• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bizde karar verdik, 2-3 yıl sıkı birikim yapıp tasıncagımız yerden 3 odalı daire ala biliriz.
Demşn yine baktım 250 bin lik var su an, ama anlaşılan çok eski binalar. 40-50 bin peşinat biriktire bilirsek alcaz. Hem yaşlanıcada orda iyi yasanır. Küçük bir yer.
2 yıl peşinat biriktirseniz yeter size sonrada alirsiniz cnm.
Ne güzel plân plân en sevdiğim şeyler plânlarrr 😃

benim de A plani B plani o da olmazsa C plani 🤔🙂🙃 tipik oglak burcuyum.
Hah işte tam da o noktada eksiklik var bende.
Benim tek planim olur,olurda planim bozulduğunda bende çok bozuluyorum 🙈
B ve c üzerinde desteklâzım bana :)
Arkadasim 1+1 aldi Kreuzbergde 5 yil önce. 180 ödedi su an evin degeri 280 mis
Ev fiyatlari hiç durmadan yukseliyor.
Alim gücü düşüyor.
Bizim evin değeri de 350yi buldu.
1 yilda.

Alim gücü düşüyor.
1 yilda.
Kiza kres bulursak ikimizde calisa bilcez. Ozaman iyi birikim yapa biliriz. Ev güzel olur ya 😊

Anladım zaten problemin kaynağını 😊 emin ol yaptığınız herşeyide bana böyle yaptılar şöyle yaptılar diye anlatıp, kardeşini dolduruyordur.Malesef var böyle kadınlar.Allah yardımcınız olsun.Napıcaksın kardeş işte yinede o mutlu olsun yeter diyor insan.
neler dediğini bilmiyorum canım. 2 gelinimiz var 2sinede ayni davraniyoruz ama geri dönüşleri farklı. Diğeri kardeşimiz gibi yakin bize diğeri olabildiğine soguk. Ayrıca sürekli herkesin içinde sorun çıkarıyor durduk yere ve herkes o kadar bunaldiki kimse umursamıyor artık ve bu onu daha çok hircinlastiriyor. Kısır döngü. Bi büyüğümüz şöyle dedi. Kendini sizin yanınızda ezik hissediyor bence. Elti çalışıyor görümceler çalışıyor. Böylece herkesin dikkatini çekmeye çalışıyor. Ama biz hiç bi şekilde yok biz çalışıyoruz sen çalışmıyorsun diye üstün görmedik tam aksine. Calismadigi halde çocuğu borçtan borca sokarak en iyi şekilde giyinmek gezmek için uğraşıyor. Allah akıl fikir versin.
benim de A plani B plani o da olmazsa C plani 🤔🙂🙃 tipik oglak burcuyum.
Bende hiç plan yok.🤣. Çok mu rahatım ne. Kafama göre yaşıyorum atabildigim kadar kenara atıyorum. Çocuklar büyüyor ilerde lazım olacaktır Nasil olsa😂

neler dediğini bilmiyorum canım. 2 gelinimiz var 2sinede ayni davraniyoruz ama geri dönüşleri farklı. Diğeri kardeşimiz gibi yakin bize diğeri olabildiğine soguk. Ayrıca sürekli herkesin içinde sorun çıkarıyor durduk yere ve herkes o kadar bunaldiki kimse umursamıyor artık ve bu onu daha çok hircinlastiriyor. Kısır döngü. Bi büyüğümüz şöyle dedi. Kendini sizin yanınızda ezik hissediyor bence. Elti çalışıyor görümceler çalışıyor. Böylece herkesin dikkatini çekmeye çalışıyor. Ama biz hiç bi şekilde yok biz çalışıyoruz sen çalışmıyorsun diye üstün görmedik tam aksine. Calismadigi halde çocuğu borçtan borca sokarak en iyi şekilde giyinmek gezmek için uğraşıyor. Allah akıl fikir versin.

Bende hiç plan yok.🤣. Çok mu rahatım ne. Kafama göre yaşıyorum atabildigim kadar kenara atıyorum. Çocuklar büyüyor ilerde lazım olacaktır Nasil olsa😂
Ben 0 plan bildigin geldigi gibi karsiliyorum😄

ne güzel iste kafan rahattir 😄

ne güzel iste kafan rahattir 😄
Valla rahat
Evi arabayı aldım. 2. Ev icin tek başına mücadele vermek istemiyorum ilerde bakarım olursa olur olmazsa da dünya malı için üzülmem.
Cocuklar için ersey. artık bundan sonra eğitimlerine harcarım.
Ara da kendimi simartirim😂

Alim gücü düşüyor.
1 yilda.
destek atalim sana elbirligi ile😂
bakma benim koca kisisi de benim planlardan kafayi yiyor 😂 o hep son ancidir 🙄

Valla rahat
Evi arabayı aldım. 2. Ev icin tek başına mücadele vermek istemiyorum ilerde bakarım olursa olur olmazsa da dünya malı için üzülmem.
Cocuklar için ersey. artık bundan sonra eğitimlerine harcarım.
Ara da kendimi simartirim😂
ben de aslinda kendim icin istiyorum yatirimlik. az rahat yasamak istiyorum 🙈

su an cok mesgulum sonra görüsürüz 😁
4DE6FE13-FFED-4EE4-AD81-67E073C85A39.webp

Back
X