• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlısı olsun ama kaporayi alip ilânı kaldirmamak ne demek oluyor.
Ne tuhaf insanlar var 😑

Valla ne bileyim Turtiş ya. Bari arayana biri var almazsa görüşelim falan de yani, hadi kaldırmadın daha satmadım diye. Hakkımızda hayırlısı bin türlü insan var işte..

Ben yemekyemeyi cok severim, sofradada uzun uzun otururum, yavasca keyfini cikartirim yemeklerin. Ama moralim bozuk oldugunda, senin gibiyim. Hic birsey yiyemem. Yanliz sakinlesince ben maydanozla mutlu olmam, sofra kurarim kendime 😂
Bende öyle hızlı yerim ki jet hızıyla
Hâlâ bi çözümünü bulamadim

Dün akşam balik yapmistim üzerine tatlı istediler
A101den aldığım katmeri denedim beğendik kizlar

ufak çaplı bir tartışma diyelim; ataerkil sisteme bir sitem, bir gözdağı ahaha, çekirdek aileden kabak ailesine yönelmiş bir öfke :KK70: iyice geyiğe sardırıcam şimdi, daha uzatmayayım. yaşadığımız mali dönemin iz düşümleri üzerine fikir beyanı kısaca. ama uzatıyorum. ne üse.

canım sıkılırsa, sıkıntının tipi, yoğunluğu ve süresine göre günlerce aç kalabilir sonra da açlık sınırında, eser düzeyde besinle bir o kadar daha gidebilirim. evreka!!! ivedilikle kilo vermek istediğimde, canımı feci sıkan bir şeyler bulmalıyım.
Sıkma canını
Oysa benimki daha kötü
Asık olursam kesilir iştahım ama kotu olansa ömür boyu bidaha asik olmayacağım🤣

Valla ne bileyim Turtiş ya. Bari arayana biri var almazsa görüşelim falan de yani, hadi kaldırmadın daha satmadım diye. Hakkımızda hayırlısı bin türlü insan var işte..
Çok sinir oldum şu an, umarım sorun çıkmadan alırsın arabayi

Merhabalar, uzun zamandır yazmadım buraya. Ben Pazartesi günü ani bir kararla araba aldım. Altınlarımı bozdurdum, burada sizin sayenizde gayrete geldim, hepinize çok teşekkür ederim :KK200:
Aslında hep ev almak istedim ama arabamızda yoktu, bu zor günlerde uzak yerlere ailemi götürmek için de fırsat oldu bize.
Yalnız bir hat yaptım :( banka hesabımdan altın bozdururken 5000 liralık fazla bozdurmuşum :( onu çekip tekrar altın mı alsam, her halükarda zarardayım değil mi..o_O
arabanız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Gunaydinlarrr
Sınav görevinde yedek gözetmenim. Su an bekliyorum. Sınav girişinde covid 19 ile ilgilu alinmasi gerekli onlemleri aciklayip ogrencileri sibava aldik. Benjm gorevim bahcede birazdan araya cikarlar.
K kahvemsi mutluluk canım 3 günde 3 kilo diyeti Taylan Kümeli yazinca YouTube videosunda ayrıntılı izleyebilirsin. Yazılı halde bulamadım.

Gülmeyin ama 🤣🤣
Rüyamda komsunun düğünü oluyor ama böyle kuzu çevirmeler falan. camdan bakıyorum ama inemiyorum🤣 sonra bi anda yanımda serdar ortaç beliriveriyor. Kocam evde oluyor o görmeden adamdan kurtulacağım diye canım cikiyor🤣🤣
o senin tatliligin bebisim😘
Yorgan yetersiz gelmiş olabilir 🤭

Gunaydinlarrr
Sınav görevinde yedek gözetmenim. Su an bekliyorum. Sınav girişinde covid 19 ile ilgilu alinmasi gerekli onlemleri aciklayip ogrencileri sibava aldik. Benjm gorevim bahcede birazdan araya cikarlar.
K kahvemsi mutluluk canım 3 günde 3 kilo diyeti Taylan Kümeli yazinca YouTube videosunda ayrıntılı izleyebilirsin. Yazılı halde bulamadım.
Canım teşekkür ederim, bu çok fena birşey
Ben yapamam sanırım🤔

Gunaydinlarrr
Ben hepinize kolay yoldan 3 günde 3 kilo alma yöntemi de verebilirim 🤣

Back
X