Hava çok sıcak, kalktigim gibi mutfağa kosup ocağa yemeği attım. İlerleyen saatlerde hiç yapamam.
Kıymalı patlıcan yemeği pişiyor. Bu öğlen olur eşime.
Akşam için tavuk sosladim. Tost makinasında yaparım.
Çorba ve sarma var.
Çarşambaya kadar yeter bunlar.
Ben de dün tavuk pirzolaları bazlama tavasında yaptım çok güzel oldu mangal tadında oğlanlar bayıldılar

IMG-20200607-WA0003.webp

Ben artık hergun ne yapacagimi şaşırıyorum utanmasam hergun patates yapıp koycam en kolayi patates cünkü ama utanıyorum 😂
Offff ne pişirsem derdi fena.
Yemeğin adı olunca iyi kötü pişirip ortaya çıkartıyorum da ne yapacağımı bilemeyince düşün dur.
Eşime sorarım ne yapayım diye,cevap fikstir etli birşey olsun yerim.
Hem sağlıklı hem ikimizin sevdiği şeyler yapmaya çalışıyorum.
Bu arada çok sıcak, mutfak hamam gibi oluyor.
Ben kendim patatesi çok yememeye çalışıyorum yoksa yaparım, ne utanicam🤣
Nimet işte misss gibi 🥔

Yemek yapmayı çok seviyorum
Kararında yemeyi ve sunum yapmayı çok ama çok seviyorum
Aklımda onlarca menü var 😀
Sunum kısmını ben de çok severim.
Hatta en sevdiğim😍
Genel olarak mutfağı sevmiyorum ben, ezelden beridir böyle.
Sağlıklı yaşam durumu olmasa hiç girmeyebilirim🤫
Eşim yapar ama çok kalorili cizzzz.
Bir de sıkıldım sanırım evde,
3 aydır her gün yemek yap
İşimi özlemiş olabilirim

Offff ne pişirsem derdi fena.
Yemeğin adı olunca iyi kötü pişirip ortaya çıkartıyorum da ne yapacağımı bilemeyince düşün dur.
Eşime sorarım ne yapayım diye,cevap fikstir etli birşey olsun yerim.
Hem sağlıklı hem ikimizin sevdiği şeyler yapmaya çalışıyorum.
Bu arada çok sıcak, mutfak hamam gibi oluyor.
Ben kendim patatesi çok yememeye çalışıyorum yoksa yaparım, ne utanicam🤣
Nimet işte misss gibi 🥔
Ben sorsam sen bilirsin fazla acta değilim et dedin bende bugün yapayım 😘🤭

Günaydın bayanlar🌞bende burdan sizden indirimi duyup torku tereyağ almıştım sabah buzluğa baktım bitirmişiz🙈yumurtaları tereyağı ile yapıyorum ben hep porsiyonlara ayırıp buzluğa atmıştım☺Salatalarımı ve sebze yemeklerimi hep zeytinyağı ile yaparım oda eşimin tarafından gelir zeytin ağaçları var kendileri çektiriyor doğal yiyoruz😉ayçiçek yağı sadece kızartmalara, kek vs. kullanılıyor birde et yemeklerinde...

Balkonları yıkadım camları sildim iyi kötü 🤣 pek beceremiyorum niyeyse hep iz kalıyor. Gerçi annem sen çok inceliyorsun diyor ama🤦‍♀️ Evdeki mevcut camlar yetmiyor gibi balkonların duvarı da cam.. onları da sildim.

Yatak odasının perdesini de yıkamaya attım. Salonu da yıkamam lazım ama kırışıyor ne yapsam da ütülemek gözümde büyüyor.

Akşama nohut yapacağım. Hiç sebze kalmamış pazar da yarın. Bizde sebzeciyiz karı koca. Sebze olmayınca ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz.

