• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vatandaşlık biraz zor olmuyormu asmin cocukken gelmek senin gibi burda doğanlar için veriliyo ototmatikmen ama büyüklere sonradan gelenlere bile süresiz oturum vermiyorlar iki yıllık geçerli oturum almak için 200 ile 400 saat arası kurs gormemiz gerekiyo 🙄 vermiyorlar yani kolay
Aslinda senin niteliklerine, yaptigin ise falan bakiyorlar. Mesela biz gelir gelmez 3 sene oturum verdiler.

Az once kendime 3 sise ayarladım 1 er litre..Yatak odası salon ve antreye koydum. Yarın net olarak hepsini tüketmeyi planlıyorum...
@kahvemsi mutluluk çörekotu yağı ve kayısı çekirdeği yağını alınacak listesine ekledim..Dışarı çıkınca alacagim. Özelliklerini okudum bana uygun ins fayda görürüm..
Çörekotu yağının soğuk sıkım olmasına dikkat edin, belki biliyorsunuzdur ama sıcak sıkımın yararı yokmuş, vitamini ölüyormuş.

Günaydın kızlar 😊

Biliyorsunuz araç almaya niyetlenmiştik, bir aracı çok beğendik ekspere falan girdik eşim kapora verdi. Pazartesi alacaktık ama adam uyanık çıktı. İlandan kaldırmayıp fiyatı artırdı, arayanlara da bize söylediğinden yüksek bir fiyata bırakırım diyormuş. Çok moralimiz bozuldu. 😑 Bakalım pazartesi ne olacak.. Adamdan aşırı huylandık.. Hakkımızda hayırlısı inşallah gönlümüze göre olur 😔

Bugün nöbete gideceğim. Uzun zamandır cumartesi çalışmamıştın bir heyecan bastı 😀
Biz de sahibinden aldık, araçta değişen, boya yok demişti. 450 lira karşılığında makineye sokturduk. 1 kapı değişmiş, 2 kapı boyanmış :) buna rağmen bir kuruş indirmedi, insan utanır 1000 lira bari indirir değil mi :) aman o makineye sokmadan kimseye güvenmeyin.

benimkiler kuru fasulye pilav cacık istediler
Çok teşekkür ederim:) ne büyük özgürlükmüş, ilk kez bu kadar özgür hissettim, Allah isteyen herkese versin :KK68:
güle güle kullan cnm. Bende hep söylerim iyiki almışım ev kadar değerli gozumde🤣
B1 zor degil sonrasi zor. Akademik Almanca ogrenmem gerekiyor benim ah ah A Asmin75 burda olsaydi da yardim etseydi bana.
Zoomdan ders versin🤣

benimkiler kuru fasulye pilav cacık istediler
güle güle kullan cnm. Bende hep söylerim iyiki almışım ev kadar değerli gozumde🤣

Zoomdan ders versin🤣
ben 24 aydir evdeyim bacim birak zoomu resmen bilgisayari kullanmayi bile unutmusum 😂😂😂

Son düzenleme:
canim evet kurs görüp almanca sinavini geciyorsunda V1 derecesi bekliyorlar, oda cok zor degil. Bide benim arkadasim Berlinde yasiyor. Kendisi mühendis, oda türkyeden gelip burda master okudu. O 10 yil sonra mecbur vercekler demisdi, cocuk calisiyordu bide. Cidden gitdi aldi, sinav filanda yapmamisdi. Imkanlar
istedikten sonra yaparsin sen canim 😘
Inşallah canım 😘😘

Back
X