Kizlar ben evde hic fazla esya tutmam. 6 bardak aldiysam, 6 bardak cikaririm gibi. Yoksa baskasinin esyasini zapdetmisim hissi olur.
Ablam esinin koyune guzel bir ev yapti, ben de kenarimda kosemde ne var ne yok hepsini gonderdim. Halisindan tenceresine. Yorganindan kasik catallarina...
Bunu bilen ve sahit olan biri de bugun telefonda hem bahce dusunuyorsun, hem de elinde ne varsa savurdun dedi...
Neden savurayim ki, ablamin veya bir baskasinin ihtiyacini gordum. Cope mi attim. Belki yer almak nasip olmayacak, neden onun isini kolaylastirmayayim dedim.
Hem de benim suna itikadim tamdir. Allah birinin isini kolaylastirirsam benimkini de kolaylastirir. Bize verdiklerini, vereceklerini onlar sayesinde nasip etmistir veya edecektir.
Bosver sen, herkes kendi dogrusunu uygulasin ve kendi isine baksin dedim, daha da konuyu uzatmasina izin vermedim.
30-40 yaslarindayken boyle laflara sinirlenirdim. Simdi uzuluyorum. Fitne cikarmak, iliskileri kiskanmak kotu bir sey...Insani ilerleyen zamanlarda hem mahzun, hem mahcup koyar.