• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günaydın kızlar,

benim kız iyce erkenci oldu. Saat 7de dönmege başlıyor, 8de kalkıyoruz.
Neyse zaten 9da annemin yine doktor randevusu var.
Benim adam costu. 3000€ luk araba diyorduk, tutdurmuş 3000 peşinat gerisi krediyle 10000 cıvarlık alakım düzgün birşey olsun diye 🤷‍♀️ bu adamlar araba konusunda hepsi aynı herhalde

günaydın kızlar,

benim kız iyce erkenci oldu. Saat 7de dönmege başlıyor, 8de kalkıyoruz.
Neyse zaten 9da annemin yine doktor randevusu var.
Benim adam costu. 3000€ luk araba diyorduk, tutdurmuş 3000 peşinat gerisi krediyle 10000 cıvarlık alakım düzgün birşey olsun diye 🤷‍♀️ bu adamlar araba konusunda hepsi aynı herhalde
Araba konusu olunca sular seller duruyor 😄
Akşam benimki de yine araba konusunu alttan yol yapmaya çalışıyor.
Şu an bulasmamaliyiz başka borca bizim zaten ödememiz var resmen hadi bakalim seçelim bir tane desem hemen seçecek 🤣

A Avatarabdhk Bizim de ev almamız imkansız gibiydi neredeyse, biraz ev sahibimiz biraz komşumuz biraz da kv-kp voltran oluşturdular ve sonra kısmet oldu. Henüz bankanın evi tabi ki, Allah hepimize ağzı tadıyla ödeme kolaylığı versin dilerim :dua:

Bizim eve o kadar çok bahane buldular ki eşimin ailesi, asansör yok, eski bina, yapısız vs. Şeklinde. Bizim için hem lokasyon olarak uygun hem de alabileceğimiz tek ev burasıydı. Gerçekten ev o kadar yapısızdı ki. Şimdi bakınca ne cesaret diyorum ben de ama iyi ki iyi ki girmişiz Allah utandırmasın. Eşimi maddi olarak silkeleyen ilk şey ev olayı oldu benim, nispeten eskiye göre daha dikkatli.

Benim de nacizane bir önerim olacak sana; birikiminin en az 4 aylık tutarını köşeye ayırarak gerisini peşinat yapmalısın bence. Taksiti düşürürsen zaten kiran düşecek ve yine tek maaşla bu kadar birikim yapabilmişsin :nazar: az az, olduğu kadar da devam edersin birikime. Ben olsam hiç beklemez alırdım.
Aminn..
Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin hayırlı olsun .
Etraftaki insanlar hep konuşur ve bitmez sen önüne bak.
Hem eşinde neler yapabilceğini görmüş olur bu sayede erkekler bu kadar borcun altına girmeye korkuyorlar biraz cesaretlendirmek lazım.

Biz evlendiğimizden beri 6 senedir o kadar borç ödedik ki , evliliğimizde sıkıntılı bir şekilde oldu ama allahım kimseye muhtaç etmedi gerçekten..
Evi baştan aşağı eşimle ben düzdüm.
2.5 sene ödedik sonra kızıma hamile kaldım hastane masrafları bebek masrafları odası evi taşınması gene birikimle yaptık..
Sonra araba istiyorduk çünkü bebekle zor oluyor tabi ki eşim banka borcu hiç ödemediği için çekinceleri vardı cesaretsizdi ben öderiz diye diye aldık.
Çok bişey değil ama olsun oda bir birikim .
Onunda borcu yeni bu ay bitecek inşallah 3 yıllıktı.
Faziler bu kadar düşünce kahvemside bu kadar bi daha düşmez çok iyi düştü falan diyince bende eşime söyledim öderiz alalım diye cesaret edemedi olmaz dedi o kadar ödeyemem dedi ...
Sonrada baktım ev bakıyor biraz baktık konuştuk karar verdik inşallah rabbim en hayırlısını nasip eder..
Başka türlü ev sahibi olamayız maalesef .
Benim çalışmamı da istemiyor kızımız var ben yeterim diyor bakalım...

Aminn..
Hem eşinde neler yapabilceğini görmüş olur bu sayede erkekler bu kadar borcun altına girmeye korkuyorlar biraz cesaretlendirmek lazım.

Biz evlendiğimizden beri 6 senedir o kadar borç ödedik ki , evliliğimizde sıkıntılı bir şekilde oldu ama allahım kimseye muhtaç etmedi gerçekten..
2.5 sene ödedik sonra kızıma hamile kaldım hastane masrafları bebek masrafları odası evi taşınması gene birikimle yaptık..
Sonra araba istiyorduk çünkü bebekle zor oluyor tabi ki eşim banka borcu hiç ödemediği için çekinceleri vardı cesaretsizdi ben öderiz diye diye aldık.
Faziler bu kadar düşünce kahvemside bu kadar bi daha düşmez çok iyi düştü falan diyince bende eşime söyledim öderiz alalım diye cesaret edemedi olmaz dedi o kadar ödeyemem dedi ...
Sonrada baktım ev bakıyor biraz baktık konuştuk karar verdik inşallah rabbim en hayırlısını nasip eder..
Amin inşallah :dua: çok da güzel Olur hayırlısı ile :KK68:

selam kızlar
dün tapudan cagırdılar işlem için
müteahhıtın annesi vefat etmıs
yarına kaldı ınsAllah hayırlısıyla hallolur
8800 tapu harcı yatırdım
Uykucum tapu harci ne kadar yükselmiş bir yilda 😳

Aminn..

Gönlünüze göre olur inşallah 😍

Back
X