- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #63.741
Diyette o kıskandı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyette o kıskandı
Bebooo kiz bu ne? Kolun agrimiyormu takarken?Ahanda cağnım kıymetlim göz bebeeEki Görüntüle 2654071 m![]()
Bunun içine ata daha mı iyi olurdu neÇeyreği ters takmislarEki Görüntüle 2654097
Daha hiç takamadım kiBebooo kiz bu ne? Kolun agrimiyormu takarken?
Günaydın kızlar
Biliyorsunuz araç almaya niyetlenmiştik, bir aracı çok beğendik ekspere falan girdik eşim kapora verdi. Pazartesi alacaktık ama adam uyanık çıktı. İlandan kaldırmayıp fiyatı artırdı, arayanlara da bize söylediğinden yüksek bir fiyata bırakırım diyormuş. Çok moralimiz bozuldu.Bakalım pazartesi ne olacak..
Borcu borçla kapatmanın dışında sanki çekilen yeni kredilerde havaya gitmiş gibi duruyor.Kaç kredi var öyle yazık ya.Hepsini toplasak 2 ev parası nerdeyseSağol canim, bu şekliyle görüntüyü yollayacağım.
Ziraatten düşük faizle hem kendi çekmiş hem arkadaşına çektirmiş. Pandemide verilen düşük faizli kredi.
Evkredisi zaten ertelemis.
3 aydır birşey odemiyormuşki
Bence de herşey borcu borçla kapatmakla başlamış zaten.Benden bir kaç ay önce ev aldı o zaman başka borcumuz yok demişti.
Hani 2,5 sene falan olmuştur en fazla.
Ama güzel batmış orası ayri
Ata çok kaba duruyoBunun içine ata daha mı iyi olurdu ne
Güzel günlerde kullan canim
kiz biz rejimdeyiz ne pastasi bacim
hosbuldüm canim, ay dur biraz simarayim kendimce
Bu kadar borcu yapmakta baya savurup lüks yaşamaktan olur.Kocası bi haltlar karıştırıp borç yapmış olmasınYok kızlar zaten demek bana düşmez, konuşmalarında da belli ediyor zaten toz kondurmayacagini ama asil sorun adam.
Umarım kendi anlar bunu.
Kiz işine çok güveniyordu. Yazdım ya güzel para kazanıyor.
Ama salgın herşeyi altüst etmis.
Keşke üç ay önce uyansaydi
Peynirli bu birşey olmazkiz biz rejimdeyiz ne pastasi bacim![]()
benimde böyle var, kuzenim takmisdi yazinÇeyreği ters takmislarEki Görüntüle 2654097
dur hala okuyom
Çok detayını bilmiyorum acikcasiBu kadar borcu yapmakta baya savurup lüks yaşamaktan olur.Kocası bi haltlar karıştırıp borç yapmış olmasınev kredisi fazla değil maaşına göre çünkü.Neredeyse 5000 kalıyor, onunlada çocuk bile olsa hem geçinilir hem birikim yapılır.Çoğu evde 2 kişi çalışıp anca o kadar para kazanıyor.Bence havuzdaki deliği bulmadan borçları kapatamaz.
Yok o beni catlatiyo
2 tane farklı tasarımda ceyrekli bilezikleri
6adet 20grlik burma
Çeşit yüzükleri var![]()
Ben öyle düşünmüyorum.sanırım baya aklı başındayken evlenmiş, muhtemelen adamın durumunu kabul ederek evlendi.bence adamı kaybetmek istemiyordur.hatta onca borcuda adamı elinde tutabilmek için yapmıştır diye düşünüyorum.Çevremde gördüğüm bu tarz insanlar oldu.Özelliklede evlenmeden önce ilgisiz sevgilileri olanlar, evlendiği adamlar seni seviyorum, ölüyorum bitiyorum deyince hiçbirşeyi düşünmedene evleniyor.Tabiki tanımıyorum ama nedense benim aklıma bu geldi.Bende öyle düşünüyorum. Biz sana dedik baskısı yüzünden iyice dibe çökecekallah feraha çıkarsın. Elbet aklı başına gelecek.