• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben doğru bulmuyorum baktırmayı,
Allah korusun kötü birşey söylese onun ne zaman olacağını beklerken insan stresten kendini yer, paranoyak olur
ben de kahvemsiye katılıyorum kızlar gaybı(geleceği) Allahtan baska kimse bilemez.
bu sayfalarda mesela benim baktıgım su günesin durumu ayın durumu vs yasanan olayları vs etkıledıgını dusunuyorum o yuzden takip edıyorum mesela kozmikblo.. var su tarıhlerde epılasyon yapılırsa gec cıkma olasılıgı yuksek vs yazıyor bu tarz

Turtişim A dan Z'ye bir sürü plan yaptım, pek çok hedefim var canım.
İlk planım maaşa kadar elimde kalan para ile geçinmek :))
Tedavi süresince maddi sıkıntıyı eve yansıtmak istemiyorum,
birkaç ay bütçeyi sadece kendi maaşım üzerinden yapacağım.
Eşimden gelenler onun hesapta kalsın, hastanenin ekstra masraflarını karşılar,
zaten genelde evde olacağı için pek harcaması olmaz, oradaki para kalırsa acil durum parası yaparız.
Yeni yıla kadar kk ve ek hesap borçlarını kapatıp, bu arada nişan takısını almayı planlıyorum.
yılbaşına kadar her ay 1 gram yine birikime atmalıyım,
ev ile ilgili tadilatları zaten ertelemiştik, bina için olanı da taksit ile ödeyeceğim.
Gerekli olmayan hiçbirşey için bir kuruş bile harcama yapmayacağım, sıkı yönetime geçtim
sigarayı bırkamaya çalışıyorum yine bu çok gereksiz ve yüklü masraf oluyor
Kk ve ek hesap borçlari insanin belini büküyor, iyi düşünmüşsün ben geçen hafta komple kapattim kartı da o gün kestim banka 3 gündür deli gibi saat başı ariyor tekrar açayım diye sanirim ,açmıyorum.
Sıkı yönetim bende de var, mecburî.
Yoksa bir taraftan birikim yapamayiz.
Sigara için attığın adım, en beğendiğim :)
Hadi bakalım

ben de kahvemsiye katılıyorum kızlar gaybı(geleceği) Allahtan baska kimse bilemez.
bu sayfalarda mesela benim baktıgım su günesin durumu ayın durumu vs yasanan olayları vs etkıledıgını dusunuyorum o yuzden takip edıyorum mesela kozmikblo.. var su tarıhlerde epılasyon yapılırsa gec cıkma olasılıgı yuksek vs yazıyor bu tarz
Öyle canım sonuna kadar katılıyorum.
Allah bilir.
Ben tırsıyorum o yüzden baktirmam:))

Öyle canım sonuna kadar katılıyorum.
Allah bilir.
Ben tırsıyorum o yüzden baktirmam:))
ay bi anım var kızlar anlatayım size
daha küçüğüm ortaokul falan anca.dayımlar baska sehırde onlara gttık tatılde ananemle. komsuya oturmya gttık baskaları da var fal falan bakıyomus komsu, neyse kahve içtiler onlar ben de cocuk ya heves ettım ıctım bana da bak falan dedim. kadın aıleden birinin ölümü var dedi salak kadın ya küçücük cocugum :KK70: ayy günlerce ananem ölecek diye aglamıstım eve gıdıp hemen dua okumustum

ay bi anım var kızlar anlatayım size
daha küçüğüm ortaokul falan anca.dayımlar baska sehırde onlara gttık tatılde ananemle. komsuya oturmya gttık baskaları da var fal falan bakıyomus komsu, neyse kahve içtiler onlar ben de cocuk ya heves ettım ıctım bana da bak falan dedim. kadın aıleden birinin ölümü var dedi salak kadın ya küçücük cocugum :KK70: ayy günlerce ananem ölecek diye aglamıstım eve gıdıp hemen dua okumustum
Küçük çocuğa öyle şeymi söylenir.

Sen yazinca hatırladım.
7. Siniftaydik arkadaslarla okula gitmeden önce sivri zekalı bir arkadaşımın fikriyle birşeyler cagirdik :olamaz:
Yok harf yazdi, sayi falan.
Ben nasil tirstim.
O gun ilkti ve inanmadim ama tövbe ettim yeminle.

Kizlar banada bir fikir verin ya kredi kartindan cok acildik toplam 3500 borcu var taksitler falan var 1500 derin dondurucu desek onu kp odicek 2000 bizim bugunki buzdolabi masrafiyla beraber
Kp 900 tl gondercekmis dondurucu icin geri kalani yine taksitle vericek
Onu karta yatiralim diyorum ama kart benim sinirlerimi bozuyor ona ayiracak butce yokki bizde mecbur oldugumuz icin kullandik hep
Tatile giderken gaz parasi perde taksidi falan var iste icinde ayriyetten
Benim kenarimda cok birikim yok yani ev borcu falan derken cok biriktiremiyoruz sizce karti kenarimdaki paradan odeyip kapatsakmi yoksa taksitle zorda olsa bi sekilde devam etsekmi cok rahatsiz oluyorum kart borcundan ne guzel kullanmiyoduk ama iste mecbur kalinca kullandik

