• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bende 2 ev var 4 sise aldim 1 er siyah / ariel alo
Etmeyin eylemeyin :D
Bizimki 60 lira sart koyuyor ztn sokagimin basinda 15 dk mesafede.
Ama kapima geliveriyor buyuk rahatlik
Üyelik şifremi hatırlayamadım. Bana da 500m uzakta taşıyamam elimde usenmeyip şifremi alırsam belki kapıya gtirtirim.
Eşime söylemiyorum artik söyleniyor 🤣

Evet ariel rinso.baktim guzel fiyat.. Ama almayacagim
Stoklarıma baktim 3 tane 3 lt renkli sivi deterjan, 2 tane 2 lt sıvı siyahlar için sıvı, 2 adet 7 kg renkliler için alo,3 adet ariel beyazlar için 4kg toz, birçok sayida tuvalet kağıdı, 4.5 lt kadar el sabunu ,9 adet abc konsantre yumuşatıcı var.
Diş macunu stogum az ve kağıt havlu .

Stoklarıma baktim 3 tane 3 lt renkli sivi deterjan, 2 tane 2 lt sıvı siyahlar için sıvı, 2 adet 7 kg renkliler için alo,3 adet ariel beyazlar için 4kg toz, birçok sayida tuvalet kağıdı, 4.5 lt kadar el sabunu ,9 adet abc konsantre yumuşatıcı var.

Siyah olanda azmis :D

hanımlar aranızda nakitup uygulamasını kullanan var mı? aldığınız fişleri gönderiyorsunuz, eğer fişinizin içinde kampanyada olan bir ürün varsa bir miktarını geri iade ediyor. bir bakın isterseniz uygulamaya.defacto, koton, lcw, flo gibi mağazalardan da alışveriş yaparsanız fiş tutarı neyse %1 ini veriyor geri iade olarak.

E Esila09 migrostan komisyon iste, hepimizi teşvik ediyorsun :))
Sanal marketten fiyatlara baktım, işyerine teslimatta 75, eveteslimat 250 TL alışveriş yapmak gerek. Evin iki üç sokak aşağısında AVM de niye bu kadar uçuk çıktı anlamadım orası ayrı :))
Neyse geçen hafta Ariel stokladim, Trendyol süpermarket indirimlerinden aldım. Fiyatlar çok daha uydundu.
40 yıkama arıel sıvı 24 TL idi.
Yarın çıkarsam bir tane rinso alabilirim onun fiyatı uygundu. Cook ürünleri de guzel,kış hazirliginda poşet çok kullanılıyor

Benim stoklara bakın o zaman :nazar:
beyazlar için;
2 tane 40 yıkama ariiel,
1 tane 26 yıkama ariel
2 tane 30 yıkama Omo,
1 tane 33 yıkama bingo
Renkliler için;
2 tane 50 yıkama perewoll
2 tane 26 yıkama persil
Siyahlar için
1 tane 50 yıkama perwoll var. ( Biz de yazın siyah giymiyoruz karamelli_turta karamelli_turta :)))
Yumuşatıcı;
2 tane peros 1440 ml
3 tane ABC beyaz küçüklerden
Diğer;
6 tane head and shoulders
4 tane Pantene
2 tane litrelik duş jeli
3 tane çif jel
4 tane çamaşır makine temizleyici
1 tane yağ sökücü,
1 tane cam sil
6 tane 650 ml fairy elde
1 tane ağız bakım suyu
Finish 60 li tablet
Fairy platinium 72li 2 paket tablet
6 litre çamaşır suyu
2 tane küçük kutu çamaşır suyu

E Esila09 benim stoklarimi da yorumla hadi :)
5 litre sıvı el yıkama sabunu
3 tane diş macunu var.
Kağıt grubu stoklarimda havlu peçete ve wcv kagidi epey var
Ama peçete son paketi açtım.
Bu hafta butce çalışmam ve odemelerden sonra biraz takviyelerim olacak.
Kurbandan sonra dondurucuya çalışırız zaten

bir cok sayıda tuvalet kagıdından az bize de yolla canım bizim son paketi actık :KK70: :KK70:

Saymasi zor geldi a101 bir ara hep indirim yapmıştı ya çok istiflemisim:))
Tabiki veririm canım
yaa canımm cömert arkadasım
saka maka wc kagıdına ındırım yk epeydır yaa solo parfümlü kullanıyoruz bız en son 28den almıstm bu son paketler daha da ındırım olmadı

Back
X