• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayi birikim listemiz;
1. K kahvemsi mutluluk =1 gram altın
2. @Mercimek_koftesi =10$
3. kronikuykucu kronikuykucu =2 gram altın
4. @tatlu =3 gram altın
5. karamelli_turta karamelli_turta =1.500 tl
6. @iyiniyetli =100$
7. Alya86 Alya86 =1 gram altın +2.000 tl
8. @limonlutarcinlikek =3 gram altın
9. A Alya_sura88 =1.000 tl
10. @Seda2012Emre =1 gram altın
11. @Kostebekpasta =1 çeyrek altın
12. Alya86 Alya86 =1 gram +3.300 tl
13. @black diamond =1 ata altin
14. @muhendiseylul =4,84 gram altın
15. @morceket =3 gram altın
16. G Greeneliton =30 gram bilezik
Canım 20 olcak 30 değil 🤭🤭

Sen de baya iş yapmışsın canim.
Haftaici evle pek ilgilenemeyince herşey haftasonuna kalıyor.
Temizlik takıntısı da var ben de, kendi kendime hayatı zorlaştırıyorum resmen :))
Bende takıntı yok aslında arada bir temizlik avcıları ruhu giriyor😁halamızın evi sahil kenarı oh gelsin börekler sarmalar.sonra sahilde dolaştık dondurma yedik tekrar eve gidip yemek yedik çay keygi yaptık kocaman oldu göbeğim😋güzeldi ama günümüz

Birini kapat şimdilik olmazsa, yillik kullanim ücretleri var çünkü.
Benim banka onu sene başında çekiyor bende geri gidip iade edin paramı herkes bedava veriyor başka bankaya geçerim diyip tehtit ediyorum :KK62: iki senedir tutuyor...eşim alay ediyor değermi 23 tl ye diye...neden değmesin bankaya vereceğim gider bir waffle yerim ohh mis...

Tâbi tanışalım.
34 yaşındayim:)
2 tane çocuğum var 12 ve 7 yaşında oğullarım.
13 yillik evliyim.
Özel sektörde çalışıyorum 15 yillik çalışma hayatindayim.
Aslen bulgaristan göçmeniyim trakyaliyim.
Sen? ;)
Maşaallah genç anne çocuklar büyümüş valla...çocuklardan dolayı çalışmaya ara verdinmi peki hiç

Benim banka onu sene başında çekiyor bende geri gidip iade edin paramı herkes bedava veriyor başka bankaya geçerim diyip tehtit ediyorum :KK62: iki senedir tutuyor...eşim alay ediyor değermi 23 tl ye diye...neden değmesin bankaya vereceğim gider bir waffle yerim ohh mis...
Bende oyle yapiyorum denizbank yutmadi bu sene, isbankasida harcama sözüne karşılık iade yapti

Maşaallah genç anne çocuklar büyümüş valla...çocuklardan dolayı çalışmaya ara verdinmi peki hiç
Tesekkurler,Hiç ara vermedim.
Evet aile apartmanı bi kaynım var o bekar bide o evlenirse tam evlere şenlik olur burası:KK70: gerçi hiç niyeti yok daha evi inşaat halinde .
3 tane eltiniz mi var ?
Yanlış yazmisim alt katimda kv de oturuyor yazacaktim.
Tek gelinim ben, benden büyük iki gorumcem var:)
Bende oyle yapiyorum denizbank yutmadi bu sene, isbankasida harcama sözüne karşılık iade yapti
Yapi kredi ile işbankası bu numarayi hep yutuyordu:))

Back
X