- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #37.421
ay ben çok yiyorum yaa napıcam böyle kilo almaya başladım bi el atın kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy kiyamam canım.ay ben çok yiyorum yaa napıcam böyle kilo almaya başladım bi el atın kızlar![]()
beyaz ekmek yerine tam buğday yiyorumOy kiyamam canım.
Az yemek benim için de mümkün olmamıştı istahliydim:) 20 kilo almıştım.
Ikincide dikkat edip yemeyeceğim dedim ama ne mümkün durduramamistim yine kendimi :))
Beyaz ekmek, hamurişi ve tatlı çok tuketmemeye çalış ben yapamamistim ama neyse![]()
Oy yavrum hamilelik döneminde normal böyle olmasi, hareketli ol o zaman bol bol yürüyüşpantalonun düğmesini açtım napim patlıcam nerdeyse![]()
![]()
akşama kadar oturuyorum kız bu gidişle vinçle götürürler beni doğurmayaOy yavrum hamilelik döneminde normal böyle olmasi, hareketli ol o zaman bol bol yürüyüş![]()
Olur öyle:)akşama kadar oturuyorum kız bu gidişle vinçle götürürler beni doğurmaya![]()
4 gözle ek ders bekliyorum bende ...Bugun bir 10 dolar aldim. Elimdeki para az olunca haliyle birikim yapacagimiz parada az oluyor![]()
olsun. Onu alabildigimr sukrediyorum. :)
Bereketli olsun canım ekliyorum.Bugun bir 10 dolar aldim. Elimdeki para az olunca haliyle birikim yapacagimiz parada az oluyor![]()
olsun. Onu alabildigimr sukrediyorum. :)
Iyiyiz canım sen nasılsın ne zamandır yoktun sebep tatil moduymus demek:)Nasılsınız altın kızlarım...hergün okuyorum ama yazacak pek bir şey bulamıyorum...tatil moduna girdim benim ergenlerle birlikte...yeni kahvaltıdan kalktık desem yalan olmaz...sabah kalkmıyorlar gece yatmıyorlar...bende akışına bıraktım kavga edip sinirlerimi hoplatamam...altın alıyorum ara ara...ne güzel dolar düşüyor dedik altında düşer diye beklerken ons çıktı bu seferde...@sekerim00 gözün aydın bebişin olacakmış hayırlısıyla...
Buralardayım şimdilik...haftayada ikinci vatan almanyaya yolculuk...bir bakıyım oralarda ne var ne yokIyiyiz canım sen nasılsın ne zamandır yoktun sebep tatil moduymus demek:)
Ergenlik zor sabirlar diliyorum sana..
Dünyanın en mükemmeli ilan ettiğimiz ebeveynlerimizle catistigimiz bir dönem geçer..
çok teşekkür ederim amin inşallah nasipse bakalım :)Nasılsınız altın kızlarım...hergün okuyorum ama yazacak pek bir şey bulamıyorum...tatil moduna girdim benim ergenlerle birlikte...yeni kahvaltıdan kalktık desem yalan olmaz...sabah kalkmıyorlar gece yatmıyorlar...bende akışına bıraktım kavga edip sinirlerimi hoplatamam...altın alıyorum ara ara...ne güzel dolar düşüyor dedik altında düşer diye beklerken ons çıktı bu seferde...@sekerim00 gözün aydın bebişin olacakmış hayırlısıyla...
Olur öyle:)
Sen yine de yürüyüş yapmaya çalış,oğluma öyle diyorum madem çok yiyorsun yediğin kadar yakmalisin :))
Ama sen hamilesin tadini çıkar, doğumdan sonra rejim yaparsın
Altın kızlarım sizin hızınıza yetişemiyorumki...onun ismini kopyala yapıştır buna cevap yaz derken ipin ucu kaçıyor...teknolojiden tamamen koparsam bidaha hiç yakalıyamam diyede korkuyorum...telf kolay diye laptopu açmadım geçen açtım sayfayı kapatmak için parmakla ekrana dokundum iyimiçok teşekkür ederim amin inşallah nasipse bakalım :)
sende özletme kendini burda kalll :)
çocuklarda boşver tatillerini yaşasınlar ya :)
Ayy o bende de oluyor okulda bilgisayara dokunuyorum cocuklar bakıyor ne yapıyor diyeAltın kızlarım sizin hızınıza yetişemiyorumki...onun ismini kopyala yapıştır buna cevap yaz derken ipin ucu kaçıyor...teknolojiden tamamen koparsam bidaha hiç yakalıyamam diyede korkuyorum...telf kolay diye laptopu açmadım geçen açtım sayfayı kapatmak için parmakla ekrana dokundum iyimiAllahtan kimse görmedi
Canım iyi tatiller, nerde yapıyorsunuz kampı özelden paylaşabilir misin sakıncası yoksa, biz de düşünüyoruz daKamp güneşinden günaydın kızlar
Iyiki gelmişiz değişiklik oldu, tatile de gidemeyince bu gezmeler iyi geldi bana.