• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@planli bugun mesaı cıkısı bankaya gittim kızlar üçü yanyana bide yagmur vardı sormayın.
kredi için masrafları ogrendım halkbankası ve vakıf aynı neredeyse tek fark halbankası ılk bir yıllık hayat sıgortası yapıyor sonrası istege baglı sanırım.zıraat bankası kredi vadesi boyunca sıgorta yapıyor.bizim cekecegımız fıyata gore 3500-3600 yaklasıkmasraf cıkar dedi halbank.ziraat yaklasık 5000.
vakıfbank maas bankam maxımum 180 bin verebılırız sıze dedıler. dedim 26 bın kredi kartı verıyosunz 180bin ev kredisi mi yani:oha:
bu oranlarla boyle,0.93 oranıyla ıstedıgınız kadar dedi. özellikle boyle yapmıslar.
evi yarın görmeye gıdıcez nasıpse olursa bu ev ıcın olmazsa baska begendıgımız ev ıcın zıraat yada vakıftan cekıcez ınsAllah
Çok saçma ama 180bine nasıl ev alacaksın ki orada.
Hayat sigortası, konut sigortası zorunlu olmasa bile mutlaka yaptır canım.
Hayat sigortasını krediyi çekerken toplu odersen epey uygun oluyor. Verdikleri kredi rakamindan dusuyorlar bunu da not al bence.
Yarın o zaman büyük gün.

Akşam yemegim,
Güveçte soslu köfte, kaşarlı mantar. Salata ve ayran yaparim tamam olur.
Haftaya şirkete gidince kasaba da ugramam lazım.
Bir kerelik köfte ve tavuk kaldi🥺
Bu aralar farklı lezzetler denemek istiyorum varsa tarifleriniz onerileriniz açığım kızlar, ablalar
Ben körı soslu tavuk yaptim bugun hep disarda yerdim bikac seferdir evde kendim yapıyorum

Biraz fazla takiliyoruz sanki...Yoksa elbet temizlik imandandir.
Evet aslinda abartılıyor bazen. Ben de bunu söylüyorum kendime..Mesela evi haftada 1 silmek ya da 10 gün de 1 silmek ne fark var. Eziyet ediyoruz kendimize sağlığımıza...
Ben ilk evlendiğimde haftada 3 gün dip köse temizlerdim..3 saat yol gidip gelirdim ise bir de bunu eziyet ederdim...çok şükür kurtuldum bu huyumdan...

Bir ara bu sitede rutin ev isleriyle ilgili bir basliga davet edilmistim. Bir sure devam ettim, baktim takintilarim su yuzune cikmaya basladi ben de arkama bakmadan kactim...🤭 Cagirdilar cagirdilar duymazdan geldim. 🤷‍♀️
Boşver iyi yapmissin abla..
Sağlık kıymetli psikolojik olarak da düşünmek gerekli kendimizi

Bir ara bu sitede rutin ev isleriyle ilgili bir basliga davet edilmistim. Bir sure devam ettim, baktim takintilarim su yuzune cikmaya basladi ben de arkama bakmadan kactim...🤭 Cagirdilar cagirdilar duymazdan geldim. 🤷‍♀️
Haftada 1 heryeri süpürür tozunu alır silerim banyo ve tuvaletler falan yıkanır iyice.
Onun dışında su anda hafta ici ise gidiyorum gün aşırı oturma odası mutfak ve banoyu süpürürüm günlük lavabo tuvalet yukarım.
Uğraşamam katya miyim ben🤣

Haftada 1 heryeri süpürür tozunu alır silerim banyo ve tuvaletler falan yıkanır iyice.
Onun dışında su anda hafta ici ise gidiyorum gün aşırı oturma odası mutfak ve banoyu süpürürüm günlük lavabo tuvalet yukarım.
Uğraşamam katya miyim ben🤣
Evet katyasin
Yeri gelince Firdevs hanım
Mutfakta da Süleyman bey 🤣

Back
X