatil moduymus demek:)
Ergenlik zor sabirlar diliyorum sana..
Dünyanın en mükemmeli ilan ettiğimiz ebeveynlerimizle catistigimiz bir dönem geçer..

Iyiyiz canım sen nasılsın ne zamandır yoktun sebep tatil moduymus demek:)
Ergenlik zor sabirlar diliyorum sana..
Dünyanın en mükemmeli ilan ettiğimiz ebeveynlerimizle catistigimiz bir dönem geçer..
Buralardayım şimdilik...haftayada ikinci vatan almanyaya yolculuk...bir bakıyım oralarda ne var ne yok

çok teşekkür ederim amin inşallah nasipse bakalım :)
sende özletme kendini burda kalll :)
çocuklarda boşver tatillerini yaşasınlar ya :)

Olur öyle:)
Sen yine de yürüyüş yapmaya çalış,oğluma öyle diyorum madem çok yiyorsun yediğin kadar yakmalisin :))
Ama sen hamilesin tadini çıkar, doğumdan sonra rejim yaparsın

canımsın ya seni dinliyim ben en iyisi
en az senin aldığın kilo kadar alırım nolmuş yani :D
şimdi incecik değilmisin sende ohh :D

sekerim00 sekerim00 kuzum.faydali seyler ye karbonhidrat abartma...
Vinç falan değişik aslinda olabilir🤣

meyvede çok yiyorum
yumurta yiyemiyorum ama
aman boşver vinç minç gideriz bi şekilde :D

çok teşekkür ederim amin inşallah nasipse bakalım :)
sende özletme kendini burda kalll :)
çocuklarda boşver tatillerini yaşasınlar ya :)
Altın kızlarım sizin hızınıza yetişemiyorumki...onun ismini kopyala yapıştır buna cevap yaz derken ipin ucu kaçıyor...teknolojiden tamamen koparsam bidaha hiç yakalıyamam diyede korkuyorum...telf kolay diye laptopu açmadım geçen açtım sayfayı kapatmak için parmakla ekrana dokundum iyimio_OAllahtan kimse görmedi

Altın kızlarım sizin hızınıza yetişemiyorumki...onun ismini kopyala yapıştır buna cevap yaz derken ipin ucu kaçıyor...teknolojiden tamamen koparsam bidaha hiç yakalıyamam diyede korkuyorum...telf kolay diye laptopu açmadım geçen açtım sayfayı kapatmak için parmakla ekrana dokundum iyimio_OAllahtan kimse görmedi
Ayy o bende de oluyor okulda bilgisayara dokunuyorum cocuklar bakıyor ne yapıyor diye 🤣

Burayı bırakma.arada yaz arkadasim. Hakikaten kopunca olmuyor. Ben her dışarı çıkınca buraya sorumlu hissediyorum

Back
X