Ellerine sağlık abla
Bir poşet mantım kaldı buzlukta, yarın sirketin oradan Kiyma alayım da ise donmeden biraz daha açıp buzluğa atarım.
Mantıları yapıp fırınlayıp mı atıyorsun buzluğa yoksa direk mi ?

Ben hayat yolculuğunda geriye dönüp baktığımda özellikle maddi olarak hep yalnız bir başıma birşeylerin üstesinden geldiğimi görüyorum
hepsi sadece Rabbimin yardımıyla mümkün oldu.
Rahmetli babam ve anneciğimin beni okutup meslek sahibi olmama vesile olmalarından sonra
Hep kendim çalıştım imkanlarım ölçüsünde gözümü mevcut imkanların dışına dikmeden o anki mevcut imkanlar dahilinde uğraşıp didinip
Bir sonraki etapta daha güçlenerek maddi anlamda yolumu çizip buldum
Ve bütün bunları yaşarken de sözüm ona eşim vardı evli ama bekar bir şekilde kendim kazandım kendim aldım sattım
Sadece sabır dua tevekkül hiç acele etmeden kimseye minnet etmeden ve de hayata dair kendi sınırlarımı da aşmadan
Hayat felsefemden ödün vermeden...
ne güzel abla masAllah Allah bizlere de nasıp etsin.
ben de unıversiteye basladıgımdan beri ailemden harclık almadım desem yeri var bursumla okudum aynı sehırde okudugum için biriktirdim kitaplarımı dahi kendim aldım çok sukur sonra da iş hayatı basladı Allah razı olsun okutmuslar yetıstırmısler.evlendıkten sonra da kendı yagımızda kavrulduk sukur Allah yardım etti.
benim de gönlüm ister krediye bulasmamak ama malesef olmadı olmuyor ödün verıyorum keske ben de senin gibi basarabilsem.

Ekdersim yatırılmadı henüz bekliyorum
Kredi kartım 1000 tl yı birazcık geçmiş hemen şimdi ödedim ayın 15 ini beklemedim
Doğalgaz bu ay sanırım 200 tl civarı gelecek
Elektrik de düşüşte gibi
Su zaten yok
Aidat 50 tl
Kasko için fiyat bekliyorum geçen sene peşin ödeme yapmıştım
Bu sene peşin fiyatına taksit yapsın diyorum

Annem ne kadar zamandır benzin parası bile almadın her yere götürüyorsun beni
Her işime koşuyorsun
Kasko benden olsun dedi olmaz dedim
Geçen sene de aynısını demişti gerek yok benim açımdan
Duaları yeter

ne güzel abla masAllah Allah bizlere de nasıp etsin.
ben de unıversiteye basladıgımdan beri ailemden harclık almadım desem yeri var bursumla okudum aynı sehırde okudugum için biriktirdim kitaplarımı dahi kendim aldım çok sukur sonra da iş hayatı basladı Allah razı olsun okutmuslar yetıstırmısler.evlendıkten sonra da kendı yagımızda kavrulduk sukur Allah yardım etti.
benim de gönlüm ister krediye bulasmamak ama malesef olmadı olmuyor ödün verıyorum keske ben de senin gibi basarabilsem.
Hayırlısıyla olur kuzucuğum yeterki Allah kapıları açıversin

Kredi kartım 1000 tl yı birazcık geçmiş hemen şimdi ödedim ayın 15 ini beklemedim
Elektrik de düşüşte gibi
Su zaten yok
Aidat 50 tl

Her işime koşuyorsun
Duaları yeter

Maşallah abla çok özeniyorum ailesine yakın olup yardımcı olma imkanına sahip olanlara 😍 Keşke bende yakın olsam aileme sevdiklerime..

Maşallah abla çok özeniyorum ailesine yakın olup yardımcı olma imkanına sahip olanlara 😍 Keşke bende yakın olsam aileme sevdiklerime..
Başkası olsa annemi yer bitirir ben annemin yumuşak karnıyım bunu biliyorum
Ama benim bir ablam var
Anneme kendime paralar harcatıp sonra ablamla da dengeyi sağlamak için kendini zora sokmasını asla istemem
Vicdanen de rahatsızlık duymasını istemem
Aynı şeyi belki ablacığım böyle düşünmez bunu adım gibi biliyorum ama onu da kendi şartları ve karakteri içerisinde değerlendiriyorum
Ne yapalım onun yapısı da öyle
Ablam olmuş kaderde yapacak birşey yok 🤭😁😂

Elektrik de düşüşte gibi
Su zaten yok
Aidat 50 tl

Her işime koşuyorsun
Duaları yeter
Anne yaa duası yeter...
Ben de ek ders bekliyorum hala yatmadı. Altin iyice uçtu ben bekledikçe

Bende 10 yil boyunca 3 ev gecindirdim bir maasla. Simdi dönüp baktigimdada yanlis yapmisdim diyorum.
Su an sadece kendi evimizi ve anneme her ay 400€ veriyorum. Esimin aylesine gecen yil cok yüklü yardim etdik, su an onlarin ihtiyaclari kalmadi. Yasli insanlar, arada bir bide harclik yollariz, onlarinda gönlü olsun.

Back
X