• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydin,

bu mesaji gözüm kapali yaziyorum arkadaslar. Siz siz olun, kücük cocugunuz varsa gece yarisina kadar uyanik kalmayin. Halim ibret olsun tüm annelere 😂😂😂

Kizim 7:30 uyandi...bebekken ne güzebenden sonra uyanirdi 😁

bugün ekmek yapilcakda, su an yerimden kalkmayi bile düsünemiyorum. Bide biri kahvalti hazirlasa ne güzel olurdu.

Bunlari okurkrn arkadanda kücük emrah müzükleri hayal edin tam olsun 😁

Bizim nesil nesli tukenen kelaynak kuslari gibiyiz.
Biz kazanmadan, kazandigimizi biriktirmeden harcamadik, yorulmadan da dinlenmedik...
Derdimiz once kendimize, sonra cevremize faydali olmakti.
Okulda da, ailemizde de oyle yetistirildik...
Simdi hersey cok farkli. Maddiyati da, maneviyati da cabucak tuketiyoruz. Hersey oyle hizli olup bitiyor ki, durup dusunmeye firsat yok.
Biz gormesek de insana degil, guce hizmet eden bu duzen yikilacak. Can cekisiyor. Aci cekerek yeniden ogrenecegiz...
Rahmetli babam ayni böyleydi. Öyle cok özlüyorum ki onu. Keske daha da cok sey ögrenebilseydim ondan.

Günaydin,

bu mesaji gözüm kapali yaziyorum arkadaslar. Siz siz olun, kücük cocugunuz varsa gece yarisina kadar uyanik kalmayin. Halim ibret olsun tüm annelere 😂😂😂

bugün ekmek yapilcakda, su an yerimden kalkmayi bile düsünemiyorum. Bide biri kahvalti hazirlasa ne güzel olurdu.

Offf ben de oturuyorum bazen geceyarisi. Sonra kalk kalkabilirsen sabah. Iki cocuk iki yanimdan cekistiriyor sabahin köründe 😅

Offf ben de oturuyorum bazen geceyarisi. Sonra kalk kalkabilirsen sabah. Iki cocuk iki yanimdan cekistiriyor sabahin köründe 😅
birliktede oynamiyorlar demek.
vallahi gece kenfime ayira bildigim tek zamanlar 😀
bugün günlerden yine redbull günü 👍

aklima gelmisken sorayim ya, sen altini türkye bankasi üzeri aliyorsun di mi?
Yani burda türkyedeki gibi altin hesaplar yok di mi?

Varyemez Varyemez genel olarak ben de planli gitmeyi seviyorum. Artan paralarimi koydugum eski cuzdanlarim var. En son birini bu grupta topluca yaptigimiz birikime tahsis ettim. Her cuzdanin neye veya nelere hizmet edecegi bellidir. Boyle olunca her is belli bir sistemde tikir tikir gidiyor, fazladan beyin yorgunlugu olmuyor... :😊 Cunku her duruma gore A,B,C ve hattta D plani el altinda hazir...🙃

Üzücü gerçekten.Çalışmak istememesini anlarım,ama insanın başka bir insana güvenerek çalışmak istememesini anlayamam.Şu an oğlunuzla evli olmasa kendini geçindirebilecek bir geliri,varlığı varmı gelininizin?Hayatta herşey bizim için.Insan babasının parasına güvenemiyorken, kocasınınkine hiç güvenmemeli bence.Iş tecrübesi çok önemli.Allah korusun 40 yaşında kendi ayakları üstünde kalmak zorunda kalırsa ne yapacak?Üstelik iyi bir bölüm okumuş üniversite mezunu diyorsunuz.O anne babanında emeğine yazık,ne umutlarla belkide zorluklarla okuttular.İnsan üretmeli, ne bileyim kendisine sunulan bir nimeti değerlendirmeli diye düşünüyorum.Ayrıca hatırladığım kadarıyla pandeminin başında oğlunuz ciddi sıkıntılar yaşamıştı, aşırı strese girmişti iş dolayısıyla.Belki eşinin bir işi olsa o dönem o kadar sıkıntı yaşamayacaktı.Tabiki bunlar aile içi işler, bize düşmez yorum yapmak ama fikrimi söylemek istedim.
Maalesef baska geliri yok. Ve hayat iyi veya kotu her surprize gebe...Insaallah gec olmadan bir isin ucundan tutar...🤲

Günaydin,

Benimki de 5 de uyaniyo nasil bebe bu yaw

Off yapma 🙈 bir arkadaşım var oda aradımı en az 45 dk konuşuyor.Aramasını hiç istemiyorum, çünkü sıkılıyorum, ve aynı konuları dönüp dönüp söylüyor 😱 arada es vermiyor.Ben uzun telefon konuşmalarını sevmiyorum.Kendisiyle aynı kurumda çalışıyorduk, aynı odada akşama kadar konuşuyordu, yetmiyormuş gibi bide akşam 1 saat arar konuşurdu 😖 çok yazdım sözün kısası umarım sen öyle değilsindir 🤣
Benim arkadaslarda hep boyle
Kapatmak bilmiyorlar.
Ben artik yaa oyle iste neyse diye konuyu kapatip telf kapatmaya calisiyorum.
Hele simdi bebek olunca hic telf. konusasim dahi yok.
Kız durmuyo diyorum.

Benim arkadaslarda hep boyle
Kapatmak bilmiyorlar.
Ben artik yaa oyle iste neyse diye konuyu kapatip telf kapatmaya calisiyorum.
Hele simdi bebek olunca hic telf. konusasim dahi yok.
Kız durmuyo diyorum.
Benim bir tane vardı öyle üstelik konuştuğu konular beni ilgilendirmeyen şeyler kendi kız kardeşi ve onun eşiyle olan aile muhabbetleri daha doğrusu çekişmeleri komşularıyla olan didişmeleri
Tamam birincisini anladım da insandır anlatmak istemiş dolmuş taşmış dedim
Ama hem telefonda aynı şeyi 4 5 defa dönüp dönüp anlatmaları
Bazı konularda bana tuhaf gelen gayri insani tavırları örneğin eşinin sağlık sorunlarıyla vs dalga geçmeleri
Bana hiç hoş gelmedi
Önceden arıyorsam sadece cuma günleri mesaj atmaya
Bayramlarda kandillerde mesaj atmaya kadar arayıp sorma sıklığını düşürdüm
Arayıp sitem de etti ama hiç oralı olmadım

Back
X