- 28 Mart 2020
- 6.379
- 24.784
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.821
Brüksel lahanalı pastası da vardır belkimAslında farkli tarifler vardır öğrenmek isterim senden...
Soran olursa almanyadan Asmin arkadasimin spesiyali derim
yedim onu burkez amaben fit olcam bacim. Sende yeme cizzzzz o cizzzzAkşam ağlayan pasta yaptım 10da hemde
Iyi ağlatmışım ama keratayi
Asmin bilse tadını bidaha barbunya falan yemez
Fifty centttağızlarını yayıyorlar beeleee☺
mmmesela ben. napim sebze yemiyolar yoksa
bildiğim tek cent fifty cent
Iyi diyelim iyi olalım gülüm sen nasilsinCennetmeyvesii nasilsin
Brokoli kurabiyesi falanBrüksel lahanalı pastası da vardır belkim
Bu işte 1 numarayim biliyorsun cağnimFifty centtt
Işte buna sesli uzun uzun güldüm
kiz ben komsularda da yaziyorum ve begeni aliyorum ne haberrrBen de onu beğenmedim.
Artık beğeni kraliçesi olamayacak
O kadar iyiyim ki 3 kilo yaprak almışım 1 kilo da pirinç deli gibi sariyorum aksam...Iyi ce tuhaflastimIyi diyelim iyi olalım gülüm sen nasilsin
tam adamini buldun bu konudaAslında farkli tarifler vardır öğrenmek isterim senden...
Soran olursa almanyadan Asmin arkadasimin spesiyali derim
Ispanaklı kek yedim ben, tadı efsaneydi amaBrüksel lahanalı pastası da vardır belkim
Komşuya ne gidip durun virüs var coronalikiz ben komsularda da yaziyorum ve begeni aliyorum ne haberrrsahi bi burda cennem düsüyor
Bende yaparım onu yeşil kek diye uzaylı keki diye yedilerIspanaklı kek yedim ben, tadı efsaneydi ama
İçinde ıspanak olduğunu anlamadım ki tatlılar uzmanlik alanimdir
O komşulara da dedim artık seni begenmeyeceklerkiz ben komsularda da yaziyorum ve begeni aliyorum ne haberrrsahi bi burda cennem düsüyor
ay türkler isteBrokoli kurabiyesi falan
Aklım su an sen8n kaymaklı yumurta da nasil denemedim diyeTatluda birşeyler karıştı
Yok kız bu çok güzeldi, ıspanak değilde fıstık varmış gibiBende yaparım onu yeşil kek diye uzaylı keki diye yediler
O na sil oluyo su tuz maya mi iciyonay türkler iste
burda nohut chipsi, mercimek makarnasi, bezellye makarnasi ala biliyorsun. Ben sabahlsri unsuz ekmek yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?