Bu evlatlar da sopalik he...
Bahce sahibinin iki oglu da kamu calisaniymis. Galiba ogretmenler. Tatillerinde iki gun zor kalirlarmis.
Yer sahibi de zannedersem icerliyor, oyle satiliga cikarmis. Is ciddiye binince de evlatlar tutusmus. Ata topragidir neden satiyorsunuz vs.
Bence dertleri ata topragi yabanciya gitmesin degil de, babalari satarsa kizlarina verecek korkusu...Ana babayla, bahceyle ilceden gelip kizlar ilgileniyormus.
(kucuk yerler de bi enteresan, iki saat oralarda durduk, adamlarin hayat hikayesi bugun kulagimizda, yetmedi kk'de. 😂😂)
Gelin o zaman da, anayi babayi yalniz birakmayin, gucendirmeyin.
Sanki satmaktan vazgececekler gibi geldi.
Hayirlisi, bakalim neler olacak...

Kızlar başım akrabalarla dertte. Akıl akıldan üstündür. Şu işe bir yorum yapın lütfen. Babadan miras var. Bu mirasa göre tapudaki payımız yüksek. Ama miras ortakları yerin satılmasını istiyor. Satmayı kabul ettik. Fakat tapudaki pay oranında para vermek istemiyorlar ve herkes eşit para alsın istiyorlar. Ve size dava açar yeri alırız. Siz alacağınız kadar parayı da alamazsınız diyorlar. Bu iş nasıl çözülür. Böyle birşey başına gelen var mı?

Kızlar başım akrabalarla dertte. Akıl akıldan üstündür. Şu işe bir yorum yapın lütfen. Babadan miras var. Bu mirasa göre tapudaki payımız yüksek. Ama miras ortakları yerin satılmasını istiyor. Satmayı kabul ettik. Fakat tapudaki pay oranında para vermek istemiyorlar ve herkes eşit para alsın istiyorlar. Ve size dava açar yeri alırız. Siz alacağınız kadar parayı da alamazsınız diyorlar. Bu iş nasıl çözülür. Böyle birşey başına gelen var mı?
Öyle şey mi olur canım elinizde tapu ve ondaki hisse bedeli belli olduktan sonra nasıl eşit paylaşım talebi olsunki
En yakın notere git durumu anlat sana yol göstersinler
Malın satışından sonra tapudaki hisse bedeli doğrultusunda paylaşım yapılacağı şeklinde bir sözleşme filan yapılabilir mi noterden bunları öğrenmeye bak derim

Öyle şey mi olur canım elinizde tapu ve ondaki hisse bedeli belli olduktan sonra nasıl eşit paylaşım talebi olsunki
En yakın notere git durumu anlat sana yol göstersinler
Malın satışından sonra tapudaki hisse bedeli doğrultusunda paylaşım yapılacağı şeklinde bir sözleşme filan yapılabilir mi noterden bunları öğrenmeye bak derim
Zaten kişiler bunu kabul etmiyorlar. Akıllarınca bizden yarı fiyatına alıp 3katı başkasına satacaklar

K klbk33 yakin bir zamanda sahit oldum.
Tapudaki hisse bedeli ne kadarsa, mirascilar o oranda satistan pay aldilar.
Zamaninda sozde satis ile, babanizin hissesi arttirildiysa, dava edip haklarini geri alabiliyorlar. Buna da bir iki yil once sahit oldum.
Su miras konulari beni cok geriyor. 😖
Baya karışık bi durumdayım anlaşılan.

Kizim ve damadim sahsima olan borclarinin 1000$ ini daha verdiler. Uzerine katip, 2490 'dan 3 cumhuriyet altini aldirdim esime...
Torunum icin altinlar ama, anasi babasi belki gevser diye bu detayi soylemedim onlara. Kuzumun egitim, gelecek parasi insaallah. Cok fenayim di mi...🙈
Tam tersine abla bence harikasın
Ben olsam ben de aynısını yapardım
Evlat da olsa ata da olsa borcunu bilmeli 😊

Kizim ve damadim sahsima olan borclarinin 1000$ ini daha verdiler. Uzerine katip, 2490 'dan 3 cumhuriyet altini aldirdim esime...
Torunum icin altinlar ama, anasi babasi belki gevser diye bu detayi soylemedim onlara. Kuzumun egitim, gelecek parasi insaallah. Cok fenayim di mi...🙈
Maşallah. Evlatlarınız torununuz çok şanslı arkalarında dağ gibi duran anneleri babaları annane dedeleri var 👏🏼👏🏼

Back
X