Kizlar banada bir fikir verin ya kredi kartindan cok acildik toplam 3500 borcu var taksitler falan var 1500 derin dondurucu desek onu kp odicek 2000 bizim bugunki buzdolabi masrafiyla beraber
Onu karta yatiralim diyorum ama kart benim sinirlerimi bozuyor ona ayiracak butce yokki bizde mecbur oldugumuz icin kullandik hep
Benim kenarimda cok birikim yok yani ev borcu falan derken cok biriktiremiyoruz sizce karti kenarimdaki paradan odeyip kapatsakmi yoksa taksitle zorda olsa bi sekilde devam etsekmi cok rahatsiz oluyorum kart borcundan ne guzel kullanmiyoduk ama iste mecbur kalinca kullandik
Canim kk ni bundan sonra hiç kullanmayacaksan komple öde. Ve kapatabilirsin.
Birikimine dokunmak istemezsen de kart borcunu yavaş yavaş öde ve tâbi yeni borç ekleme ona.

Bende inanmam baktırmam kötü veya iyi bir şey olacaksa ben önceden bilmeyim...sade çalışınca nöbet bendeyse dolunaymı diye bakardım...aha bu bebeler hep dolunayda çıkıp gelirlerdi...yatak yeriştiremezdim sabaha kadar viyaklıyan viyaklıyana...kız kronikim bugün dolunaymı bakarsın seninki gelir hayırlısıyla:anne:

canım bu kart kapatma mevzusu benım de hep kafama takılır ama nıhayetınde soyle dusunuyorum yakın zamanda bız mesela kapasakta yine kullanıriz kesn o yuzden kapatmıyorum
1-eger kartı kullanmıcaz daha dıyosan kapat borcu
2-karta yatırmazsak para arada harcanıp gıdecek dıyosan da kapat
ama kenara zor durum parası olarak dursun kartı taksıtle oderım dıyosan ben bunu tercıh et derım

Bende inanmam baktırmam kötü veya iyi bir şey olacaksa ben önceden bilmeyim...sade çalışınca nöbet bendeyse dolunaymı diye bakardım...aha bu bebeler hep dolunayda çıkıp gelirlerdi...yatak yeriştiremezdim sabaha kadar viyaklıyan viyaklıyana...kız kronikim bugün dolunaymı bakarsın seninki gelir hayırlısıyla:anne:
ay ınsAllah ablacım hayırlısıyla gelsinde
bı bılgı daha ogrendım bak dolunaydamı gelıyomus bebısler
dogum yapanlar hep sey dedi o gün acayip bi agırlık oluyor ınsanda gozunu acamıyosun falan dediler her gün kendımı kontrol edıyorum sabah :KK70: sen hemsıre yada ebemısın ablacım

dogum yapanlar hep sey dedi o gün acayip bi agırlık oluyor ınsanda gozunu acamıyosun falan dediler her gün kendımı kontrol edıyorum sabah :KK70: sen hemsıre yada ebemısın ablacım
Benim büyük paşam 40+4 'te doğmuştu, erkek çocuklar anneye bağlıdır geç doğar der büyükler.

canım bu kart kapatma mevzusu benım de hep kafama takılır ama nıhayetınde soyle dusunuyorum yakın zamanda bız mesela kapasakta yine kullanıriz kesn o yuzden kapatmıyorum
1-eger kartı kullanmıcaz daha dıyosan kapat borcu
2-karta yatırmazsak para arada harcanıp gıdecek dıyosan da kapat
ama kenara zor durum parası olarak dursun kartı taksıtle oderım dıyosan ben bunu tercıh et derım
Kk başa belâ.

Benim büyük paşam 40+4 'te doğmuştu, erkek çocuklar anneye bağlıdır geç doğar der büyükler.
evet canım erkekler öyleymiş çilekeş kızlar olarak orda bıle acele edıyoruz bı an evvel dunyaya gelmek istıyoruz :KK48:
bizim doktorda eger bı sıkıntı yoksa 40ın sonuna kadar bekleyebılırız dedi
ya ben en cok sunı sancıdan korkuyorum sanırım buna karsılık sezeryanı tercıh ederımo_O

:KK53:yok kuzum kakılmıştur benim adım her tarafı siler parlatirum...temizlik yapardım doğum,ameliyat,yoğun bakım,acil bizden sorulurdu:temizlik:

evet canım erkekler öyleymiş çilekeş kızlar olarak orda bıle acele edıyoruz bı an evvel dunyaya gelmek istıyoruz :KK48:
bizim doktorda eger bı sıkıntı yoksa 40ın sonuna kadar bekleyebılırız dedi
ya ben en cok sunı sancıdan korkuyorum sanırım buna karsılık sezeryanı tercıh ederımo_O
Ya iste 9ay +10 gün üstüne +4 gün geçmişti.
Dr beni kandirdi mi desem, bir an önce sag salim kucağıma almak mi istedim desem sezeryani kabul etmiştim.
Ahh biz kızlar, sabirsiz :D
Yavrum sabirliymis benden daha cok :)

Iyi aksamlar herkese 🤗 birikimleriniz bol olsun. Ben de hobi olarak birikim yapiyorum hem altin hem tl olarak. Azar azar biriktiriyorum bazi aylar altin almadigim sadece tl koydugum oluyor ya da tam tersi :) simdi minigim de geliyor ona odaklanmis durumdayim. Arada muhabbetlerinize katilmak isterim 🤗

Back
X