- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #66.601
Anladım kuzumBen minik tutarlar aldığım ve al-sat yapmadığım için elime para geçtikçe alıyorum. Ciddi yatırım yapanlar ve kâr marjı güdenler daha dikkat eder tabii.
Günaydın Kızlar, devlet bankasında çalışan bir arkadaşım var, konut kredisinde banka pek kar etmiyor dedi, 0,74 0,64 lere yapılandırma olacağını pek zannetmiyorum dediYine bir takım hesaplar kitaplar yapıyorum
Kış hazırlığı ve stok market alışverişi için bütçe ayırmam lazım.
Kredide yapılandırma bir an önce netleşseydi de ona göre net rakamlar üzerinden plan yapsaydım
Yapılandırma olursa 0,79 faiz oranı ile yapılandırma yapılacağını söylüyorlar.Günaydın Kızlar, devlet bankasında çalışan bir arkadaşım var, konut kredisinde banka pek kar etmiyor dedi, 0,74 0,64 lere yapılandırma olacağını pek zannetmiyorum dediinşallah yanılıyordur, ben de küçük bir miktar ara ödeme yapacaktım ama yapılandırma olursa diye ceza için bekletiyorum parayı
0.79 da iyi bir rakam, bekliyoruz bakalım ne olacak.Yapılandırma olursa 0,79 faiz oranı ile yapılandırma yapılacağını söylüyorlar.
Ama yapılacak diye net bir bilgi yok maalesef, ihtimaller üzerinden gidiyoruz.
Ben yılbaşına kadar bekleyeceğim, o arada hem yapılandırma hem de gelirim eski seviyeye dönerse ufak bir miktar ara ödeme yapacağım
Yoksa aynı şekilde ödemeye devam.
Çocukların sevdiği yiyecekleri mutlaka koy yanina sıkıntı çıkarmaz hem öyle olunca.Bende bugün iyce bir temizlik yapim, mercimek corbasi yapip kavanoza koyayim, cocuklara yediririz yarin varinca.
Aksamda kiyafetlerimizi hazirlariz.
benim dagmadim isteÇocukların sevdiği yiyecekleri mutlaka koy yanina sıkıntı çıkarmaz hem öyle olunca.
Benimkiler çok seçici olduğu için pazar günü sevdikleri börekten yapip koydum kaplara.
Zaten öyle yerlerde dışarıdan açık gıda yemezdim bizimkileri de uyardim gitmeden önce,asla yemem diye.
Birkac kez simitçi geçti hatta küçüğüm istedi ama aylardir dışarıdan özellikle açık gida almiyorum alamam sebebini biliyorsun oğlum dedimçok da seviyor normalde.
Tamam annecim dedi anlaştık ☺
Dagmadin gibisi her eve lâzımbenim dagmadim iste
corbayi 3 bebek var onlara yediririz orda hemen diye düsündüm. Esim pogaca sabah biraz bayatdi dedi, yapma bence diyorIki tane kalmisdi, saklama kabi büyüktü ondan midi aceba. Posetde saklasaydim keske. Bir
Firindan alman simiti alirim yol icin, bide organik misir cubuklari var. Yolda onu yerler. Gitmedende zaten kahvalti yaptiririm. En azindan planim bu
akşam bakarım A101e canım sağol.A101e bugün ve haftaya perşembe kitap geliyormuş kızlar.
K kahvemsi mutluluk agatha christie kitaplarini okudun mu daha önce cnm?
Fiyatlar çok uygun.
Genelde cinayet konulari işlemiş galibaakşam bakarım A101e canım sağol.
agata christie kitapları okumadım biraz tarz olarak uzak bana
ama onun kitabından yapılan film izledim
umarım ben gidene kadar güzel kitaplar kalır, insertlere bakmadım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?