- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #64.781
Bir damat olabilecek erkekimiz dahaMaşallah paşaya mutfağın püf noktalarını öğrenmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir damat olabilecek erkekimiz dahaMaşallah paşaya mutfağın püf noktalarını öğrenmiş![]()
Adımız bile yalancı...Annen hakli hadi asmin kapat sınır kapısını gir içeri kizimannem hep diyor internetde arkadaslik kurma, kötü cevre diye![]()
Calistiriyorum hep...Aynı ben stoga alalım diyor canının her istediğiniMaşallah paşaya mutfağın püf noktalarını öğrenmiş![]()
kiz büyük düsün büyük centli degilTamam ilk gayretimi gösteriyorum Asmin beni de yanına al ne olurrrrr € cent görsün şu fakir![]()
cocugda buktirdin yaniMaşallah paşaya mutfağın püf noktalarını öğrenmiş![]()
Evlense de benle yaşayacakmış...O yüzden evlendirmeyecegimBir damat olabilecek erkekimiz daha![]()
Calistiriyorum hep...Aynı ben stoga alalım diyor canının her istediğini
Sanırımcocugda buktirdin yani![]()
Yirmi yıl sonra hatirlat bu dediğini benceEvlense de benle yaşayacakmış...O yüzden evlendirmeyecegim![]()
Topluluk içinde özelden yazılmaz
vallahi güzeldi tadiKuru barbunya ısladım...Ama pasta kek falan yapmayacağım![]()
Hep hatirlatirim ben ona gelin kaynana aynı ev aman allah'ımYirmi yıl sonra hatirlat bu dediğini bence![]()
Yapma lütfen, barbunyaya yazıkKuru barbunya ısladım...Ama pasta kek falan yapmayacağım![]()
bu almanci konusu, siz türkler simdi kiskanirsiniz diye lzele gectim alman arkadasimlada...uyudu herhaldeTopluluk içinde özelden yazılmaz![]()
Hadi yazdın söylenmez ayippTopluluk içinde özelden yazılmaz![]()
Ben de mangalda kizartacamYapma lütfen, barbunyaya yazık![]()
yuppy