- 20 Eylül 2017

- 13.876

- 56.780

- 598

- Konu Sahibi karamelli_turta
 - #58.781

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HarikaAyyyyy inşallahhhhh gerçek olur yaaaa dimi çok iyi faiz oranı![]()
Süper gerçekten şimdi gayrimenkuller tavan yapar. Ne zaman faiz düşse fiyat yukseliyor acele etmek de fayda varKızlar bakın emlakçı sitesinde yayınlamış
@kronikuykucu
Cnm 100 tl bile düşse niye bankaya birakalim.karamelli_turta sıkı takipteyim birşey duysam direkt arayacağım seni
Bende memleketten aldım kiraya verecegız.Eşimin tayin durumuna belli olmuyor 4-5 sene sonra yine gidemeyeceğimiz yer olursa oğlumla isterim tayin gelip oturum dedim.Tayin olduğumuz yerlerde çok kalamıyoruz kiraya yada lojmana yerleşiriz dedik.Ben de soyle düşündüm baktim çıkmıyor tayin yatırımlık alacagim istediğim yerden ya da başka yerden cok cazip geldi... Nasıl olsa tayinciyiz biz buralı degiliz
Bende beklemedeyim inş yapılandırma olurCnm 100 tl bile düşse niye bankaya birakalim.
Ara beybisi![]()
Anca senin seviyeye düşerse.Bende beklemedeyim inş yapılandırma olurBenim oran 0,79
Bu bitsin, yatırımlık da alırızYatirimlik ev bir 5 sene önce benim hayalimdi![]()
Kader bana kendi evimi nasip etti.
Amaç ev sahibi olmak, neticede istediğin yerden de başka yere tayin çıkabilir iyi mantık yürüttüm bence canim.Ben de soyle düşündüm baktim çıkmıyor tayin yatırımlık alacagim istediğim yerden ya da başka yerden cok cazip geldi... Nasıl olsa tayinciyiz biz buralı degiliz
Herkesin kendi aklı fikri
Bana da tuhaf gelmediHerkesin kendi aklı fikri
Bana tuhaf gelmedi açıkçası
Zevk meselesi tabi birşey diyemeyeceğimBana da tuhaf gelmedi
Fıkra tadında hoşuma gitti sadece![]()
Sağlık olsun da kimbilir hayat neler gösterecekBu bitsin, yatırımlık da alırız![]()
İnşallah canımSağlık olsun da kimbilir hayat neler gösterecek
Belki kredi faiz orani da düşük olur, bekleyen herkese firsat olur.
Valla isteyen istediği zamanda evini villasını arabasini alır.
Stüdyo daire tam öğrencilik cnm.İki gündür esim ciddi ciddi 1+0 1+1 daire bakıyor civardan.
Epey uygun fiyata da ilanlar var.
Metro ve üniversitelere yakın diye kolay kiraya veririz diyor.
Biraz ihtiyaç çeker peşinat yaparız, konut kredisini kira öder, öğrenciler 1.500 TL veriyor bu evlere diye kafamın etini yedi.