• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim sirketlerin tamami yurtdışı çalışıyor, salgın dönemi faaliyetler durdu, bu yıl da böyle gider gibi görünüyor.
Patron bey bir kaç ay daha yarım iş yarım maaş dedi, gerildik biraz. Benim maaş dışı gelirlerim de var, meblağı yükselten de onlar. Gelirim düşerse kalmam dedim.
Birkaç başvuru yaptım. Yarın gideceğim yer aradı cvnizi inceledik, beğendik, görüşelim dedi.
Salı gunu de patron bey bir miktar para verdi, gerginlik yapma, bir kaç ay böyle olur sonra yoluna girer, ama odeyebilecegim en yüksek rakamı ödeyeceğim dedi.
Hayırlısı artık ne olacak ben de bilmiyorum
yarin positiv bir cevab alirsan gercekten is yeri degistirceksin yani?

yarin positiv bir cevab alirsan gercekten is yeri degistirceksin yani?
Şartlar uyarsa neden olmasın.
Mantık çerçevesinde değerlendiririm.
Burada bir miktar tazminatim var,
bende emekleri çok, benim de hakkim çok buraya.
Yeni yer olursa buraya haftasonlari dışarıdan destek veririm.

Şartlar uyarsa neden olmasın.
Mantık çerçevesinde değerlendiririm.
Burada bir miktar tazminatim var,
bende emekleri çok, benim de hakkim çok buraya.
Yeni yer olursa buraya haftasonlari dışarıdan destek veririm.
ben benim patrondan bir kez zam istemisdim, yönetim kabul etmemisti. Bende acik acik su bu sirketlerle görüsmem var, gidecem demisdim. 1 hafta sonra zam yapmisdilar. Bir kac kez bu sekil yaparak maasimi yükseltmisdim.
Uzun süre ayni yerde kalinca maas zor yükseliyor, bu konuda yeni sirket bir sans demektir.

ben benim patrondan bir kez zam istemisdim, yönetim kabul etmemisti. Bende acik acik su bu sirketlerle görüsmem var, gidecem demisdim. 1 hafta sonra zam yapmisdilar. Bir kac kez bu sekil yaparak maasimi yükseltmisdim.
Uzun süre ayni yerde kalinca maas zor yükseliyor, bu konuda yeni sirket bir sans demektir.
Hastalık olmasa hiç iş arama girisimim olmazdı, memnunum bir çok açıdan artıları var bana.
Açıkçası burada gelirim normal şartlarda piyasa ortalamasının üstünde.
Maaş + yan ödemeler ile çok şükür iyi kazanıyorum. Kazaniyordum daha doğrusu.
4 aydır çalışmıyoruz ve gelir yarı yarıya düştü, yılbaşına kadar da eksik alırsam ortalama piyasa şartlarına dönüyor zaten.
Burada şirket sayısı ve işlem hacmi fazla, yoğunluk çok oluyor normal zamanda.
Bir de biz hizmet sektoruyuz dış etkenlerden çok zarar gorebiliyoruz, uretim sektöru daha avantajli.

Merhaba hanımlar.. aniden babannemi kaybettik.Mekanı cennet kabri nur olsun.. Memlekete geldim. Pazar geri dönüp bayrama tekrar geleceğim. Hala şokta gibiyim. Aylardır gelmediğim memlekete böyle gelmek hiç istemezdim. Aylardır sayıkladığım bağa gidesim gelmiyor. Hayat ne kısa..

Umarım hepiniz iyisinizdir..
Başınız sağolsun canim

Merhaba hanımlar.. aniden babannemi kaybettik.Mekanı cennet kabri nur olsun.. Memlekete geldim. Pazar geri dönüp bayrama tekrar geleceğim. Hala şokta gibiyim. Aylardır gelmediğim memlekete böyle gelmek hiç istemezdim. Aylardır sayıkladığım bağa gidesim gelmiyor. Hayat ne kısa..

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet toprağı kadar sizin ömrünüz olsun :dua:

İhtiyacı söylediğinde ne gerek var demiyrsa iyi😅
Benimki hemen ne gerek var,bosa masraf faln diyor.
Tüyleirm diken diken oluyır yeminle😒
Kendisi hep gerekli seylere harcar cünkü🤪
Dizi dizi apartmanlarımız var sanacak duyanda😂

İzin alırsam kesin diyor baby, ben de şu zamanda bana şu kadar lazım diyorum geçiyorum, verirse ne ala. zaten azıcık isteyebiliyorum ama buna da şükür 🙊 zamanında bir anlatmıştım ücretsiz izinde gerçek bir izahura olmuştum maddi olarak zaten yerlerdeydim, sosyal destek de sıfırdı annem yanımda oturuyordu ama bebeğim uyuduğunda bana gelirdi filan :) ben de bir minnoşum anlamıyorum ne olduğunu sonra aydınlanma yaşadım. Bir gün yatırmayı unuttuğu elektrik faturasıyla kışın evde bebekle elektriksiz kaldım ve 4 sezonluk dizim böyle başladı 😂 Tasarrufa da tam olarak öyle başladım ve bir ihtiyacım olduğunda talep etmeye de.

İzin ister gibi istiyordum başta şimdi sonuç bildiriyorum 😄

Yarın sabahtan bime gideceğim.
Dijital halılar salon için uygun mu bakayım, bir de bıçak almam lazım.
Solingen bicagimi çöpe attım sanırım patates kabuklarıyla. Emsanin porselen bıçakları var ama onlarda çok keskin değil, yarın markete bakayım da solingen indirimi bulana kadar alırım.

Benim de bıçak almam lazım kahvemsi, bime mi geliyor bakayım ben de.
sormuyormu ne kadar kazandigini? Sen oninkini biliyormusun?

Benim tam olarak ne kadar kazandığımı bilmiyor ama zaten az çok belli gelirim. Önceden sorardı artık sormuyor. Ben onun kazancını biliyorum ama ödemeler dışında kalanı ne yapar ne harcar hiç söylemez.

İhtiyacı söylediğinde ne gerek var demiyrsa iyi😅
Benimki hemen ne gerek var,bosa masraf faln diyor.
Tüyleirm diken diken oluyır yeminle😒
Kendisi hep gerekli seylere harcar cünkü🤪
Dizi dizi apartmanlarımız var sanacak duyanda😂
Boss masraf diyor ya tartışmayıp istediğin şeyi almasan bile o miktarı kendine özel ayır...Ben hoşuma gitmeyen durumlarda ceza misali bunu yapiyorum-😂

Başınız sağolsun sabırlar dilerim

Günaydın kızlar,
Hayirli Cumalar olsun..
Bu hafta hiçbir şekilde kaliteli uykum yok.
Gece yüz kez uyaniyorum sabah da erkenden açılıyor gözlerim 🤷🏻‍♀️
günaydın canım bende öyleyim 1 gibi yatmıştım 7de gözüm açılıyor. Ne bedenim dinleniyor ne zihnim
Günaydin kizlar

K kahvemsi mutluluk
bol sanslar bugün canim

kilo bildirisi: 78,5 kg gecen haftayla fark herhalde eksi 900....tam emin degilim gecen cuma neydi diye
Günaydın canım tebrik ederim.
Bende -100gr gitmiş 69.5
Haftada 100 gr
70 yaşında falan ideal kiloma düşeceğim inşallah 🤣

Back
X