• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kronikuykucu kronikuykucu şu an işi değil bebişi düşün,
ama illa da düşüneceksen olumlu iyi yanlarını düşün.
profesyonel bakmaya çalış, anladığım kadarıyla daha rahat olacaksın.
eve yakın olması bebek olduktan sonra senin için çok önemli olacak.
öğlen yemek arası bile eve gider Göktürk'ü emzirir gelirsin, gün içinde gerek duyduğunda ulaşılabilir olması çok değerli.

ya aslında ben kullanırım öyle böyle alışcam çünkü
eşimde bana biraz gaz verip destek olsa bugün bile gelirdim
heralde iki canlıyım diye korkuyo oda bişeyde diyemiyorum o yüzden
normalde bazen bizim arabayla giderken eniştemi almaya gidiyorum işe giderken ben kullanıyorum falan alışkınım
ama yarın denemek istiyorum bi ya
minibüste tepemde öksürenmi dersin burnunu çekenmi dersin zaten freni yok gibi bi gidiyolar maşallah
açılın yoldan şoför nebahat geliyor :)

Kızlar günaydın size bir şey danışacaktım , biz birikimi tl de yapıyorduk elimizde 5120 tl var , eve de ayın 27 sine kadar (maaş) günü 300 tl bıraktık yeter market pazar için. 180 tl de kredi kartıma borcum var onu ayın 27 sinde ekstre kesilince ödeyeceğim.Sorum şu altın alacağımız kesin birikim için. Ama çeyrek mi almalıyız yarım mı siz hangisini en çok tercih ediyorsunuz bugün içinde kuyumcuya gidip alacağım .Kısa vadede bozdurmayız 1-2 yıl bekler gibi duruyor

Kızlar günaydın size bir şey danışacaktım , biz birikimi tl de yapıyorduk elimizde 5120 tl var , eve de ayın 27 sine kadar (maaş) günü 300 tl bıraktık yeter market pazar için. 180 tl de kredi kartıma borcum var onu ayın 27 sinde ekstre kesilince ödeyeceğim.Sorum şu altın alacağımız kesin birikim için. Ama çeyrek mi almalıyız yarım mı siz hangisini en çok tercih ediyorsunuz bugün içinde kuyumcuya gidip alacağım .Kısa vadede bozdurmayız 1-2 yıl bekler gibi duruyor
yatırım için en uygunu gram altın veya ata altın.
ata altının da yarım ve çeyrekleri var onlardan da alabilirsin. ytd.

Yatirimlik olarak ata altın öneriyorlar canım.

kronikuykucu kronikuykucu şu an işi değil bebişi düşün,
ama illa da düşüneceksen olumlu iyi yanlarını düşün.
profesyonel bakmaya çalış, anladığım kadarıyla daha rahat olacaksın.
eve yakın olması bebek olduktan sonra senin için çok önemli olacak.
öğlen yemek arası bile eve gider Göktürk'ü emzirir gelirsin, gün içinde gerek duyduğunda ulaşılabilir olması çok değerli.
kronikuykucu kronikuykucu kız ben senin yerinde olsam nasıl sevinirdim
zaten işe başlıcaksın ve eve gitmeye çok ihtiyacın olacak bebiş için
hiç üzme kendinii canımm
arkadaşlıklarında dışarda devam eder nolcak sanki
tesekkur ederım guzel arkadaslarım yaptıgım dıger ısı daha sevıyodum daha cok meslegımle ılgılıydı bu daha masa bası o yuzden sanırım moralm daha ck bozuldu Rabbimden hayırlısı artık
suan heyecanla bebısı beklıyorum valla aklımdan uctu gıttı muayeneden geldım smdı:KK200:

tesekkur ederım guzel arkadaslarım yaptıgım dıger ısı daha sevıyodum daha cok meslegımle ılgılıydı bu daha masa bası o yuzden sanırım moralm daha ck bozuldu Rabbimden hayırlısı artık
suan heyecanla bebısı beklıyorum valla aklımdan uctu gıttı muayeneden geldım smdı:KK200:
ne dediler varmı gelişme

ozel muayene etti yine tetıkledı dogumu, muhtemelen bu gece beklıyorum ddı eger cumaya kadar sancın olmazsa cuma sabah yatısını yapıcam sunı sancıyla baslatıcaz dogumu ınsAllah dedi
adrenalin tavannn:spor::spor:

Sağlıcakla alın yavrunuzu kucağınıza, Rabbim yardımcınız olsun :KK200:

Back
X