- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #5.341
Benim hep eşim yaptı bazen acıdı bazen hiç acı bile hissetmedim
Morarmalar dışında hiçbir yan etki olmadı bende
Hatta vitamin kan hapları filan daha çok yan etki yapıyordu
Maşallah eşine ne güzel yardım ediyor ben koca evde kendimi hizmetçi gibi hissediyorumEve geldim
Çamaşır katladım
2 odayı toparladım
Mutfağa geçip eşimin yıkadığı tencere tavaları yerleştirdim
Çekmeceleri düzenledim sildim
Yarın yapacağım domatesleri yıkadım
Saat oldu 1 45 ama mutluyum
Çok iş yaptım aslında
Hep ertelediğim Çekmeceleri hallettim
Sağolsun çok çok yardımcı oluyor.Maşallah eşine ne güzel yardım ediyor ben koca evde kendimi hizmetçi gibi hissediyorum
Yok canım ya keşke çalışsam ben birlik duruyorum kv delerle 5 senedir üç katlı bir evimiz yani evleri var onunla ve 3.5-2.5 yaşlarındaki çocuklarımla ilgileniyorumSağolsun çok çok yardımcı oluyor.
Sende basit işeri ver ne bileyim çöp atsın süpürsün sende sil Vs vs.
Çalışıyor musun?
Çalışırken heryere yetişmesi çok zor.
Çok çok yoruluyor sundur haliyle.Yok canım ya keşke çalışsam ben birlik duruyorum kv delerle 5 senedir üç katlı bir evimiz yani evleri var onunla ve 3.5-2.5 yaşlarındaki çocuklarımla ilgileniyorum
Amin canım inşallah ya biliyor musun bir ara 5 aylığına uzak bir eyalete gitmiş kalabalık aileyi özlemiştim sonra geri döndük salak gibi evimi ayırmadım o zaman şimdi de borçlardan ayıramıyorumÇok çok yoruluyor sundur haliyle.
Çocuklar hem küçük hem yaş araları az.
Olsun sıkma canını Rabbim sağlık huzur versin gerisi gelir.
Allahım gönlüne göre versin canım.Amin canım inşallah ya biliyor musun bir ara 5 aylığına uzak bir eyalete gitmiş kalabalık aileyi özlemiştim sonra geri döndük salak gibi evimi ayırmadım o zaman şimdi de borçlardan ayıramıyorum
Ama birikim yapmaya başladım allahın izniyle
Bu ay bir çeyrek
Bayramdan sonra tam altın allahın izniyle
İnşallah canımAllahım gönlüne göre versin canım.
İnşaallah kısa zamanda kendi düzenini kurarsın.
Oyy daha çok gençsin ya sen.İnşallah canım
Daha 23 yaşındayım ama ne evliliğimin tadı kaldı nede yaşama dair umutlarım evlatlarımın sağlığı sıhhati ve ibadetim tek düşüncem rabbim korusun ümmeti Muhammed'i içinde de sevdiklerimi ailemi inşallah
Evet canım küçük de sayılmam da işte erkenciydim biraz :)Oyy daha çok gençsin ya sen.
Çok da küçük evlenmişsin.
Kupon ile ilgili bi araştırma yaptım ve https://www.picodi.com/tr/buldum. Sizde bi bakın isterseniz
Allahım yine geldi haftasonu
Buralar sessizliğe büründü
ne çabuk geçiyor bir hafta
Kız ben de geldim beni de alın aranıza
Ben bu ay şade bir çeyrek alabildim
Eşimin çok borcu var o yüzden benim birşeyler yapmam lazım
Önümüzdeki ay ise tam almayı düşünüyorum Allah nasip kısmet ederse
Bayram harçlıklarımızla
Düğünde takılan altınlarımı ev almak için sattım eşim iş değiştirince evi de alamadık altınlar da gitti onlar onun bana borcu ödeyeceğim diyor ama hayırlısı çok da önemli değil hayat müşterek bakalım ben ne kadar yapabileceğim
Yok canım ya keşke çalışsam ben birlik duruyorum kv delerle 5 senedir üç katlı bir evimiz yani evleri var onunla ve 3.5-2.5 yaşlarındaki çocuklarımla ilgileniyorum
günaydın
nasılsınız. eşim evde o yüzden giremiyorum buraya sık sık.
altın alanlara hayırlı olsun. tatile çıkanlara iyi tatiller:)
şimdiden bayramınızı kutlarım arkadaşlarım sevdiklerinizle nice bayramlar göresiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?