Gerçekten öyle
Ben çok severek evlendim gerçekten.
Havada aşk kokusu var yine
Ben de aşk evliliği yaptım ve her ne kadar günümüzde şartlar değişse de benden gençlere hep aşk evliliği yapın, mutlu da olsan mutsuz da olsan kendi tercihini yasa diyorum.

Ben de aşk evliliği yaptım ve her ne kadar günümüzde şartlar değişse de benden gençlere hep aşk evliliği yapın, mutlu da olsan mutsuz da olsan kendi tercihini yasa diyorum.
❤❤
Rabbim severek evlenmeyi nasip etsin.
Ki tersi durumda ömür nasil geçer
Ben sevmediğim insan değil ortamda bile durmam.

Ögrenciyken garsonluk yapiyordum okulu ödemek icin.
Yasli bir amca vardi. Bana her sevgilliler günü güller getirirdi calisdigim yere.
Sebebide buydu:
Gencken sevdigi kizi almamislar, ailesinin istedigi biriyle evlendirmisler amcayi. Cok mutsuzdu 40 yillik evliliginde, ve her sene köyüne gitdiginde ilk askini görürdü, uzaktan bakisirdilar.
Gülleri ona veremedigi icin, her sene bana getirirdi.
Cok güzel bir insandi rahmetli. Hep derfi bana, kimseyi dinleme, sevdigini al kizim.

Ayy ne kadar kötü

Yaa,
Çok üzüldüm gerçekten.
Gençlik bir yana yaşlılıkta bile pişmanlık devam etmiş

Çok üzüldüm amcaya.
Yazık benim hayata her konuda bakışım mantık yönündedir ama evlilik hariç.
Sevmediği bir insan ile sırf aile istiyor diye nasıl evlenilir aklım almiyor kesinlikle.
O kadar cok mutsuz insan var ki, en guzel zamanlarını boşa geçirmiş.
Evlilik sadece bir imza değil, evet anlaşmak ve mantığının da uyması gerekir ama sevgi olmazsa o evlilik yuva olmaz.
Sevdiğin için çoğu şeye katlanirsin, hosgorursun, alttan alırsın yeri gelir.
Ama diğer türlü bilemiyorum
Allah herkesin evine huzur, mutluluk versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…