• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burada herşey çok karışık:( ne çalışacağım masayi gosterdiler ne yapacagim isi birsuru kiz dolasiuor ortada cikacak dedikleri muhasebede calisan kiz geri gelmis benide isyerlerine gorusmeye gidince yanlarinda goturduler cok sacma yani anlamadim

Burada herşey çok karışık:( ne çalışacağım masayi gosterdiler ne yapacagim isi birsuru kiz dolasiuor ortada cikacak dedikleri muhasebede calisan kiz geri gelmis benide isyerlerine gorusmeye gidince yanlarinda goturduler cok sacma yani anlamadim
Ilk her şey farkli gelir yavaş yavaş alışırsın kolay geldi

Burada herşey çok karışık:KK43: ne çalışacağım masayi gosterdiler ne yapacagim isi birsuru kiz dolasiuor ortada cikacak dedikleri muhasebede calisan kiz geri gelmis benide isyerlerine gorusmeye gidince yanlarinda goturduler cok sacma yani anlamadim
[/QUOTE
Bizde ilk başlıyan çevreyi gözlemlesin ilk heyecanını atsın tanışsın çalışanlarla diye üzerine gidilmez yavaş yavaş iş verilmeye başlar

Back
X