- 6 Ağustos 2010
- 41.016
- 73.739
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O belkiler hayırla gönlünüze göre neticelenir inşallah.Günaydin canlar,
güzel dilekleriniz icin cok tesekür ederim ❤
kizim bugün erken uyandi, bende kendime gelmege calisiyorum.
Annem uyansin, kizi onu birakip pasta almaya gitcem.
Havada kapali, bir kac gün yagmurlu olcak mis.
Esim iki ay sonra isden cikacak. Ilaki iki hafta türkyeye gidip ailesini glrmek istiyor. Nekadarda virus desem gitcek bence. Ben ekimde ise basliyacagim, iki ay onun issizlik maasiyla gecinmemiz gerek. Evde cikarsa bu sürecde tasinma masrafi, emlakci, gerekirse mutfak alirsak nakitimizi nerdese sifirliyoruz.
Benim isyerimde ne kadar devam edecek bakalim. Hakkimizda hayirlisi. Hesap yapip duruyorum süreklide, ama cok fazla „belkiler“ var hesapta![]()
En sevdiğim aktiviteGünaydınlar herkese
Hergün bu saatlerde kalkıyorum.
Şimdi herkes uyurken biraz kitap okuyup yatak keyfi yapacağım.![]()
Şu an faizler çok düşükMerhabalar, normal saatlerde yazamıyorum uyku düzenim yok malesef. Sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Faiz düştükten sonra sürekli hesaplar yapmaya başladım ama önümü göremiyorum. Hem ileride İstanbul’da yaşayacağımız kesin olmadığından hem de deprem riskinden dolayı oturacağımız evi satın alma imkanımız yok.
Acaba diyorum yatırımlık başka bir yerlerden ev alıp kiraya vermek mantıklı olur mu? Ne dersiniz?
Belki olmadan hesap yapan var mıGünaydin canlar,
güzel dilekleriniz icin cok tesekür ederim
Esim iki ay sonra isden cikacak. Ilaki iki hafta türkyeye gidip ailesini glrmek istiyor. Nekadarda virus desem gitcek bence. Ben ekimde ise basliyacagim, iki ay onun issizlik maasiyla gecinmemiz gerek. Evde cikarsa bu sürecde tasinma masrafi, emlakci, gerekirse mutfak alirsak nakitimizi nerdese sifirliyoruz.
Benim isyerimde ne kadar devam edecek bakalim. Hakkimizda hayirlisi. Hesap yapip duruyorum süreklide, ama cok fazla „belkiler“ var hesapta![]()
ohhh en sevdigimEki Görüntüle 2643920
Merhaba kızlar 15 gr altın aldım bugün
Bugün size altınlarla geldim
Pasta börek çörek yok![]()
elimizdekileri almazlarsa sukredelimDemi böyle kavinvalide herkese şartbenimkide şükür allah razı olsun kendisinden biseyini görmedim iyi yani
hayırlı olsun canimselamlar;
krediler düştüğünden beri fellik fellik ev arıyoruz. baktığımız evler 400den başlıyordu. piyasa çok yükselmiş ayrıca müteahhitler yüksek kredi kullandırmaya kesinlikle yanaşmıyor, kendilerine çok fazla vergi masrafı çıkıyormuş.
255 bine bir ev bulduk, çatı katı, lokasyonu güzel, sitesi güzel. o sitede bu fiyata daire yok. ön anlaşma yaptık, biraz kapora verdik. yarın bankayla görüşmeye gidicez. henüz ailelerimiz ve arkadaşlarımızdan kimseye söylemedik. bir aksilik çıkmasın diye dua ediyorum resmen. ikinci el alacağımız için 0,74 den faydalanmak istiyoruz. bize şans dileyin, bankada vs de bir aksilik çıkmadan bu daireyi almak istiyoruz.
kaç gündür geziyoruz, herkes fiyat artırdı, gezen çok ama alan çok az kişi var. fiat artıranlar bir ay içinde fiyatları geri çekmek zorunda kalacaklar deniyor. T tatlu sen de araştırmaya devam et, nerden nasıl bir fırsat çıkacağı belli olmuyor. benim bu sene ev almaktan yana umudum kalmamıştı, o nedenle kirası daha uygun bir siteye taşındım hatta. ama şimdi umutlar tavan oldu. @kronikuykucu hep birlikte güzel haberler veririz umarım. gelişmelerden haberdar et.
hayırlı olsun canımBiz de nihayet bütçemize göre bir araba bulduk kapora verdik yakın zamanda alıcaz inşallah![]()
Geldim Geldim sende hosgeldin
belkide hayati biraz akisina birakmak gerekde, ama hesap yapmayida seviyorumBelki olmadan hesap yapan var mı
Daha uçuşlar bile açılmadı içini ferah tut canım.
Allah hayirli kapilar acsin.Günaydin canlar,
güzel dilekleriniz icin cok tesekür ederim ❤
Burda kuyumcular cok pahaliya satiyor. Berlinde mi öyle?Kumbarami acamadim daha dogrusu bankaya götürüp saydirmam gerekiyor haftaya yapacagim artik. Esim calisiyor cocuklarla evdeyim tek basima. Kres de acilmadi. Agustosa kadar böyle. Cocuklarla olmak cok eglenceli ama kendi islerimi yapamiyorum. Ev isini anca hallediyorum o kadar. Buraya da cok sik giremiyorum o yüzden.
Bugün 20 gram altin aldim online bankadan 373e verdi. Burda fiziki alamiyorum zaten. Vergiler artmis ama napalim![]()
Vay iyi biriktirmissin tebrikler
Evet canim. Hic yanasmiyorum kuyumculara o yüzden. Burda vergideki artisa ragmen bankadan almak daha karli.Burda kuyumcular cok pahaliya satiyor. Berlinde mi öyle?