- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #64.441
Ev alırken ne çok desteğin olmuş bana
O günleri yaşadım sanki tekrar
Bir teşekkür edeyim dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sene artık bitti gibi görünüyor ama yarının ne getireceği de belli olmaz tabi.Sağlığımız en önemlisi,herşey düzelir inş.
Yine mükemmel olur.
Takilari iyiki o dönem almışsınız bu arada.
bacim kuru kuru tebrik etme. Nerde hediyeler, cicekler?Popülerliiğini tebrik ederim![]()
Sırf küçük emrahi çağırma diye site seni popüler üye yaptı hala ne diyorsunbacim kuru kuru tebrik etme. Nerde hediyeler, cicekler?
Kücük emrahi cagirmaya mecbur etmeyin beni![]()
Aylik birikime ayırmıştır hediye ve çiçek parasinibacim kuru kuru tebrik etme. Nerde hediyeler, cicekler?
Kücük emrahi cagirmaya mecbur etmeyin beni![]()
ay durun ben biraz simarayim kendimce
Asminay durun ben biraz simarayim kendimce![]()
Yemeğe falan gitmişsin, birer drink almışsınay durun ben biraz simarayim kendimce![]()
iste anasini begenip oglunu alcanAsmin
Çok şımar,
Daha çok.
Sen artik populersin![]()
Bunlar hep pazarlama taktiğiiste anasini begenip oglunu alcan![]()
1 bardak sarap ictim, keske birtane daha iceydim diyorum esime dünden beriYemeğe falan gitmişsin, birer drink almışsın
Yeterince kutlama yapmışsın sen artık normale don![]()
Cansiniste anasini begenip oglunu alcan❤
![]()
Tabi sen populersin artık sen gidip icmeyecegin de kim içecek1 bardak sarap ictim, keske birtane daha iceydim diyorum esime dünden beribu hafta aksam kizi babaya birak gider bir sarap daha ice bilirim ama
![]()
bir kac ayda bir icerim, ama dün hevesimi alamadimTabi sen populersin artık sen gidip icmeyecegin de kim içecek![]()