• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cünkü hicbirimizin türkcesi düzgün degil, birbirimizden hatalari kapiyoruz. Tragik isigina misal herkes lamba diyor burda, selpak degilde tempo diyoruz, poset yerinede torba 😉 cok var öyle misallar. Ben alman okulunda okudugum icin resmen türkceyi unutmusdum. Bir kac cümle zor kuruyordum. Ünüverste döneminde dönercide calismaya baslayinca ordaki dükkan sahibinden ögrendim yine. Cok sabirliydi yenge 😂
Yani bukadar yaza bildigime bile sükür 😂😂😂
Canini sikacak bir durum degil cokdillilik iyi birseydir kötü degil 🤗

Biz birlikte çok foto cekiniriz.
Evde bir kosemiz arada bastırıp oraya koyarız.
Diyelim ki bir yere gittim sosyal medyada dönmeden asla paylaşmam.
Ne güzel mutluluğunuz daim olsun inşallah yağlarında çekemeyenler kavrulsunlar inşallah 🤭😂

Nedirdir amaç nedir bilmem bir yuvanin bozulmasini sallantisini beklemek, ne kadar günah insanlarda arlanma da yok.
He ben çocuklarla annemde kalsam ona ne değil mi? Sirf beni görmemiş ya 2aydir, soruyor.
Eşimle aram bozuk olsa meselâ, üstüne mutlu olacak insanlar var ne kötü.
Nerede yapicilik ne zaman bu kadar fesat olmuş bazilari.
Allah akıl fikir versin böyle insnalara.
Tanımadığım biri bile olsa anlatilsa kulağıma gelse ben üzülürüm neticede bir yuva binbir emek ve umutla kuruluyor.
Ben kendi annem de dahil sıkıntımı pek kimseyle paylaşmam yapım bu.
Bizim evlilik çevre tarafından pek sıcak karşılanmadı, eşimin aile aşırı mutaassıp yapamaz döner diye beklediler hep. Maddi sıkıntılar oldu sonrasında anlatilmasam bile bazı değişikliklerden farkedildi onun da kazanı ayrı kaynadi.
Çok şükür babaevine rahatım iyiydi, sıkıntıya gelemez demişler hep arkamdan.
Çok şükür Rabbim yardım etti iyi kötü atlattık her sıkıntıyi. Bu saatten sonra da kimseye eyvallahim olmaz artık.

Selam kızlar,
Mola verdim az
Kahvaltı faslı, kahve mutfak toplama 12 yi buldu,
Balık temizledim
Eşim evi süpürdü, ben sildim,
Toz alma, balkonlar var ve tabi wc
Yemek yap ye mutfak topla ikindi olur zaten
Bahçeye gidesimiz var biraz
Kızlar bunaldı evde
Rabbim yuvalarımıza sağlık, huzur, mutluluk bereket versin inşallah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :KK200::KK200::KK200:

kronikuykucu kronikuykucu ben ev alırken evimin birkaç bina yakininda bir ev beğenmiştim. Bembeyaz sütunlu pimapenleri siyah falan gel diye çağırıyordu 🤣
Ve fiyatı benim eve göre çok uygundu. Fiyatı ilandan gormuştuk dişini da görünce dedim ben direkt alırım bunu. Fotolar da falan içi de iyiydi çünkü, sıfır.
Neyse annnem mutfak cmai karşı bina ile çok yakın bence alma dedi, muteahhit buna sinirlendi ve ilgi çok diye o fiyat alt kata falan diye yan çizdi. Olmadı sonuçta.
İlk tasindigimizda gelip geçip hep bakardım ve aklım kalmıştı açıkçası.
Binada önce çatı akti, WC gider patladı bütün evler 💩içinde kaldı, bir dairede oturan sabıkalı biri çıktı bina birbirine girdi.
Yani demem o ki birşey olmuyorsa gerçekten sebebi var. Daha güzeli seni bekliyordur ben eminim.
aynen oyle canım olanda bir hayır olmayanda bin hayır varmıs hayırlısı Allahtan
ay kahvemsi bide dun noldu satan aracıyla konusuyoduk onlar gelmeden vergi meselesini
arkadasım mali musavır ona danıstım vergi cıkmıyo bu durumda falan dıyorum. adam da ben de sordum cıkar dedıler siz kıme sordunuz dedi
diyecektım kahvemsi mutluluk :KK70: :KK70:
lafi degıstırdım o ara sonra baska konusu varmıs cocugun arayalım ona da soralım falan dedi:KK70: esım de bana bakıyo, dedım nerden sorayım topikten arkadasım:KK70:

Gerci Asmine sormussun ama ben diller üzerine calisiyorum da cevaplayayim dedim 😅 iki dil arasindaki etkiden dolayi. Crosslinguistic influence diyoruz.
Teşekkür ederim, türkçedeki ünsüz benzeşmesi olayı sanırım diğer dilde tam tersi işliyor 🙂 mantıklı bi sebebi olduğuna emindim 😅

aynen oyle canım olanda bir hayır olmayanda bin hayır varmıs hayırlısı Allahtan
ay kahvemsi bide dun noldu satan aracıyla konusuyoduk onlar gelmeden vergi meselesini
arkadasım mali musavır ona danıstım vergi cıkmıyo bu durumda falan dıyorum. adam da ben de sordum cıkar dedıler siz kıme sordunuz dedi
diyecektım kahvemsi mutluluk :KK70: :KK70:
lafi degıstırdım o ara sonra baska konusu varmıs cocugun arayalım ona da soralım falan dedi:KK70: esım de bana bakıyo, dedım nerden sorayım topikten arkadasım:KK70:
Hadi hayırlısı.
Benim arkadaşım ücretsiz cevap vermiyor deseydin 🤣
Bazen buradan öğrendiğim duyduğum birşeyi anlatırken kulüpten arkadaşım diyorum, eşim burasi olduğunu biliyor tabi.
Diğerleri mali müşavir odasından arkadaslarin mi diyor🤣
Evet diye gecistiriyorum

Benim esim benden 6,5 yas kücük. Eskiden beyendigi tiplerede benzemiyorum, kiloluyum, hep spor giyer süslenmekle cok ugrasmam. Bide adam belcikadan geldi benim yanima tasindi, ben oraya gelmem fiye.
Herkes oturumu yoktur ondan evlenmisdir diye düsündü. Oysaki oturumuda, iside vardi orda.
Kimse bize oek sans vermedi 😁 görümcem bile bi ara demisdi, biz sizin bu derece uyumlu olacaganizi düsünmemisdik.
Gecende biri kesin mantik evliligi demis 😂😂😂 yani ben cok zenginim diye esim beni almis, bende evde kaldim diye onu 😂😂😂
esime hep diyorum bosver öyle bilsinler. Ben evimde mutlu ve huzurlu olduktan sonra, disarda hakkimda be düsünülür hic ilgilendirmiyor beni.

Hadi hayırlısı.
Bazen buradan öğrendiğim duyduğum birşeyi anlatırken kulüpten arkadaşım diyorum, eşim burasi olduğunu biliyor tabi.
Evet diye gecistiriyorum
ben esime diyorum kafami bizma aksam kizlara seni sikayet edip dedikodunu yaparim 😂 kafa salliyor artik 😂

Hadi hayırlısı.
Evet diye gecistiriyorum
esım dun aksam dıyoki arkadaslarınla konustunmu yazdın mı ne dedıler:KK70:
bazen sızle yazısırken annemgil konusuyo duymuyorum, annem diyoki cok onemli arkadaslarıyla konusuyor suan bizi duymaz:KK70:
karamelli_turta karamelli_turta

Back
X