- 28 Mart 2020
- 6.408
- 24.836
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.461
MasallahGerçekten öyle
Ben çok severek evlendim gerçekten.
21 yaşında tanıştık çok gençtim evlilik için amaAz koşturmamışsın pesinde cancagizim
Benim de
Evet ama geçte evlensem yine eşimle evlenirdim uzatmadan kisadan kesmişim işiSeninle kıyaslarsak hepimiz tohuma kaçınca evlenmiş oluyoruz
Ama sen çok erken evlenmişsin canım ya
Gerçekten öyle
Sen memnunsan hayatından sıkıntı yokEvet ama geçte evlensem yine eşimle evlenirdim uzatmadan kisadan kesmişim işi
Gerçekten öyle
Sen memnunsan hayatından sıkıntı yok
Havada aşk kokusu var yine
Ben de aşk evliliği yaptım ve her ne kadar günümüzde şartlar değişse de benden gençlere hep aşk evliliği yapın, mutlu da olsan mutsuz da olsan kendi tercihini yasa diyorum.
Sevmeden evlilik olmaz kiSendemi severek evlendin
Sevmeden evlilik olmaz ki
❤❤Havada aşk kokusu var yine
Ben de aşk evliliği yaptım ve her ne kadar günümüzde şartlar değişse de benden gençlere hep aşk evliliği yapın, mutlu da olsan mutsuz da olsan kendi tercihini yasa diyorum.
Herkesin bakışı tercihi farklıdır ama sevmediğim aşık olmadığım bir adam ile aynı evi, bir ömrü paylaşmak bana göre değilÖylemi düşünüyon bn görücü usulü evlendim☺ama
Ögrenciyken garsonluk yapiyordum okulu ödemek icin.Havada aşk kokusu var yine
Ögrenciyken garsonluk yapiyordum okulu ödemek icin.
Yasli bir amca vardi. Bana her sevgilliler günü güller getirirdi calisdigim yere.
Sebebide buydu:
Gencken sevdigi kizi almamislar, ailesinin istedigi biriyle evlendirmisler amcayi. Cok mutsuzdu 40 yillik evliliginde, ve her sene köyüne gitdiginde ilk askini görürdü, uzaktan bakisirdilar.
Gülleri ona veremedigi icin, her sene bana getirirdi.
Cok güzel bir insandi rahmetli. Hep derfi bana, kimseyi dinleme, sevdigini al kizim.
Yaa,Ögrenciyken garsonluk yapiyordum okulu ödemek icin.
Yasli bir amca vardi. Bana her sevgilliler günü güller getirirdi calisdigim yere.
Sebebide buydu:
Gencken sevdigi kizi almamislar, ailesinin istedigi biriyle evlendirmisler amcayi. Cok mutsuzdu 40 yillik evliliginde, ve her sene köyüne gitdiginde ilk askini görürdü, uzaktan bakisirdilar.
Cok güzel bir insandi rahmetli. Hep derfi bana, kimseyi dinleme, sevdigini al kizim.
bencede, onun icin insan sevdigile evlenmeliAyy ne kadar kötü
cok mutsuzdu. Cok severdim onla sohbeti.Yaa,
Çok üzüldüm gerçekten.
Gençlik bir yana yaşlılıkta bile pişmanlık devam etmiş
kacinci sayfadasin canim? bekliyelim mi seni
Çok üzüldüm amcaya.Ögrenciyken garsonluk yapiyordum okulu ödemek icin.
Sebebide buydu:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?