- 1 Mart 2010
- 45.264
- 115.551
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.021
kiz ben komsularda da yaziyorum ve begeni aliyorum ne haberrrsahi bi burda cennem düsüyor
O da bizim sevdiğimiz bir arkadaşımız,
Birbirimize düşüremezsin kiiii
komsu komsunun likesine muhtactir
kiskaniyorlar begenileri canimkomsu komsunin likesine muhtactirkk da ozaman.
Biz sosyal mesafeyi koruyoruz ya topigin kapisinda ates olcuyoruz baktik 38 bacim bi su vur gel hele duser o duser cirp yüzüne beeyle beeyle diyoruz
masalarda tek kisi
babyloading87 bak bakim ateslere bacim.
Haa gizli izleyenlerde covid19 varsa bak onu bilemem hic ates falan olcturmeden eyyle bakiyolla
cok like bi surukiskaniyorlar begenileri canim
Mayhostum hatirlamiyorumnicun duzenledin yorumunune yazdin itiraf et
parmagin sürçmüstur kesinMayhostum hatirlamiyorum
ben dün beyeni prensesi 3 üncü devre ödülü aldimda, söylemesi ayipcok like bi suru
Gelin sizide likeleyelim.
Her gelene like bedava
Maksat kalabalik gozuksun bakiyomus gibi yapin
Böylede reklam gorulmedi
Günaydın komşukomsu komsunin likesine muhtactirkk da ozaman.
Biz sosyal mesafeyi koruyoruz ya topigin kapisinda ates olcuyoruz baktik 38 bacim bi su vur gel hele duser o duser cirp yüzüne beeyle beeyle diyoruz
masalarda tek kisi
babyloading87 bak bakim ateslere bacim.
Haa gizli izleyenlerde covid19 varsa bak onu bilemem hic ates falan olcturmeden eyyle bakiyolla
Allahim ne havalar ne havalarben dün beyeni prensesi 3 üncü devre ödülü aldimda, söylemesi ayip(hediye-alinir)
domestos veriyoruz ülke geneli bu ara en revacta olan seyben dün beyeni prensesi 3 üncü devre ödülü aldimda, söylemesi ayip(hediye-alinir)
Biz Türklerde terfi olur, bebek gelir, güzel bir haber alırız falan durumlarında biz fakir fukara sevindirir, etrafa birşey dağıtırız.ben dün beyeni prensesi 3 üncü devre ödülü aldimda, söylemesi ayip(hediye-alinir)
baklava falan alinir islatiriz dimiBiz Türklerde terfi olur, bebek gelir, güzel bir haber alırız falan durumlarında biz fakir fukara sevindirir, etrafa birşey dağıtırız.
Sen bizim kültürü hepten unutmuşsun
ziyaretci olarak baksak sayilir miAkşam çok öpüştük sarildik yalniz
14 gün karantina başlatalım
Çenede olsa yine iyi,maske cenede geziyosa bak o sıkıntı
Dur domestos da hediye edim ben ona likelerle birlikde
be yapim bacim avrupali olmak böyle gerektiriyorBiz Türklerde terfi olur, bebek gelir, güzel bir haber alırız falan durumlarında biz fakir fukara sevindirir, etrafa birşey dağıtırız.
Sen bizim kültürü hepten unutmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?