yok canım benım de hesap degıl hepsı fızıkı
ama bankalar belli günlerde fiziki altınları alıyolar
bi arkadasım eskıden bankada calısmıs daha karlı olabılecegını soyledi bozdururken bankaya da sor dedi. ama ıste o günler harıcınde alım yapıyolarmı onu bılmıyorum
Bütün kuyumcuları gezip sor en Yüksek fiyatı verene bozarsın ilk gittiğin yerde bozma sakın

Benim Doğum günüm marttaydı tabi birsey almadım eşimde almadı Nisa’nda ev aldık sesimi çıkarmıyorum😂Eşime demiştim bileklik alacağım kendime anneler günü hediyesi.Bugun Eşim dedi niye almadın bileklik bende dedim pahalı yeni en aldık masraf çok boşver.İyi madem dedi sana sonra gramse alırım🤣Ay en sevdiğim altın türü😀Bakalım yaza taşınma araba bakımı oğlanın okul masraf çok kenara biraz atsak 2 ay iyi olacak.Kenarda hiç paramız kalmadı en azından 10bin kadar olsa yetmeyince oradan tırtıklarız

Benim Doğum günüm marttaydı tabi birsey almadım eşimde almadı Nisa’nda ev aldık sesimi çıkarmıyorum😂Eşime demiştim bileklik alacağım kendime anneler günü hediyesi.Bugun Eşim dedi niye almadın bileklik bende dedim pahalı yeni en aldık masraf çok boşver.İyi madem dedi sana sonra gramse alırım🤣Ay en sevdiğim altın türü😀Bakalım yaza taşınma araba bakımı oğlanın okul masraf çok kenara biraz atsak 2 ay iyi olacak.Kenarda hiç paramız kalmadı en azından 10bin kadar olsa yetmeyince oradan tırtıklarız
Ev doğum günü hediyesi olabilir, bence uygun🙈
Düğünümde kv gremse takmıştı 3lu, ev alırken bozdurdum ama hala aklımda. Bundan sonraki birikimlerde bir tane alayım en azından, hevesim geçsin.

Düğünümde kv gremse takmıştı 3lu, ev alırken bozdurdum ama hala aklımda. Bundan sonraki birikimlerde bir tane alayım en azından, hevesim geçsin.
Gremse ne kuzum bilmiyorum ben

Bende eve 3 tane bozdum benimde aklımda onlar😂1 tanede olsa almak istiyorum 😀

Hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inş😍
amin canım cok tesekkurler
kuyumcu ısınde aklıma sey geldı bozduracagımız zaman bı tanıdık kuyumcu var herkesı gezıp en son ona gıdeyım dıyorum hani aklımda bı fıyat belırlenmıs olur ordan cıkıp tekrar geri gitmem fiyatlara göre ındırımde ısrarcı olurum :KK48:

amin canım cok tesekkurler
kuyumcu ısınde aklıma sey geldı bozduracagımız zaman bı tanıdık kuyumcu var herkesı gezıp en son ona gıdeyım dıyorum hani aklımda bı fıyat belırlenmıs olur ordan cıkıp tekrar geri gitmem fiyatlara göre ındırımde ısrarcı olurum :KK48:
Mantıklı en çok nereden kopartırsan kar😀

10 çeyrek altın degerinde tek altın canım
Çok basit anlatmışsın ama
O bir tutku😍
Geçen sene kuyumcuda ata 5ibir yerde vardı.
Kucuklugumuzun altın çikolataları kadardı.
5 tane ata cumhuriyet değerinde, gördüğüm en güzel altindi🤣

Günaydin kizlar,

sabahun köründe 6:30 🥺 esim ise giderken onla evden cikip markete ugradim. Cocuk corabi ve penyesi vardi onlari aldim ve evede ihtiyaclari aldim.

Ayin 7 si ve biz toplamda 280€ gidaya ödedik. Ama baya et aldik, bizi uzun süre idare eder. Yinede taze gidalari alcaz tabi. Umarim 100€ yu gecmez daha alacaklarimiz.

Ekmegimiz bitmek üzere, yarin yine tavada yufka yaparim. Annem burdayken ellim alissin.

Havada mis, kizimin lvlen uykusundan sonra cikariz dolasiriz biraz.

Dükkanlarin artik hepsi aciyor burda. Mesafe koruyarak, normale dönmege calisiyoruz, bakalim vaka sayasi ne olcak.

Çok basit anlatmışsın ama
O bir tutku😍
Geçen sene kuyumcuda ata 5ibir yerde vardı.
Kucuklugumuzun altın çikolataları kadardı.
5 tane ata cumhuriyet değerinde, gördüğüm en güzel altindi🤣
Valla kuyumcu önünden geçerken ağzımın suyu akıyor ne çeşitler var diye bakıyorum hep😀Çok pahalandı ama altın alım gücümüz çok düştü gramseler artık hayal oluyor

Back
X