- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #68.981
al bacım o kelepce cok fazla değıl 30 küsür gramEvet kelepçeyi bende beğendim önce ceyrekli sonra kelepçeli alayim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al bacım o kelepce cok fazla değıl 30 küsür gramEvet kelepçeyi bende beğendim önce ceyrekli sonra kelepçeli alayim![]()
hadi hayırlsıı cnmBugün esim yine soklarda
Doktorla konuşturken saat 9da ödeme yaparım ona göre başlayalım tedaviye bugün,
Bir daha git gel yapmayalım dedim.
Adamın gözler yerinden çıktı.
Bir saat var daha dedi doktor, siz herseyi hazırlayın ben iki dakikada EFT yaparım dedim.
Eşim diyorki kredi mi alıyorsun yok dedim ben dün plan yaptım, böyle birşey ile karşılaşacağımızı biliyordum, kredilere baktım ama altın da yüksek elimdeki bu rakamı karşılamaya yetiyor.
Zaten ev kredisi ve diğer tedaviden devam eden bireysel kredi var yeni bir borca gerek yok ben altın vereceğim, sen de altın olarak ileride yerine koyarsın dedim.
Hastanenin ödemeyi yaptım, eşimi seansa aldılar, eczaneye gittim kendi ilaçlarımı aldım.
Bayramda olmayan ilaç yine yok, onu sipariş verdim evin ordaki eczaneye yollayacaklar.
Yalniz ilaçlara da çok zam gelmiş herşey gibi
Geçmiş olsun canım hayirdir fizik tedavi neden hiç öyle bisey konuşmamıştın burda ondan soruyorumSelam kızlar,
Sabah erken saatte hastaneye gittik.
Eşim ve kendime kontrol için.
İkimizde özel seans fizik tedavi göreceğiz.
Bugün başladık. Eşimin zaten zamanı gelmişti.
Bu tedavi bize yaklaşık 50 gram altına mal olacak
Hesaptan bozacagim. Umarım durumlar toparlana kadar ekstra birşey çıkmaz
Eşim bugün başladı, ben de ilaçları aldım haftaya başlayacağım.
Ay kız siz filmsiniz vallaKocam bugun evde
16.00 de gitcek
Suan evde arkeolojik kazı yapıyor
Benim dolabımın sürgüsü bozuldu yine dün.
Benim taraf ama haberi yoktı.
Diyoki senin tarafın sürgüsü bozulmus onu yaptm
Sen ne aradın ki benim tarafta dedim.
Zor kapanıyor sürtüyordu yukardan,acması da zor cünkü.
Kocam sok
Gecen sefer hurcn icinde zula gördü ya,safım orda bıraktım sanıyor acıp izlicek zaar
Evi dagıtma dedim.
Anladı o zula bende![]()
Söylemedim mi sizecanim senin yeni is olayi ne oldu?
Bnmde kızıma sadece bir çeyrek geldi bu kadarda cimri olunmaz amaKasa kirası icin gitcem fırsat olunca
Henüz cok bisey yok ya takı yastıguna asıyrom kızın.
Ama kiralamam lazım ceyrekler haric 3 bilezik var ikisi kızın.
Künyesi var.
Onlar giderse cok üzülürüm![]()
Ziraate gecen baktım kasa 250 tlmisAllah'ım
Senin tarafinda ne işi varmış ki ,sorsaydin keşke sıcağı sıcağına.
Sen zulayi hesabinda biriktirsen daha mi iyi olur acaba veya kasada.
Bizimki eski mevzuu canımGeçmiş olsun canım hayirdir fizik tedavi neden hiç öyle bisey konuşmamıştın burda ondan soruyorum
Ay kız siz filmsiniz valla![]()
AylikmiZiraate gecen baktım kasa 250 tlmis
gidip sorcam bakalım
Ama sen de pandemi de dogurdunBnmde kızıma sadece bir çeyrek geldi bu kadarda cimri olunmaz ama![]()
Bizim taktıklarımız mecbur getirdi.Bnmde kızıma sadece bir çeyrek geldi bu kadarda cimri olunmaz ama![]()
Anladım canım Rabbim şifa versin ikinizede inşallah tekrardan geçmiş olsunBizimki eski mevzuu canım
Gerekli oldu başladık
Vardır bunda da bir hayır. Anlattığına göre eski iş yerine daha olumlusun.Söylemedim mi size
Geçen hafta çarşamba gunu sabahtan aradılar, dün için müsaitseniz görüşelim dediler iyi tamam dedim.
Diğer ortaklar çocuklar onlarla tanisacaktim ve başlayacağım günü konusacaktik.
Perşembe günü aksam uzeri tekrar aradılar, calisanlarda pozitif vakaalar varmış, karantina uygulanacakmis.
Uygun zamanda arayacağız dediler
Hayattaki şansıma diyip çekiliyorum
Haklısın canım, para kazanmak için sagligimizdan oluyoruz, sagligimizi geri kazanmak için para harcıyoruzK kahvemsi mutluluk hayırlısı olsun canım. Tedaviniz güzel sonuçlar versin inşallah.
Para neden kazanılıyor, var ki işini gördü çok şükür.
Kız çevrem çok yok Bir kaç akrabam var bide arkadaş arkadşım biri çeyrek tek taktı dilimle istiyorum almıyorlar annem de küpe yapcakAma sen de pandemi de dogurdun
Kimse gelmemiştir ki doğru düzgün bebek gormeye
Kesinlikle gitmek istemiyorum ama bu virüs olayı böyle devam ederse bizim sirketin sonu sıkıntılı, yurtdışı çalışıyoruz sadece.Vardır bunda da bir hayır. Anlattığına göre eski iş yerine daha olumlusun.
Durum iyileştikçe kısma oranı artıyor bazılarında. Para tatlı mı geliyor arttıkça ne.Bizim taktıklarımız mecbur getirdi.
Yoksa en yakını kocinin gram taktı .Durumu da gayet iyi.
Ozel okulda müdür adam.
Çevre de yoksa kim altın getirecek kiKız çevrem çok yok Bir kaç akrabam var bide arkadaş arkadşım biri çeyrek tek taktı dilimle istiyorum almıyorlar annem de küpe yapcak