Ben minik tutarlar aldığım ve al-sat yapmadığım için elime para geçtikçe alıyorum. Ciddi yatırım yapanlar ve kâr marjı güdenler daha dikkat eder tabii.
Anladım kuzum
Ben genelde al sat yapıyorum :)
Şuan bize kar getirmeyebilir
Ama ne güzsl sende biriktiriyorsun

Günaydın Kızlar, devlet bankasında çalışan bir arkadaşım var, konut kredisinde banka pek kar etmiyor dedi, 0,74 0,64 lere yapılandırma olacağını pek zannetmiyorum dedi inşallah yanılıyordur, ben de küçük bir miktar ara ödeme yapacaktım ama yapılandırma olursa diye ceza için bekletiyorum parayı

Yapılandırma olursa 0,79 faiz oranı ile yapılandırma yapılacağını söylüyorlar.
Ama yapılacak diye net bir bilgi yok maalesef, ihtimaller üzerinden gidiyoruz.
Ben yılbaşına kadar bekleyeceğim, o arada hem yapılandırma hem de gelirim eski seviyeye dönerse ufak bir miktar ara ödeme yapacağım
Yoksa aynı şekilde ödemeye devam.

0.79 da iyi bir rakam, bekliyoruz bakalım ne olacak.

Bende bugün iyce bir temizlik yapim, mercimek corbasi yapip kavanoza koyayim, cocuklara yediririz yarin varinca.
Aksamda kiyafetlerimizi hazirlariz.
Çocukların sevdiği yiyecekleri mutlaka koy yanina sıkıntı çıkarmaz hem öyle olunca.
Benimkiler çok seçici olduğu için pazar günü sevdikleri börekten yapip koydum kaplara.
Zaten öyle yerlerde dışarıdan açık gıda yemezdim bizimkileri de uyardim gitmeden önce,asla yemem diye.
Birkac kez simitçi geçti hatta küçüğüm istedi ama aylardir dışarıdan özellikle açık gida almiyorum alamam sebebini biliyorsun oğlum dedim çok da seviyor normalde.
Tamam annecim dedi anlaştık

benim dagmadim iste

corbayi 3 bebek var onlara yediririz orda hemen diye düsündüm. Esim pogaca sabah biraz bayatdi dedi, yapma bence diyor Iki tane kalmisdi, saklama kabi büyüktü ondan midi aceba. Posetde saklasaydim keske. Bir
Firindan alman simiti alirim yol icin, bide organik misir cubuklari var. Yolda onu yerler. Gitmedende zaten kahvalti yaptiririm. En azindan planim bu

Dagmadin gibisi her eve lâzım

Poşette gerçekten hiç bayatlamıyor

A101e bugün ve haftaya perşembe kitap geliyormuş kızlar.
K kahvemsi mutluluk agatha christie kitaplarini okudun mu daha önce cnm?
Fiyatlar çok uygun.

Eklentiler

• Screenshot_20200709-110428_Instagram.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20200709-110409_Instagram.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 56
Selam kızlar nasılsınız
Bebikimi uyuttum sabahki çayımı ısıttım azıcık keyif yaptım
Ablamlar bizim burdan ev aliyolar bugün krediyi çekmeye gittiler o gelicek oglusuyla
vişne söyledik onu ayiklicaz 5 kilo aldım ben dolaba atmaya kilosu 6 tlydi
Birikimimizin bı kısmını ablamlara verdik tl olarak kredi yeteri kadar çıkmadı
Bir sene sonra falan ödeyecekler
Kardeşimle ben kadar yakında değil biraz mesafe var yürüyerek 10 15 dkda gidilir ama en fazla
Oglusuma internetten bez ve muslin panço almayı düşünüyorum onlara bakıyodum şimdi
Oğluma desteksiz uyutmayi öğretiyorum bı hafta olucak o yüzden bı yere gittiğimiz yok evdeyiz bayramda Bursa'ya gidicez çok para harcamayalim diyorum esime
Sizce sokağa çıkma yasağı olurmu bayramda sağlık bakanı il bazında olabilir demiş

A101e bugün ve haftaya perşembe kitap geliyormuş kızlar.
K kahvemsi mutluluk agatha christie kitaplarini okudun mu daha önce cnm?
Fiyatlar çok uygun.
akşam bakarım A101e canım sağol.
agata christie kitapları okumadım biraz tarz olarak uzak bana
ama onun kitabından yapılan film izledim
umarım ben gidene kadar güzel kitaplar kalır, insertlere bakmadım bu hafta

akşam bakarım A101e canım sağol.
agata christie kitapları okumadım biraz tarz olarak uzak bana
ama onun kitabından yapılan film izledim
umarım ben gidene kadar güzel kitaplar kalır, insertlere bakmadım bu hafta
Genelde cinayet konulari işlemiş galiba
O konularla da benim pek aram yok ama bulursam bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…